Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 23., hétfő

14.657 - Iskolaőröket alkalmazhatnának az oktatási intézmények!

Feladó: RP Híradó
Dátum: 2012. április 19. 7:32
Tárgy: Jönnek az iskolaőrök, Mosoly napja, Boldog baba, Gyógyító sópárna, Ingyenes cirkusz, Magyar luxusautó tervező
Címzett:Kutasi József Antal


Iskolaőröket alkalmazhatnának az oktatási intézmények

Iskolaőröket alkalmazhatnának a nevelési és oktatási intézmények a Belügyminisztérium tervei szerint; az őrök megakadályozhatnák, hogy a diákok a tanítás vége előtt - igazolatlanul - elhagyják az iskolát, jogosultak lennének betartatni a házirendet, elfogni azokat, akik bűncselekményt vagy szabálysértést követtek el.
bõvebben>>>

A mosoly és a köszönés napja Nyíregyházán!

A mosoly és a köszönés napját rendezik meg április 27-én Nyíregyházán, ahol az egymást üdvözlés rekordját is szeretnék felállítani.
bõvebben>>>

Mitől lesz elégedett és boldog a babánk?

Lehet, hogy már voltál beteg? Nem volt jó? Miért jön? Mikor jön? Miért oda? Miért nekem? Ezekre a kérdésekre VAN válasz! Ez a tudás már harminc éve itt van, de még kevesen ismerik, én pedig már évek óta foglalkozom vele, és örömmel tapasztalom sikerességét, eredményességét! 
bõvebben>>>

Sópárna a házi fül-orr-gégész és reumatológus

Gyermekes családok gyakori gondja a rendszeresen ismétlődő nátha, orrdugulás, fülfájás, arcüreggyulladás. Minden szülő szeretne ilyenkor gyorsan, hatékonyan segíteni a beteg gyerkőcnek, és egyre többen keresik a gyógyszermentes megoldásokat.
bõvebben>>>

Ingyenes és olcsó cirkusz vár Budapesten!

Zsonglőrök, bűvészek, bohócok hívnak közös játékra benneteket szombaton a cirkusz világnapján. A Fővárosi Nagycirkusz előtt színpadot állítanak fel, a benti előadásokra féláron vásárolhattok jegyeket.
bõvebben>>>

Ez lehet a korkedvezményes nyugdíj helyett

A három műszakos folyamatos munkarend az egyik a lehetséges ártalmak közül, amelyek fokozottan igénybe veszik az emberi szervezetet - ismerte el Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter.. Arról viszont egyelőre nem árult el konkrétumot, milyen ellátás bevezetését tervezi a kormány az év végéig még létező korkedvezményes nyugdíj kiváltására.
bõvebben>>>

Már a PIN-kódod sem kell az új bankkártyás lenyúláshoz

Újfajta telefonos - internetes csalás terjed Magyarországon: akár több tízezer forintot is lenyúlhatnak számlánkról a trükkös bűnözők, méghozzá úgy, hogy PIN-kódunkat sem tudják.
bõvebben>>>

Táblagép vezérli a robotot - Elérkezik végre az áttörés?

Rosey, a robot az 1960-as évek elejének népszerű rajzfilmfigurája volt, ő gondoskodott arról, hogy kényelmesebb legyen a Jetson család tagjainak élete. Az az ígéret pedig, hogy a robotok könnyebbé tehetik a mindennapi életet, azóta is tartja magát, és szinte visszatérő eleme a hétköznapi ugratásoknak. 
bõvebben>>>

Olasz luxusautók magyar tervezője - Kreativitás felsőfokon

Mosolygós, átlagos mai fiatalember farmerben és pólóban, akiről senki sem hinné, hogy százmilliós luxusautók megálmodója, amelyeket talán soha vagy csak kiállítás alkalmával láthatunk Magyarországon. Ezeknek a csodálatos formáknak a kitalálója és tervezője csak ritka vendég saját hazájában. 
bõvebben>>>

Lehet egy négyéves olyan okos, mint Einstein?

Új, mindössze 4 esztendős taggal gyarapodott a legmagasabb intelligenciájú emberek klubja, a Mensa. Az angliai Winchesterben élő Heidi Hankins 159-es IQ-val rendelkezik, mindössze egy ponttal ért el kevesebbet a standard intelligencia teszteken, mint Albert Einstein és Stephen Hawking.
bõvebben>>>

Cseh László: "legyőzök mindenkit"

100 nap van hátra a londoni olimpiáig. Ez az utolsó időszak, amikor még viszonylag lezser nyugalommal, derűsen beszélnek a sportolók az esélyekről. Azok is, akiktől aranyat remél a közvélemény. Az úszó a debreceni Eb-t, a dobóatléta a londoni körülményeket, a kézilabdakapus a sorsolást említi. 
bõvebben>>>

Milyen vásárlói típusok léteznek?

Három fő fogyasztói típus határozható meg: takarékoskodók, értékkeresők és gondtalan vásárlók. Magyarországon azonban jelen van egy negyedik, tipikusan ránk jellemző vásárlói kategória is: mi a szokások rabjai vagyunk.  Ez a típus általában a megszokott helyen veszi meg a szokásos termékeket, az akciós újságot pedig a boltban is használja. 
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.