Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 6., péntek

15.180 - A kormány mától indok nélkül is kisajátíthatja a földedet

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


A kormány mától indok nélkül is kisajátíthatja a földedet
2012/07/04 Szabad Rip


..."A kormány szép csendben kidolgozta a törvényi hátteret, ha úgy adódik, elvehetik a földedet, vagy a lakásodat. Hogy ki költözik be a helyedre? Nem mindegy? Itt se a kormány, se a Jobbik nem tesz különbséget ember és ember közt. Akárki. Egy izraeli. Vagy egy izraeli magyar, akinek a Jobbik hozzájárulásának (is) köszönhetően már magyar állampolgársága is van..."

Az elmúlt hetekben a kormány fokozott mértékű antiszemitázásnak volt kitéve. A feltűnően megszaporodó szoborrongálások, zsidó temetők egy-egy részének átfestése, a szegény, védtelen rabbira meredő "gyarmatosító tekintet" kapcsán már megállapítottuk, hogy ezek megint akarnak valamit. Csak idő kérdése, és majd láthatóvá válik. A zsidó ok nélkül nem fest horogkeresztet saját felmenőinek sírjára (még Szegedi Csanád sem), szobrot sem rongál anélkül, hogy a rongálás kollektív hasznosságában (a zsidóság számára) biztos lenne. Nem igaz ez a nemzeti radikálisokra, akiket egy-egy jól megválasztott garázdasággal a hatalom könnyedén bevont ebbe a műveletbe - aminek az lett a vége, hogy az egész szoborrongálós történet mint valamiféle "adok-kapok" lett megjelenítve. Mintha végre történne valami. Talán a nemzeti radikálisok félálomban azt hitték, ezúttal is valamiféle kulturális szabadságharcról van szó, aminek ők élharcosai lennének - de az eseménysorozat fő tanulsága mégiscsak az volt, hogy ha a zsidó szobrot rongál, akkor azt nem a szobor megrongálásának élvezete miatt teszi, hanem hogy utólag hivatkozhasson rá. Persze, a nemzeti radikális is amiatt rongál szobrot éppen akkor, amikor, hogy a zsidó utólag hivatkozhasson rá - bár ezt a nemzeti radikális körökben nem illik tudomásul venni.

Sokak számára utólagosan értelmet nyer az egész "Horthy-restauráció" kérdése is, ami nem azért történik, mert egyes politikai körök annyira tisztelnék Horthy emlékét, hanem mert erre hivatkozni lehet: itt antiszemitizmus van. Rengeteg eleme van ennek az eseménysorozatnak, ami előre és jól tervezetten zajlott le - és eközben nem szabad elfelejtenünk, hogy a Fidesz még Orbán Viktor bevallása szerint is az izraeli Likud testvérpártja, vagyis a Fidesz vezetés és az izraeliek közt a meghatározó viszonyulás leginkább a testvériesség. A kormány a testvériesség szellemében szimulál nyugatellenességet és kulturális forradalmat, hogy az izraeli testvérek majd erre hivatkozva antiszemitázhassanak egy jót. Az antiszemitázás a zsidóság számára jövedelmező, vagyis a Fidesz emberei (is) jól járnak. A gonosz antiszemita áthangolódás megtörtént, az elhatárolódás elmaradt, a cirkusz nemsokára kezdődik.

A hivatkozások szép lassan előkerülnek. Előbb a zsidóság külföldi, majd hazai érdekképviseletei részéről, majd az Egyesült Államok nagykövete is megszólal - és a sor odáig folytatódik, hogy a kormány végül satuban érzi magát. Zsidóstul, hasznos idiótástul. Mikor a kormány nyaka körül már kellőképpen szorul a kötél, azon a ponton derül ki, hogy mire volt jó a szoborrongálás, a "magyarkodás", a Horthy-hóbort. Lassan kezd határozottabb formát ölteni, miért volt kitéve a kormány az elmúlt hetekben fokozott mértékű antiszemitázásnak, miért volt felépítve erre egy összetett hivatkozási alap, és hogy ennek az egésznek végül mi lesz a következménye.

Itt antiszemitizmus van, a zsidóság közösségi érdekei sérülnek. Miért hangsúlyozzák ezt oly sokat az utóbbi hetekben? Mert így a kormánynak majd kompenzánia kell. A kormánynak bizonygatnia kell, hogy Magyarország befogadó ország. "De hát a történtek ennek látszólag ellent mondanak" - így tettel kell megmutatniuk, hogy Magyarország bizony befogadó. Ha nem teszik, akkor nincsen amerikai kampányszakértő, és kampányidőszakban a támogatások is elapadnak. Elég ha annyit mondunk: Nyírtass. Egyedüli eset? Dehogy.

