Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. július 21., szombat

15.236 - Jobbik Magyarországért Mozgalom

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sent: Friday, July 20, 2012 1:59 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: Vona Gábor is nagykoalíciót javasol

 

 

Hírek

 

·         Csupán álom a cigányok integrációja

·         Hitgyülis iskolaszerzések: feljelentést tesz a Jobbik

·         Csak akarat kérdése és minden megoldható! - A járhatatlan utak miatt demonstrált a Jobbik

·         A Jobbik fellépésére letiltották az abortuszklinika reklámját

Tovább a Jobbik oldalára! 

 

Jobbik a médiában

 

 

Eseménynaptár

 

Tovább az eseménynaptárhoz!

 

 

Háború előtt – megjelent a Bar!kád

 

 

 

A Jobbik és a magyar nemzet nagykoalíciója

 

Közösen akadályozzuk meg ennek a két szemfényvesztőnek, a narancsnak és a vörösnek az ámokfutását. Akadályozzuk meg, hogy tovább folytathassák ugyanazt: az emberek megszorítását és az ország eladósítását és kiárulását. Ez a valódi veszély, amit összefogva tudunk elhárítani. Olvass tovább!

 

A Fidesz programja rasszista és diszkriminatív

 

A Fidesz felzárkóztatási programja alapján a cigány nők nyolc általános és egy gyorstalpaló után szociális munkát végezhetnek, míg egy magyar nők esetében ugyanennek a munkakörnek a betöltéséhez érettségi és két év tanfolyam szükséges. A szocialista kormány terjesztette el azt a szemléletet, hogy különböző szociális vagy oktatási lehetőségeket etnikai csoportokhoz kötnek. Olvass tovább!

Diplomáciai megalázkodás Izraelben

 

A Jobbik megütközéssel értesült Áder János köztársasági elnök izraeli útjáról, amely mind időzítését, mind pedig tartalmát tekintve felér egy diplomáciai fiaskóval. Ha számba vesszük az elmúlt két évtizedében elkövetett diplomáciai „malőrök" sorozatát, amelynek a legalját eddig – legyünk igazságosak – a szociálliberális kormányok diplomáciája jelentette, még akkor sem találunk Áder János izraeli útjához foghatót. Olvass tovább!

Itt az IMF - jön az ingatlanadó?

 

A Jobbik szomorúan vette tudomásul, hogy a kormány új hiteltárgyalásokba kezdett az IMF-fel, noha egyébként a Fidesz – még ellenzékben – nagyon sokat hibáztatta a szocialista kormányokat azért, mert az IMF-hez fordultak és kiszolgáltatták neki Magyarországot. Most úgy tűnik, hogy ennél nehezebb hitelfeltételek mellett az Orbán-kormány is ezt fogja tenni, csak amit korábban hibaként rótt fel a szocialista kormányoknak, azt most erényként próbálja feltüntetni a választópolgárok előtt. Olvass tovább!

 

A rendőrség is felelős a Bándy ügyben

 

Mirkóczki Ádám szerint a rendőrség is felelős a gyilkosságért, mivel P. Lászlónak a bűntett idején rács mögött kellett volna már ülnie. A Jobbik szóvivője elmondta, hogy egy korábbi bűncselekmény miatt már július másodikán be kellett volna vonulnia a börtönbe, ehelyett szabadon garázdálkodott. Mirkóczki hibáztatta a rendőrséget, amiért pénzbehajtással foglalkoznak bűnözők kézrekerítése és üldözése helyett, és a tétlenség miatt következett be ez a gyilkosság is. Olvass tovább!