Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 22., vasárnap

14.651 - bobrovniki Farkas István József a Hun Lélekközösség Pálos rendházának vezetője > VÁLASZ MIREISZ TIBOR ÚRNAK

Feladó: Ifj. Szilas László
Dátum: 2012. április 20. 7:26
Tárgy: VÁLASZ MIREISZ TIBOR ÚRNAK
Címzett:Kutasi József Antal

 

Kedves Barátaim!

 

Szent Korona klubtagjaim részéről kérdések érkeztek, melyeket nem tudtam kielégítően megválaszolni, így segítségeteket kérem.

 

Érdeklődtek nálam az alábbiak felől:

 

1, Borbély József  önjelölt "kormányzó" kilétéről és támogatottságáról.

2. Az általa létrehozott/helyreállított Magyar Apostoli Királyságról, bankról, Tempó pártról.

3.A Történelmi Alkotmányt Helyreállító Szövetség létezéséről és munkájáról

3.Egy Daka József nevű önjelölt "király" kilétéről és támogatottságáról.

 

Fentiekre nem tudtam kielégítő magyarázatokat adni, így kérem ha van bővebb és hiteles információtok osszátok azt meg velem.

Lehet, hogy sok jó magyar ember munkálkodik országszerte csak nem tudunk róla, de az is lehet, hogy a Lipótmező beztárása után sok a szabadon levő gondozást igénylő. Segítsetek a megítélésben.

 

Köszönettel

 

Mireisz Tibor

Szent Korona Baráti Kör klubvezető

 

A válasz:

 

Tisztelt Mireisz Tibor, és mindazok, akik olvassák eme leírást.

From: Joe Wol [mailto:]
Sent: Friday, April 20, 2012 12:10 AM
To: Ifj. Szilas László;
Subject: Re: ???

 

Érdeklődő levelére válaszolva az alábbiakat tárom Önök elé.

 

1. kérdéskör:

Borbély József az egykori TEMPO párt vezetője (saját rendeletével minden párt működését, így a TEMPO pártét is betiltotta), vállalkozását csalások sorozatával felszámolták és egy adott érdekkör kezére juttatták. Ezzel összefüggésben, saját erejéből megpróbálta visszaszerezni eredeti tulajdonát, és perek sorozatát végigdolgozva bizonyította, hogy az 1990-ben kezdődött privatizációs hullám csalások és törvénysértések sorozata, így az őt ért kár is ebbe a körbe tartozik. Erről összeállított egy „Polip” nevű hálót, és rendre bizonyította, hogy a bíróktól a főügyészig, a 4 kormány csaknem összes tagja, nyakig benne van az említett törvénysértés-sorozatban, országos kiterjedtséggel. Amikor már elegendő bizonyíték gyűlt össze, Borbély József megkereste a Magyar Nemesi Rend prominenseit, hogy engedélyt kérjen a „kormányzói” cím használatára azzal a szándéka, hogy a jelenlegi (akkor még a bajnai-vezette) korrupt kormány ellen megfelelő jogi háttérrel dolgozhasson, és ezt a jogi hátteret az Apostoli Magyar Királyság jogrendjében látja. Azóta munkáját odáig fejlesztette, hogy 2011.11.11. napján kihirdette az Apostoli Magyar Királyság jogaiba való visszahelyezését. Tevékenységéről teljes képet nyújt az „ apostolimagyarkiralysag.hu „ URL-en található oldal.

2. kérdéskör: A Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság

2011. április 18-ától működik. E naptól a Tőketársaság átvállalja minden Magyar Állampolgár mindennemű igazolt pénzbeli tartozását, bankok, szolgáltatók és magánszemélyek felé, továbbá teljesíti a nemzetközi pénzvilág felé fennálló összes igazolt tartozását az illegitim 3. Magyar Köztársaságnak a pénzügyi egyeztetést és az esetleges jogviták jogerős lezárását követően. Példa:

A vértesi erőmű Zrt. 2012 04 11. –i mérleg elfogadó közgyűlésén, Borbély József Kormányzó érvényesítette, az Apostoli Magyar Királyság arany részvénye folytán biztosított jogait és a hírtelen lezárult csődegyezségek követően, alig fél év alatt keletkezett 11 milliárd Ft-nyi rendkívüli eredmény terhére intézkedett, a korábban az elítélt csődgondnok által átvert kishitelezők kifizetéséről. Erről bővebben az említett URL-en olvasható tájékoztatás.

