Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 15., kedd

14.847 - A Magyarok Világszövetsége tiszteletbeli elnökének állásfoglalása Balog Zoltán magyarellenes gyűlöletbeszéde kapcsán

 www.nemzetihirhalo.hu *************

A Magyarok Világszövetsége tiszteletbeli elnökének állásfoglalása Balog Zoltán magyarellenes gyűlöletbeszéde kapcsán 

Miniszteri kinevezését megelőző parlamenti bizottsági meghallgatásán Balog Zoltán példa nélküli kollektív rágalomra ragadtatta magát a Magyarok Világszövetségével és annak minden tagjával, tisztségviselőjével, érintőlegesen minden magyarral szemben. Az ügyben megszólalt Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke, aki az alábbi állásfoglalást hozza nyilvánosságra: 

Állásfoglalás 

2012. május 8-tól a magyar emberek számára az emberi aljasság jelzőköve Balog Zoltán. 

Az uborkafára felkapaszkodott, politikai pályára alkalmatlan ember nem képes felmérni, mekkora kárt okoz a közösségnek azzal, hogy rákényszeríti alkalmatlanságát. De a magyarság ellenségei nagy igyekezettel szeretik alkalmazni a hiányos képességű egyedeket, mert azok a legnagyobb aljasságok elkövetésére is kaphatók. 

Megdöbbentő a magyarok számára, akik tudják, hogyan lesznek ma politikai vezetők, hogy a magyarságot képviselő politikusok között egyetlen sem akadt, aki rendreutasította volna Balog Zoltánt, és kezdeményezte volna a politikai közéletből való kizárását. Akik némán hallgatták Balog Zoltán aljas rágalmait, azokat emlékeztetem, hogy "vétkesek közt cinkos, aki néma"

Budapest, 2012. május 14. 
Rácz Sándor 
a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke az 1956-os Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke 
MVSZ Sajtószolgálat