Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 22., kedd

14.900 - Pataki Antal: Felkérés az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

Feladó: Pataki Antal (Dánió Kft. ) 
Dátum: 2012. május 20. 11:54
Tárgy: Felhívás
Címzett: Kutasi József Antal

Az elmúlt napokban született bennem egy írás, amivel azt szeretném előmozdítni, hogy az emberek egy kicsit jobban elkezdjenek gondolkodni azon, hogy a jövő az ő kezükben van. Jó lenne, ha végre minél többen eltávolodnának attól, hogy a politikusoktól várják mindenre a megoldást, és elkezdődne a településeken az összehangolt munka a helyi élet megszervezésére.
Kérlek, segítsetek terjeszteni ezt az írást bármilyen módon! Bízom abban, hogy a tartalmával egyetértesz.
 
Szeretettel üdvözöllek::
Pataki Antal

Felkérés az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!

Mi van most Magyarországon?
A liberális-globalista világrendben a pénz van a középpontban. Minden ember és közösség élete, munkája úgy van megszervezve, hogy az a pénz tulajdonosainak a gyarapodását szolgálja. Ebben a rendszerben a kormánynak az a fő feladata, hogy ennek a rendszernek a fenntartását szolgálja, mert ellenkező esetben a hatalom valódi birtokosai eltávolítják. Emiatt mindnyájan „szenvedhetetlen rabiga” alatt nyomorgunk. Ez egy igazságtalan, pusztító értékrend, mert a pénz van a középpontban.

14.900 - Pataki Antal: Felkérés az önellátás és az önszerveződés megkezdésére és a már működő kezdeményezések összehangolására!