Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 28., szombat

14.693 - Magyarország Kormánya > A kormány benyújtotta az új Büntető törvénykönyv tervezetét

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. április 27. 18:34
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-04-27
Orbán Viktor: a célokon nem változtatunk

Orbán Viktor úgy ítéli meg, sikerrel képviselte Brüsszelben azt, hogy a magyar kormány nem változtat a céljain, és csak az elérésükhöz szükséges eszközökről tárgyal. A miniszterelnök az MR1-Kossuth rádió 180 perc című műsorában pénteken azt is mondta: Magyarország gyors tárgyalásban érdekelt a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), de nem akar hitelt felvenni tőle.

A kormány benyújtotta az új Büntető törvénykönyv tervezetét

Pénteki sajtótájékoztatóján Répássy Róbert igazságügyért felelős államtitkár ismertette az új büntetőjogi kódex tervezetét.

„A nemzet javáért dolgozni minden körülmények között”

Egy nemzet nem lehet naggyá, ha nem emlékszik a múltjára, hiszen így tudjuk meghatározni, kik is vagyunk, hova tartunk – hangsúlyozta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter pénteken Budatétényen, a Klauzál-szobor avató ünnepségén.

A szerbiai választáson való részvételre biztatott a magyar kormányfő vajdasági körútján

A jövő hét végén esedékes szerbiai választásokon való részvételre buzdította a helyi magyarokat Orbán Viktor miniszterelnök pénteki vajdasági látogatásának első állomásán, a magyar határhoz közeli Hajdújáráson.

Az állattenyésztést segíthetik az uniós önkéntes termeléshez kötött támogatások

Az egy országra jutó teljes közvetlen támogatási keret 10 százalékát is kitehetik a termeléshez kötött támogatások, melyekkel hazánk a kifutó nemzeti kiegészítő (top up) támogatásokat pótolja, mondta Czerván György, agrárgazdaságért felelős államtitkár, az Európai Unió közös agrárpolitikájának (KAP) reformjáról készülő jogszabály vitájában a tagországok Luxembourgban tartott találkozóján.

A nap képe

Orbán Viktor az MR1-Kossuth rádió 180 perc című műsorában.