Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 23., hétfő

15.257 - A fürdőben erőszakolták meg Sabinát

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


A fürdőben erőszakolták meg Sabinát
2012. július 22. - 00:04 Jövőnk.info

Rémálommá vált a nyaralás a Jánoshalmára Németországból érkezett Sabinának és Volkernek. Három "férfi" támadta meg őket.

A 48 esztendős Sabina és élettársa, az 57 éves Volker hat éve vásároltak Jánoshalma közelében házat. Évente három-négy alkalommal szoktak ide utazni egy-két hétre, most a múlt hét végén érkeztek. Álmukban sem gondolták volna azonban, hogy életük legborzalmasabb éjszakája vár rájuk csütörtökre virradóra

- Arra figyeltem fel 23 óra körül, hogy kétségbeesetten üvöltözött a német férfi. Policáj, hilfe, policáj, így könyörgött segítségért - mondta a szomszéd tanyán lakó Koszorús Zoltán. Elborzadt, amikor meglátta Volkert: a férfit kíméletlenül összeverték. A nő csak a rendőrök érkezését követően jött ki zokogva, sokkos állapotban a házukból. Kerülte az emberek tekintetét, Zoltánra sem nézett rá.

- Nagy erőkkel érkeztek kollégáim a helyszínre - mondta Nyíkos Tamás, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője. Kiderült, a német férfit hárman állították meg a kapujában azzal, hogy adjon cigit. Volker törtmagyarsággal mondta, hogy nem dohányzik, mire a három férfi már pénzt követelt, és szó nélkül ütni kezdte. Volker az udvarra menekült, de oda is utána mentek. Élettársa a kiabálására figyelt fel. Sabina odaszaladt, mire őt is megverték. A nő a fürdőszobába menekült, de az egyik támadó utánament és megerőszakolta. A rablók a tanyáról eurót, mobiltelefont, és egy laptopot vittek el, összesen félmillió forint értékben.


Bilincsben viszik el a brutális fiút, a 21 éves ifjabb K. Ferencet (balra) és apját, a 37 éves K. Ferencet


- Segítette a nyomozást a szomszéd által tett gyors bejelentés - folytatta Nyíkos Tamás. - Kiderítettük, hogy a támadás időpontjában egy Volkswagen közlekedett arrafelé. Az autót még éjszaka megtaláltuk üresen. Az ott rögzített lábnyomok azonosak voltak a támadás helyszínén rögzítettekkel.

Reggelre már tudták a rendőrök, hogy ki használta a kocsit. A 37 esztendős K. Ferencet és 21 éves fiát, ifjú K. Ferencet előállították. A fiatalabb férfi beismerő vallomást tett, és megnevezte harmadik, akkor még szökésben lévő tettestársukat. Ő később feladta magát.

Tegnap délben erős rendőri kísérettel apát és fiát a kiskunhalasi nyomozási bíró elé vitték, hogy előzetes letartóztatásba kerüljenek.

- A csoportosan elkövetett rablás, és az erőszakos közösülés gyanúja is megalapozott - mondta Gyugyi Csilla, a megyei főügyészség szóvivője.

A Bors információi szerint az apát tavaly ősszel helyezték feltételesen szabadlábra egy korábbi büntetéséből. Emberölés kísérlete miatt ítélték el Somogyban. Sabina élete eszerint hajszálon múlt. Idős K. Ferenc volt ugyanis, aki megerőszakolta.

A két németet ápoló kiskunhalasi kórház igazgatója személyesen kért bocsánatot Sabinától és Volkertől Magyarország nevében a borzalmakért. De a német pár már soha többé nem akar Magyarországra jönni. Nyilatkozni sem kívántak, és még a kórházban is rettegnek támadóiktól. Hétfőn nyomozási bíró előtt hallgatják meg őket, ami lehetővé teszi, hogy már a bíróságon sem kell majd megjelenniük. (Bors)

Red-Help komm: Volker és Sabina-miután hazautaznak Németországba-igazán felkereshetnék a berlini amerikai nagykövetséget. Elő is adhatnák megtámadásuk történetét!

Azt is elmesélhetnék az amerikai diplomatáknak, hogy Clintonné asszonynak hozzák már tudomására, miszerint ők már kezdik-talán-érteni a magyarországi "rasszizmus" okát!

Csak nehogy ők is "rászistáfászistá fággyűlölőkké" változzanak!

MERT AZ KÖNNYEN ELŐFORDULHAT!

red-help.net