Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 19., péntek

15.792 - 56-ra emlékezik a Jobbik, nem messze tüntetnek a balosok

Feladó: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Dátum: 2012. október 19. 13:39
Tárgy: 56-ra emlékezik a Jobbik, nem messze tüntetnek a balosok
Címzett: jozsef@kutasi.eu


 

 

 

Hírek  

Tovább a Jobbik oldalára! 

  Jobbik a médiában  
  Jobbik Rendezvények  

Tovább az eseménynaptárhoz!

 

 

Az igazi szívás  

 
  56-ra emlékezik a Jobbik, nem messze tüntetnek a balosok
 
  A magyar összetartozás menete volt
 

Nem szeretem a számháborút, de a híradások már megint elképesztő módon hazudoznak, ezért tisztáznom kell azt, ami az Avason velünk vonulóknak egyértelmű volt. A Magyar Élet Menetén mini mum 3 ezer ember vett részt, egyesek szerint a menet idejére ez 5 ezerre duzzadt. A cigány rendezvényen 400-500 ember jóindulattal, a DK-ról nem tudok számot. Olvass tovább!

Visszavenné a magyar földeket a Jobbik  

A Jobbik továbbra is élharcosa a zsebszerződések által elbitorolt földek visszaszerzésének, és a külföldi földvásárlások megállításának. A Jobbik ezért országszerte folytatja kiterjesztett földügyi razziáját és minden esetben igyekszik keményen fellépni a magyar föld védelmében.   Olvass tovább!

Fideszes pofozkodás nyomán K.O. a tanároknak  

Összevissza beszél a Fidesz a tanári életpályamodell ügyében. Akár csökkenhet is a pedagógusok fizetése.A Jobbik szerint a fentiek fényében a Fidesz valószínűleg nem fogja bevezetni a pedagógus életpályamodellt és az ezzel járó, évek, évtizedek óta elmaradt béremelést az ígért, 2013. szeptemberi időpontban, ami a Jobbik szerint elfogadhatatlan.
Olvass tovább!

  A Jobbik tiltakozik a népnyúzó megszorítások ellen  

Az Orbán-kormány éppen a szegénység elleni küzdelem világnapján jelentette be újabb megszorító csomagját. A Jobbik felszólítja a kormány, hogy ha ennyire szolgai módon szolgálja ki az IMF-et és az Európai Uniót, akkor mondjon le mandátumáról, adják át a helyüket olyanoknak, akik egy más, nemzeti érdekeket szem előtt tartó politikát juttatnának szerephez.  Olvass tovább!

  Gondolt már azokra akik nem tudnak internetezni?