Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 24., kedd

14.663 - Nyílt támadás Orbán Viktor és Magyarország ellen

Feladó: Ifj. Szilas László
Dátum: 2012. április 24. 19:38
Tárgy: Nyílt támadás Orbán Viktor és Magyarország ellen
Címzett: Kutasi József Antal

 


Nyílt támadás Orbán Viktor és Magyarország ellen

Megkezdődött a nyílt támadás Orbán Viktor Magyarország, a magyar nép döntő többségének miniszterelnöke ellen- a Széll Kálmán terv II. címmel. 2015-ig kell kifizetnünk a 285 milliárd forint hátralévő hitelt, azt  a pénzt, amit Gyurcsány kormány vett fel.

Telefon illetve távközlési adó, hiánycél címmel a számokat s nagyon népszerűtlen  feladatokat az Európai Unio diktátorai   írták.

Az emberekre tovább nem terhelhető- hangsúlyozta Orbán Viktor hosszabb ideje.

Amikor a számokat írták a kormány embereinek a kezét  tehát mások vezették. Nem más, mint maga a kormányfő fogalmazta ezt mai, április 23-i , a belga fővárosban tartott előadásában s az azt követő nyilatkozataiban.
Mi vezethetett ide?
Kommunikációs hibákat követtek el, nem álltak ki a nép elé, azzal, hogy mi várható- hallom mindenünnen.
Lehetséges.
A média működésével, a nemzetközi és hazai kommunikációs gyakorlatával kapcsolatban magam is súlyos, elégedetlen szavakat használok! Az ország szuverenitásának feladása révén meggyengített Magyarországot leteperni igyekszik az EU.

Mert nem tűri a különadó eljárását a Szovjetúnióhoz egyre jobban hasonlítható brüsszeli hatalom!

A közteherviselésnek azt a módját, hogy a bankok, a biztosítók, a nagy multicégek, akik talicskával toltták s tolják ki a profitot hazánkból, maga a miniszterelnök, Orbán Viktor találta ki s vezette be, a lakosság, a kétharmados többségnél is nagyobb egyetértő tömeg örömére.

Miközben a Gyurcsány kormány ránkhagyott elképesztően felelőtlen örökségét, a ki tudja hová lett,  hatalmas adósságállományt: az IMF-től felvett  hiteleket az Orbán kabinetnek kell visszafizetnie, kitört a nemzetközi tőkepiaci világválság, amely bennünket is sújtott., mi több,sújt ma is. Ennek a veszélyeit ügyes kormányzással kivédte a kétharmados többséget képviselő kormányzat, ám mégis szükségessé vált az úgynevezett elővigyázatossági hitelkeret megigénylése attól a hírhedt Nemzetközi Valutaalaptól,amely ahovácsak betette a lábát, súlyos károkat okozott az országok -például  Argentína- gazdaságában. Mégis, nem kilenc,hanem  három százalékos kamatra adja a pénzt az IMF, persze, azzal a kikötéssel, hogy  politikai feltételeket szab, beleszól gazdaságunkba. Az elővigyázatossági keretnél azonban csak minimális eséllyelteheti meg.  Persze, lehet-e bennük bízni?

Ebben a borzasztó gazdasági helyzetben ilyen és efféle adókkal, a lakosságot súlyosan érintő módszerekkel zsarolnak, vágnak vissza a különadókért, politikai fenyegetéssel igyekeznek lehetetlenné tenni az ország vezetőit.

Természetesen összemossák- hozzák mindezt egyéb beavatkozásokkal. Sorolhatnánk mindezt hosszú ideig! Ám inkább gondoljunk arra, hogy  Orbán Viktor miniszterelnök lejáratása, discreditálása, mi több, eltávolítása a fő cél.

Sejteni lehetett ezt már  Schmitt Pál kisdoktori népszínművének  produkálása, a magyar államfő végzetes lejáratása - lehetetlenné tétele idején. Vagyis,  hogy a valóban nagyon népszerű, e lista élén álló  tisztességes Schmitt Pál meghurcolása lényegében nem más, mint előjátéka Orbán Viktor elleni támadásnak. Ugyan e sorok írója kórházak között zötykölődve mentőautókban, intenzív osztályokon szerzett tudomást ezekről a várható nemtelen szándékokról, támadássorozatokról, mégis vállalja: oly mértékű arcátlanság a kétforintos percennkénti telefonadó, a sárgacsekk- a biztosítási adó stb.   bevezetése, az Európai Unió nyomásának a következménye.

