Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 28., szombat

14.697 - Thaly Krisztián Florentin: Izraeli titkosszolgálat Budapest utcáin!

Feladó: Ifj. Szilas László
Dátum: 2012. április 28. 16:52
Tárgy: Izraeli titkosszolgálat Budapest utcáin!
Címzett: Kutasi József Antal

 

Sajnos nemcsak Budapest utcáin, és sajnos már nemcsak a titkosszolgálat.... Itt már egy évezredes szellemi harc folyik, de ez hosszú téma lenne, így nézzük az eseményeket gyakorlatias szemszögből. Ingatlanfelvásárlás, hagyományrombolás, kultúrrombolás; minden ami magyar azt háttérbe szorítják, elhallgattatják, megcsúfolják, lásd: korona, himnusz, zászló stb... De fölösleges is a felsorolás folytatása, azt hiszem végtelen hosszú lenne sérelmeinket sorolni, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy itt egy olyan háború kezd körvonalazódni, aminek a tétje a magyar nemzet magyarként való megmaradása, igaz szkíta-keresztény hite, és valódi, eltitkolt, agyonhallgatott történelme.

 

Ez a nagyon is komoly, és mindennap folyamatosan dúló szellemi harc eszkalálódik, ahol a zsidó-keresztények és egyéb kollaboráns rétegek mentegetik, mosdatják zsidó kenyéradóikat és időnként csörtét vállalnak velünk magyarokkal a nagyobb jutalom reményében... Márpedig, ami egyszer szellemi síkon történik, az előbb utóbb a fizikai valóságban is testet ölt. Emlékszem még Kerecseny napján hanuka csillaga a Nyugati Téren, kettős kereszt a Szabadság téren... A pofátlanságnak általában nincs határa; holocaust tagadást tiltó törvény, zsidó egyházak elismerése... szóval minden hadszíntéren, legyen az politika, vallás, törvényalkotás, jog, színház, kultúra, oktatás vagy bármi egyéb; a céljuk a teljes önfeladásunk, megsemmisítésünk. S hogy veszélyben érzi e magát a nemzet? Hát okkal...Nagyon is! Egészséges immunreakciók törnek elő a szétszabdalt, elgyötört, kiszipolyozott nemzet testéből. Ilyen volt az Új Hajnal Rend akciója is, mellyel a nemzet becsületét mentették meg. Nekünk nem Élősködők menetére van szükségünk, hanem valódi nemzetet lelkesítő eseményekre pl. egy ötlet: Legyen a Pozsonyi csata évfordulója nemzeti örömünnep, hiszen ma nem lennénk itt, a Kárpát-medencében, ha Árpád hadai nem mérnek megsemmisítő vereséget az egyesült európai seregekre. Akiknek ma sem más a céljuk: "a magyarok kiirtassanak" (Ugros eliminandos esse).

 

A lényeg tömören; vállaljuk ezzel a bátor lovagrenddel a szolidaritást, és legyünk segítségükre, vagy akár ők a miénkre. Egyszóval a magyar nemesség ne csak szavakban és címeiben és történelmi hagyományaiban legyen nemes, de tetteiben és jelenkori kiállásában is... Mert a nemesség a szívből fakad, melyhez a hit ad bátorságot és szenvedélyt, hogy végrehajtsa, véghezvigye egyéni, nemzeti akár univerzális küldetését az egyén.

Másrészről fontos, hogy a nemzeti szervezetek egy olyan szövetségi hálót alakítsanak ki, amellyel kölcsönösen védik egymást és így akár nagyobb csapásmérésre is képesek. Őszintén kíváncsi lennék arra, hogy akár a Magyar Nemesi Rendnek van e valamilyen éves akcióterve, vagy csak (túl)élünk máról holnapra...(?)

 

Honfitársi Üdvözletem:

 

Thaly Krisztián Florentin