Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 28., szombat

14.691 - Magyarország Kormánya > Május elsejétől az OMSZ irányítja a betegszállítást

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. április 26. 19:25
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-04-26
Orbán Viktor Varsóban: Európát adóssághalmok alól kell kiásni

Európát adóssághalmok alól kell kiásni, s ebben olyan szövetségesekre van szüksége, mint Kína - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök csütörtökön Varsóban, ahol Robert Ficó szlovák és Ven Csia-pao kínai miniszterelnökkel is találkozott. Frissített.

Tiszta viszonyokat teremt az őstermelői kitűző

A Kecskeméti Fogyasztó- és Vidékvédő Egyesület módszerét terjeszteni kell, ehhez a Vidékfejlesztés Minisztérium kész minden erkölcsi és anyagi segítséget megadni – jelentette ki V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a Kecskeméten, majd átadta a 200. őstermelői kitűzőt Forgács Zsoltnak, aki szentkirályi kertészetéből származó paprikát, paradicsomot, uborkát és szabadföldi szamócát árul a piacon.

Május elsejétől az OMSZ irányítja a betegszállítást

Május elseje után a betegszállítás elrendelésére jogosult szakembereknek az 1820-as számot kell tárcsázni akkor, ha egyszerű betegszállításra van szükség. Ettől a naptól ugyanis az Országos Mentőszolgálat veszi át a betegszállítás irányítását. A május elsejei átállás előtti utolsó egyeztetést tartották a Mentők és Betegszállítók Országos Egyesülete, az Országos Mentőszolgálat és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkárságának képviselői csütörtökön a minisztériumban. Közlemény.

Fellegi: májusban kialakulhat a hiteltárgyalások menetrendje

A következő hetekben a partnerekkel egyeztetve kialakulhat a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval (EU) a hiteltárgyalások menetrendje.

A nap képe

Orbán Viktor varsói látogatása alkalmával találkozott Robert Ficó szlovák és Ven Csia-pao kínai miniszterelnökkel is. (fotó: Burger Barna)