Aki a közel-keleti történésekkel tisztában van, annak jól látható, hogy Izraelben egyre forróbb a talaj. Ha a térség berobban, a zsidó lakosság veszélyeztetve lesz. Izrael pusztulásának egyre magasabb a valószínűsége. Magyarország pedig bizonyította már, hogy befogadó ország. A kormány is ezt bizonygatja. A Jobbik is ezt bizonygatja. Maga Vona Gábor mondta, hogy ők származás alapon nem tesznek különbséget ember és ember közt. Meg kell lepődni az olyan történéseken, mint a Haszid közösség "visszatérése" Nyírtassra? Nem kell meglepődni, évekkel ezt megelőzően jeleztük, hogy ez a helyzet várható. Zsidók százezrei (ha nem milliói) fognak beözönleni az országba, és a helyzet pontosan úgy fest, mint Izrael megalapításakor. Senki sehol nem mondja, hogy ez már folyamatban van, a hírek hallgatnak róla, nem készülnek szép színes riportok. De a kormány nagybirtokrendszert szervez - a strómanok mindenhol mindent kilóra vesznek meg. Készpénzzel és azonnal fizetnek, a hirdetéseikkel tele van az ország. Az ellehetetlenített magyar gazda pedig eladja a földjét, mert úgyis csak veszteséget hoz. A földtulajdon egyetlen kézben összpontosul. A vízkészletet már 2008-ra privatizálták. A "Magyarországról elszármazott haszid közösségek" pedig elkezdtek "visszaköltözni".

Új honfoglalók - Welcome to Nyírtass! - Haszidi Zsidók Nyirtasson 2006 - Leőwy rabbi
Filmünk eredeti változata mely a Demokrata Televízióban került először nyilvános vetítésre 2006. június 22-én.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T0LIOQGdlJ8


Már az alapfokú oktatásban is azt hallani, hogy a zsidók már a honfoglaláskor is itt voltak, sőt, nekik köszönhető az egész. "Szorgos földművesek voltak".

A földeket felvásárolja kormány, a magyarokat százezres nagyságrendben lakoltatják ki saját otthonaikból, miközben a mai napon látott napvilágot a hír, hogy a kormány a kisajátítási törvényt is módosítja. "Az egyik legfontosabb feltétel, hogy a kisajátítással biztosított tevékenység közösségi előnyeinek jelentősen meg kell haladniuk a tulajdon elvonásával okozott kárt." De milyen közösségnek? És legfőképpen melyik közösségnek? A kormány szerint és a Jobbik szerint az mindegy, mert ember és ember között nem tesznek különbséget származás alapon. A Likud testvérpártja úgy módosítja a kisajátítási törvényt, hogy a kormány gyakorlatilag akárkinek az ingatlanát elveheti, ennek csak annyi az előfeltétele, hogy írjanak egy jó indoklást, miszerint a kisajátított földre autópálya kell. Vagy egy több milliárdos projekt épül majd oda, netán olyan furcsa kinézetű mediterrán típusú házak, lakóparkok - természetesen ki másnak, mint a kilakoltatott magyaroknak! A birkák pedig mindent megesznek.

A kormány szép csendben kidolgozta a törvényi hátteret, ha úgy adódik, elvehetik a földedet, vagy a lakásodat. Hogy ki költözik be a helyedre? Nem mindegy? Itt se a kormány, se a Jobbik nem tesz különbséget ember és ember közt. Akárki. Egy izraeli. Vagy egy izraeli magyar, akinek a Jobbik hozzájárulásának (is) köszönhetően már magyar állampolgársága is van. Izraelben azt mondják a palesztin lakosnak - akinek már a dédszülei is abban a házban laktak -, hogy a háznak Izrael állam nem adott építési engedélyt. Persze, mert olyan régen ott áll, hogy akkor Izrael még nem létezett. Izrael úgy került oda, hogy a hatóságok felvásárolták a földeket, a maradékot pedig kisajátították. Persze előbb törvényi kereteket alkottak hozzá. Ezt teszi a Likud testvérpártja is. Ott a pelsztin házát másnap buldózerrel összedöntik, a buldózert pedig fegyveresek biztosítják, hogy a fegyvertelen lakos semmit ne tehessen ez ellen. Itt rendőrökkel biztosítva kilakoltatnak, meg nagy beruházások is lesznek, amihez a te földed is kelleni fog.

Ki meri ebben az országban kijelenteni, hogy csellel, majd amikor már sürget az idő, erőszakkal elveszik a magyarok földjeit, lakásait, és félfogyatékos zsidók kapják meg? Nem bankárok, meg nem "globális pénzügyi elit" - meg ki tudja még hány kifejezést találtak ki erre - hanem egy hétköznapi, tetves zsidó, aki frissen költözik ide Izraelből, és ajándékba kapja a lakásodat, a földedet. A te lakásodat, a te földedet. Származási alapon - mert ők tesznek különbséget.

Mi kimondjuk - bár süket fülekre talál, és már a huszonnegyedik órában vagyunk.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info