Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 21., hétfő

14.881 - Magyarország Kormánya > Az első negyedévben 4,4 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset Magyarországon

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. május 18. 18:10
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-05-18
A jó állam arca a kormányablak

A “Jó Állam” alapjai a kiszámíthatóság, az egyszerűség és a hatékonyság - hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter szekszárdi látogatásán pénteken.

A parlament döntött a távközlési szolgáltatási adóról

Mivel az európai gazdaság lassulása és az euró-zóna válságának elhúzódása miatt az Európai Bizottság – a magyar költségvetésben tervezetthez képest - alacsonyabb növekedéssel számol 2012-re és 2013-ra, ezért a kormány költségvetési egyenlegjavító lépésekről döntött.

Az első negyedévben 4,4 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset Magyarországon

2012 első negyedévében a nemzetgazdaságban mért bruttó átlagkeresetek 4,4 százalékkal, míg a családi adókedvezmény figyelembe vétele nélkül számított nettó bérek 1,6 százalékkal emelkedtek az előző év azonos időszakához képest- áll a KSH ma reggeli statisztikai közleményében.

A nap képe

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Jakab István a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) elnöke a Közös Agrárpolitika (KAP) jövőjéről, az új földtörvény koncepcióról, az állattenyésztés helyzetéről és a gabonaágazatról tárgyaltak ma a Parlamentben. (fotó: Árvai Károly)