Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 20., péntek

15.206 - Belügyminisztérium


Feladó: Belügyminisztérium
Dátum: 2012. július 13. 13:53
Tárgy: A BM hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



A Belügyminisztérium hírlevele 2012-07-13
Pintér Sándor: jövőre 50 milliárd forint lesz az önerőalap

Jövőre 50 milliárd forint lesz az önerőalap, az a keret, amelyet az önkormányzatok az európai uniós pályázatokhoz használhatnak fel - mondta Pintér Sándor belügyminiszter pénteken Magyarnándorban.

Rendőrlakásokat adtak át a VIII. kerületben

Az eseményen Pintér Sándor hangsúlyozta, az állampolgári támogatás, amellyel a rendőrlakásokat kialakították, még elkötelezettebbé teszi az itt szolgáló rendőröket.

A Salzburg Fórum magyar elnöksége

2012. július 1-jén Magyarország vette át a Salzburg Fórum (SF) soros elnökségi feladatait.

Kontrát Károly: cél a teljes önellátás

A mai nap egy mérföldkő a teljes fogvatartotti foglalkoztatás és önellátás eléréséhez vezető úton - fogalmazott Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai épületében, ahol jelképesen elindította a munkafolyamatot a a Budapesti Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft. (BUFA) bútorgyártási beruházás átadásán.

Rövidebb építésügyi ügyintézést tesz lehetővé az ÉTDR

Nyomon követhetőség, szabályszerűség, törvényesség és hatékonyabb, gyorsabb engedélyezés várható az új rendszertől – jelentette ki Szaló Péter, a Belügyminisztérium területrendezési és építésügyi helyettes államtitkára csütörtökön, amikor megnyitotta az építésügyi hatósági engedélyezést támogató új elektronikus rendszer bemutató rendezvényét.

Vége annak a világnak, amelyben a jog a bűnözők pártját fogta

Egy ország akkor lehet erős és sikeres, ha a megfelelő államberendezkedéshez és gazdasági rendszerhez az állami szolgálatot teljesítők odaadása és becsületessége társul - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának vasárnapi tisztavató ünnepségén.

Pintér Sándor: a kormány stratégiai partnerként tekint a polgárőrökre

Bár a közbiztonság és a közrend megteremtése, illetve fenntartása állami monopólium, ez a munka nehezebb és sikertelenebb volna a polgárőrség segítsége nélkül, ezért a tárca fejleszteni kívánja velük az együttműködést - jelentette ki a belügyminiszter az országos polgárőrnapon Jászberényben.

Álláspályázatok

Pályázat pénzügyi szakértő munkakör betöltésére

Pályázat műszaki szakértői munkakör betöltésére