Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 20., péntek

15.218 - Cigányok gyilkolták meg Bándy Katát, a rendőrségi pszichológuslányt Pécsett

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Cigányok gyilkolták meg Bándy Katát, a rendőrségi pszichológuslányt Pécsett 
2012. Július 13. Jövőnk.info 

Bándy Kata még csak 25 éves volt. Életét pedig úgy kellett befejeznie, ahogy egy nő számra talán a legszörnyűbb, megalázva, összetörve. Reméljük az Úr felemeli és magához veszi, megvigasztalja, és elvezeti arra a helyre, ahová mindnyájunk szeretne majd kerülni a maga közelébe. 

A fiatal lány szombatról vasárnapra virradóra tűnt el Pécsett. A lányt utoljára a Kórház téren észlelte a térfigyelő kamera, mikor a Széchenyi tér irányába haladt hajnali két óra után. Másnap nem ment be a munkahelyére dolgozni, ezért keresni kezdték. Eltűnését követő délután már százak, a rákövetkező napra pedig tízezrek keresték. Önkéntesek járták Pécs városát szórólapokat osztogatva és plakátokat ragasztva próbálták meg minél szélesebb körbe felhívni a figyelmet a rendőrségen dolgozó lány eltűnésére. Az eltűnést követő harmadik nap pedig már nem csak helyi, hanem az országos médiumok is beszámoltak a lány eltűnéséről. 

A gyilkossággal kapcsolatban a liberális sajtó által megy a maszatolás. A helyszíni riportokban sajnálkozó cigány asszony virágot visz Kata egykori lakhelyéhez, illetve elhintik, hogy külföldi diákot keresnek a rendőrök. Ez miatt két esetben majdnem lincselés történt Pécsen, mert a felbőszült lakosság arab és török diákokat teszi felelőssé, mivel a TV-ben azt mondták, hogy valószínűleg külföldi diákok követték el a gyilkosságot. 

A valóság pedig az, hogy Kata egy cigányokkal súlyosan fertőzött területen lakik Pécsett, ahol rendszeresek a cigány támadások. Java részt fiatal, 15 és 25 év közötti cigány-bűnözők járják Pécs utcáit és cigarettát, pénzt kéregetnek erőszakos módon. Akit pedig egyedül "fognak meg" olyan helyen, ahol nem tartanak attól, hogy észreveszik őket, azoktól pedig elveszik mindenüket. 

Pár hete ugyanezen a területen szintén egy fiatal lányra támadt egy cigány, de szerencsére a lánynak sikerült kiszabadulnia támadója kezeiből és el tudott menekülni. Jellemző, hogy a rendőröknek azóta sem sikerült elfognia a támadót. 

A rendőrök is tudják, hogy cigány volt az elkövető, csakhogy ezt senki kimondani nem meri, mert félnek a következményektől. Ezért folyik a maszatolás. Pedig a kiszivárgott hírek alapján ez biztosra vehető. Bándy Katát ugyanis annyian szerették, annyian ismerték, hogy százak indultak keresésére. Fiatal, csinos, kedves, életvidám leány volt, aki csak ismerte megszerette. 

Hírportálunk olyan információ birtokába jutott, amit eddig sehol nem közöltek még! Egy fiatalember valószínűleg Katát látta a kérdéses időpontban, amikor egy 25 év körüli cigány rángatta a karját és magával akarta vinni, ami ellen a lány tiltakozott. Amikor a fiatalember a lány segítségére akart menni, akkor úgy tűnt, mintha ismernék egymást a fiatalok, így nem avatkozott be a veszekedésbe. A lány nem kért segítséget! A fiatalember jelentkezett a rendőrségen is, elmondta a fenti információkat, de a rendőrök nem kívántak vele foglalkozni. Annyit mondtak neki, hogy majd ha szükségesnek látják, akkor értesítik. 

Rendőrségi forrásból hírportálunknak megerősítették azokat az információkat, miszerint Katát bántalmazták és erőszakoskodtak vele. A nyomozásban résztvevő egyik nyomozó privát véleménye is az volt, hogy az elkövető 100%, hogy cigány származású. "Ilyen piszkos, ocsmány munkát csak ezek a férgek tudnak elkövetni. Nem ember az ilyen." - fogalmazott a neve elhallgatását kérő nyomozó. 

Az ügyből is tisztán látszik, hogy bár tudják, hogy cigányok voltak az elkövetők, mindent megtesznek, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy valami félkegyelmű fehér embert fognak majd igaztalanul meghurcolni. Számtalan példa volt már hasonlóra. Gondoljunk csak Tánczos Gáborra! 

A példátlan összefogás megmutatta, hogy a bajban egymásra talál a magyar. Ne hagyjuk, hogy hazugsággal elhallgattassanak minket! Ennyivel tartozunk Katának! 

Csáki Szilvia - Jövőnk.info 

Infó Jövőnk: Amióta föltettük ezt a cikket, támadják az oldalt - ezért blog oldalra is feltettük, mert nem elérhető a Jövőnk.info