Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 16., szerda

14.863 - Mi a baj az MVSZ-szel? - Borbély Imre válasza, Balog Zoltán kollektív rágalma kapcsán

Feladó: Mária Ballán

Dátum: 2012. május 16. 7:08
Tárgy: Mi a baj az MVSZ-szel? - Borbély Imre válasza, Balog Zoltán kollektív rágalma kapcsán
Címzett: Kutasi József Antal

Balog Zoltán kijelentése nem koktélpartin történt, zárt körben. Ez a kijelentés a parlamentben történt, tehát kitörölhetetlen történelem. Helyesebben, egyelőre kitörölhetetlen történelemhamisítás.

 

Nézzük a történelmi tényeket. A bolsevista terrorállam a Magyarok Világszövetségét kiforgatta eredeti önmagából, kiforgatta a magyar érdeket szolgáló és értéket gyarapító világméretű szervezet szerepéből, melyet gróf Perényi, a szövetség létrehozója szánt neki, és ehelyett, a Szövetséget, a kommunista felforgató tevékenység, a szovjet világhódítás eszközévé züllesztette. A bolsevizmus idején a Magyarok Világszövetsége valóban ügynökfészek és bűnbarlang volt.

 

A szovjet hatalom bukását követően, az államhoz és az egész magyar társadalomhoz hasonlóan, a Magyarok Világszövetsége is lépésről lépésre vetkőzte le a múlt morális terheit. Az állam az Alaptörvény elfogadásával fejezte be azt a folyamatot, amit a Magyarok Világszövetsége bő évtizeddel korábban maga mögött tudhatott. A Magyarok Világszövetsége számára a bűnös múlt 2000 májusában zárult le teljességgel. Akkor távoztak végképpen a szövetségből Aczél György kegyeltjei és neveltjei. A Magyarok Világszövetsége 2000 májusában lett eszmeiségében, célkitűzéseiben és eszközeiben ismét azzá, amire az alapító, Horthy Miklós kormányzó korában azt életre hívta: a magyar gondolat, elhivatottság és összetartás világméretű szervezetévé. A megtisztulást éppen az tette lehetővé, hogy az a küldöttgyűlés szembe ment az akkori miniszterelnök Orbán Viktor akaratával, és nem annak jelöltjét, Boross Pétert, választotta a szövetség élére, hanem Patrubány Miklóst. Ez a Fidesz vezérkar szemében bűn. Lemoshatatlan főbűn. A poszt bolsevista pártok, az MSZP és a néhai SZDSZ szemében pedig maga a megtisztulás ténye hasonló nagyságrendű bűn. Ami Isten és ember előtt megtisztulás, az a hatalom perverz értékrendjében bűn.

 

2000. december 12-én a Fidesz-Kisgazda többségű Országgyűlés teljes mértékben megvonta az állami támogatást a szövetségtől, amely azóta is önerőből működik, a nemzet javára.

 

Hogy csak egy pár cselekedetét említsük:

·         Évtizedes következetes harcával karnyújtásnyi közelségbe hozta a magyar állampolgárságot minden magyarnak.

·         Az EU asztalára tette a benesi dekrétumok ügyét.

·         Tényfeltáró elemzéssel kiszámította az '56-os szovjet katonai intervenció által okozott 50 milliárd dolláros kárt, és követelhetővé tette azt Magyarország részére.

A Magyarok Világszövetsége részt vett a kormánymentő Békemeneten. Nem azért, mert bármilyen oka lenne Orbán Viktort, a Fidesz-kormányt vagy a pártot szeretni. Hanem azért, mert a szövetség mindig és mindenben önzetlenül a magyar ügyet szolgálja. Nem várunk hálát, de még elismerést sem. De kikérjük magunknak azt, hogy szervezetünket bűnbarlangnak nevezze bárki. Ez ellen tiltakozunk, a rágalmazót bíróság elé visszük, és felkérjük magyar testvéreinket a magyar parlamentben, hogy igazunkat tegyék szóvá ott, ahol a hazug vád ellenünk elhangzott. Ezzel tartozunk személy szerinti önmagunknak, a szövetség becsületének és a történelemnek, amelyet Balogh Zoltán kijelentése meghamisított.

 

Borbély Imre /Temesvár

az MVSZ Stratégiai Bizottságának elnöke