Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 21., szombat

14.627 - Magyarország Kormánya > Magyarországnak nem hitel és pénz kell, hanem biztonsági háló

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. április 20. 17:25
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu




Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-04-20
Magyarországnak nem hitel és pénz kell, hanem biztonsági háló
A mi érdekünk az, hogy minél hamarabb megkezdődjenek a tárgyalások a Nemzetközi Valutaalappal, minél gyorsabban haladjunk előre, minél hamarabb lezárjuk, s minél hamarabb legyen egy biztonsági háló a magyar pénzügyek mögött - jelentette ki a kormányfő csütörtök este, a Debreceni Televízió Közügy című műsorában.
Fónagy János kormánybiztosként irányítja a közösségi közlekedés megújítását
A közösségi közlekedés átalakítása összetett, sokszereplős feladat, irányítása és koordinálása az ügy társadalmi, államháztartási és politikai jelentősége miatt, az intézkedések összehangoltsága érdekében kormánybiztos kinevezését indokolja. A kormányzati elvárás szerint a közlekedési vállalatok feladatellátásának középpontjában a közszolgáltatás megfelelő színvonalú biztosításának, az utazóközönség minőségi kiszolgálásának kell állnia. A teljes átszervezés eredményeként létrejövő új közösségi közlekedési rendszert mentesíteni kell minden, az elmúlt évtizedekben kialakult, a korszerű és költséghatékony működődést akadályozó szervezeti, személyi és szabályozási korláttól.
Kötelességünk gazdagítani örökségünket
Mi magyarok akkor tudjuk betölteni hivatásunkat, ha saját örökségünket hozzáadjuk Kelet-Európa, Európa és a világ örökségéhez – hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken, a „Világörökségünk – Hogyan épült Budapest? / Városfejlődés a dunai rakpartokon” című konferencián, melyet a Világörökség Évének megnyitása alkalmából szerveztek.
A nap képe

A Világörökség Éve pénteki akadémiai nyitókonferenciája. Budapesten.
Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, ide kattintva iratkozhat le. Technikai ajánlások
Honlaptérkép
GYIK
Impresszum
További hírek