3. Kérdéskör:

2011. január 9-én az alábbi személyek közös egyeztetés után megalapították a Történelmi Alkotmányt Helyreállító Szövetséget:

berhidai Parragh Imre, Árpád-házi leszármazott, Magyar Nemesi Rend Mozgalom társelnöke;

dr. Boór Ferenc, Fejér Szövetség;

Fetzer János, MAREVOSZ;

Gligor Kovács Csilla;

dr. Halász József , Szent Korona Szolgálat;

dr. Horkovics Kováts János, Árpád-házi leszármazott, Magyar Nemesi Rend Mozgalom társelnöke;

Matyasovszki Gábor, Magyarok Szövetsége Kőbányai Mozgalom;

dr. Morvai Krisztina, EU parlamenti képviselő;

Vavrek József.

2011. január 10-én (nem tévedés, a dátum pontos), Halász József, megszegve a megalakuláskor tett titoktartási fogadalmát, nyílt levélben támadta meg a közösen megszerkesztett és egyhangúan elfogadott szövetségi munkatervet, és megpróbálta a társaságra erőszakolni saját programját. Ennek sikertelensége okán, kilépett a szövetségből. A továbbiakban indult országos mozgalom nemes célkitűzésekkel 10, majd 11 pontos petíciót fogalmazott meg és juttatott el az Országgyűlésnek, azonban arra még válasz sem érkezett. Ezután a 4 országos értekezlet megmondó emberekkel kitömött szónoki bemutatóvá süllyedt. Eredmény csupán annyi, hogy a kezdeti lelkes magyarok tettrekészségét a Fejér Szövetség és Boór Ferenc népszerűsítését kapták feladatul. A TAHSZ Boór Ferencet bejuttatta a Magyarok Világszövetségének elnökségébe, majd gyakorlatilag feloszlott, illetve néhány megszállott csillapodó ámokfutásává szelídült.

 

4. kérdéskör: Daka József „önjelölt” király személye vitatott.

2008 március 18-án az egri Univerzum Klub adott hírt arról, hogy Egerben él a megkoronázott magyar Király, Daka József

Története azóta több hírportálon megjelent, hol pozitív, hol negatív felhangokkal. legutóbb akkor, amikor az Országgyűléshez eljuttatta trónigényét. Az erről szóló közhír a http://index.hu/belfold/2010/11/10/daka_jozsef_bejelentkezett_a_magyar_tronra/

URL-en megtalálható.

A Magyar Nemesi Rend Mozgalom Daka József személyét felkarolta, és azóta is képviseli. Teszi ezt annak ellenére, hogy vannak önérdekű ellenzői. Feltéve azt, hogy a közvetett bizonyítékok felmutatása és Daka József eskütétele elegendő a megkoronázásáról mondottak hitelesítésére, a Magyar Nemesi Rend, a Magyar Királyi Lovagrend, és több nemes és nem nemes Magyar Királynak elfogadott, 2011.április 30-án.

Ezt, a Magyar Nemesi Rend 2011. május 7-én az I. Magyar Nemesi Kongresszuson bejelentett, s ahol ezen döntéssel szemben ellenkező felszólamlás nem hangzott el.

Adalék:

Borbély József Kormányzó Úr elismeri I. Józsefet megkoronázott magyar királynak, de a király korára tekintettel (94 esztendős), annak szóbeli beleegyezésével, az ország ügyeinek intézését, tehát az Apostoli Magyar Királyság megjelenítését önerejéből vállalta fel és viszi végbe.

Tisztelettel:

bobrovniki Farkas István József

a Hun Lélekközösség Pálos rendházának vezetője