Brüsszel ugyanis nem tűri el, a különadót, ezzel vág vissza.

Bárki, aki nem hajlandó hűbéres módjára, sarcokkal teljesen behódolni a világhatalmaknak, így jár! 

Az IMF cicázik, az EU  már nennél is tovább ment, igazolják ezt a fentebb írottak.

Fokozódik a társadalmi feszültség Magyarországon!

Gyilkosság- gyilkosságot követ. Brutalitás brutalitást! A félelem lassan eluralja az országot.

A közbiztonság megsínylette azt, hogy  elmaradt az elszámoltatás. Rendőröké, sikkasztóké s egyéb bűnelkövetőké.  Ebben is benne van az Európai Unió, kijelölt védett személyeket, Gyurcsány Ferencet és bűntársait. Mindez nem volt más, mint a lakosság immunrendszerének súlyos meggyengítése. Elvesztette tehát a társadalom a védekezőképességét, amikor az ORFK-hoz is elvezető  korrupciós ügyekkel találta magát szemben. A Hír Tv, a Célpont kiváló tényfeltáró riportere, Kisberk Szabolcs ugyanis egyértelmű dokumentumokkal állt elő, amelyek bizony megkérdőjelezhetik a rendőrség egyes vezetőinek szavahihetőségét, tisztességét!

A magyar társadalom tehát súlyos válságnapokat él át, az országszerte dúló gyilksosságsorozatokat, azok félelmet keltő, szörnyű mivoltukat döbbenten szemlélve. Az életösztönök ilyen válságos időkben a legtöbb esetben erősödnek, bizonyítja ezt az is, hogy ötezerről háromezerre csökkent az öngyilkosságok száma hazánkban.

 A szeretet fogyott el, a gyűlölet erősödött meg.

Az emberi méltóság mélyre süllyedt.

Visszakanyarodva tehát az emberi-drámai eseményekről a mai megdöbbentő bejelentéshez, ebből a nagyon nehéz helyzetből csakis Orbán Viktor miniszterelnökkel lehet kijönni! Nem szabad felülni az MSzP taktikájának, akiknek brüsszeli hazaárulói lejáratták s folymatosan teszik ma is-  Magyarországot s most azt kiáltozzák - "Útszéli rablás". E jeles mondat Józsa István országgyűlési képviselő szájához ragad. Ő volt olybátor, hogy a fokozódó rossz hangulatot, a kétségbeeső társadalmat méginkább reménytelenné tegye. Hogy Orbán Viktor ellen hangolja a reá szavazó társadalom egy bizonyos,  ingatag részét. Ez a helyzet csak fokozódik, hiszen az MSzP hiteltelenítő kampánya várhatóan csak most erősödik fel igazán. Az EU, az IMF legnagyobb megelégedésére, hiszen fő céljuk a nagyar kormányfő eltávolítása.

A magyar polgári-nemzeti értelmiség legfontosabb feladata  ennek a megakadályozása. Minden erőnkkel támogatnunk kell azt az  e m b e r  t, aki a magyarságot képviseli minden döntésével ebben az óriási ellenszélben, amely őt magát szándékozik - mint már jeleztem- megdönteni. A liberálbolsevikok nem nyugszanak bele abba sem, hogy  hosszú időre leveszítették befolyásukat Magyarország felett. Ezért hát ez az elképesztő támadássorozat, amely kíméletlenül zajlik ellenünk. Védjük hát meg Orbán Viktort, ha kell, újabb békemenettel vagy más demonstrációval.

A magyar miniszterelnök léte ugyanis a polgári Magyarország létét, jövőjét is is jelenti!

M.Szabó Imre dokumentumfilmes,
Az Október 23. Bizottság Alapítvány az Ember Jogaiért elnöke  

m.sz.i.1@t-online.hu, www.mszaboimre.hu;
+36 30-632-7348

"Mindenkit üdvözlök az osztályban. Minden diákot és tanárt. Azt üzenem eszme nélkül nem él, csak létezik az ember…”- Bauer Sándor, mielött felgyújtotta magát a Nemzeti Múzeum lépcsőjénél

„Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse öt igazán.”  (Goethe)