Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 22., vasárnap

14.649 - Jobbik Magyarországért Mozgalom > Áder János helyett Morvai Krisztinát támogatja a Jobbik

Feladó: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Dátum: 2012. április 20. 10:08
Tárgy: Ingyenes Kárpátia koncert a Jobbik nemzeti majálisán

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Hírlevél 2012./16. hét

Videóajánló


 

Tekintse meg videóinkat!

 

SZJA 1 %

 

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlására vonatkozó törvény alapján továbbra is lehetőség van alapítványok támogatására. Ezért kérjük, hogy személyi jövedelemadója 1 %-át a Kollégium a Jövőért Alapítvány által fenntartott Atilla Király Népfőiskola javára ajánlja fel, mellyel az Atilla Király Népfőiskola működését segíti elő.

A nyomtatvány felső részén az adózó neve és adóazonosító jele, vagy adószáma értelemszerűen kitöltendő. Kérjük, hogy a kitöltött űralapon a "Kedvezményezett adószáma" rovatba alapítványunk, a " Kollégium a Jövőért Alapítvány" adószámát írják be:

 

18072574 - 1 - 41

Köszönjük segítségét!

Ingyenes Kárpátia koncert a Jobbik nemzeti majálisán

Kilenc ingyenes koncert, egész napos gyerekprogram és színvonalas előadások várják az érdeklődőket a Jobbik idei nemzeti majálisára az óbudai Hajógyári-szigetre április 29-én, 30-án és május 1-jén.
Tovább...


Áder János helyett Morvai Krisztinát támogatja a Jobbik

Morvai Krisztina neve a szakmai és közéleti pályája, valamint politikusi tapasztalata révén indokolt. Balczó Zoltán szerint számíthatnak frakción kívüli szavazatokra is, például független, vagy akár KDNP-s képviselőktől. Tovább...


"Nem a melegeket büntetnénk, csak a deviancia reklámozását"

A politikus leszögezte, ócska hazugság, amit a hvg.hu, illetve a Népszabadság is tényként közölt, hogy a jogszabály-tervezet minden homoszexuálist büntetne, pusztán a nemi vonzódásuk okán.
Tovább...


Küzdelem a családon belüli erőszak visszaszorításáért

Május 1-jéig kell összegyűlnie 50 ezer aláírásnak ahhoz, hogy az Országgyűlés tárgyaljon a családon belüli erőszak önálló bűncselekményként történő beemeléséről a Btk.-ba. Tovább...


Z. Kárpát Dániel: A lakosság nem bír el újabb adót

A kormányzat egy elszabadult buldózerre emlékeztet, amelyet egy részeg vezet - véli Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő, akit az ülésvezető elnök először tévedésből fideszesként konferált fel. Tovább...


Rejtélyes gyilkosságok, politikai merényletek, vérvádak - Csütörtökön megjelent a Bar!kád hetilap legfrissebb száma

Miért van az, hogy nem lehet bizonyos témákat őszintén, érveket és ellenérveket ütköztetve megvitatni? Miért van az, hogy valakik tiltják, hogy valamiről beszéljünk? Józan paraszti ésszel belegondolva azért, mert ott valami nem stimmel. Legyen az Tiszaeszlár és Solymosi Eszter, legyen az a többi vérvádként emlegetett eset, legyen az a holokauszt! Ezek, illetve ezeknek boncolgatása, adatok alapján történő elemzése a mai napig tabunak számítanak.

További részletekért kattintson ide!


A Jobbik várja Önt folyamatosan zajló lakossági fórumaira

Püspökladány - a 1919-ben kivégzett csendőrök újratemetése

Mosonmagyaróvár - Revíziós Napok II. felvonás

Papkeszi - Galambos István és Zilahi Lajos lakossági fóruma

Ugod - Ferenczi Gábor és Szőke Zoltán fogadóórája


További eseményeink megtekintéséhez kattintson ide!

Köszönjük, hogy olvasta hírlevelünket. Kérjük, ha úgy érzi, hogy Ön is hozzá tudna tenni valamit ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat, jelentkezzen nálunk, segítse munkánkat! Jelentkezés a pártba itt. Kérdéseit ide kattintva teheti fel.

Kiadja: Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztály. Adatkezelési nyilvántartási szám: 40166.

Levelezési cím: 1113 Budapest, Villányi út 20/A. Telefon: +3613651488 Honlap: www.jobbik.hu E-mail: jobbik(kukac)jobbik.hu