Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 31., szerda

15.851 - Tiszavasvári újraválasztott polgármestere ígéri: tovább mennek a két éve megkezdett úton, a stabilitás, a munkahelyteremtés és a további fejlesztések útján.

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Fülöp Erik: Meg fogjuk hálálni a bizalmat 
2012, október 29 - 14:55 B.J. barikad.hu - MTI - Kuruc.info 

Tiszavasvári újraválasztott polgármestere ígéri: tovább mennek a két éve megkezdett úton, a stabilitás, a munkahelyteremtés és a további fejlesztések útján. 

Vona Gábor hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján kimagasló eredményként értékelte, hogy 2012-ben a Jobbik polgármester-jelöltje ekkora ellenszélben, az önkormányzatokat ennyire sújtó politikai légkörben megőrizte támogatottságát. Vona szerint érdemes elgondolkodni azon, hány olyan polgármester van ma Magyarországon, aki tízezer feletti lakosságú városban ugyanerre az eredményre képes lenne. 

Fülöp Erik a sajtótájékoztatón elmondta, rendkívüli büszkeséggel és örömmel tölti el, hogy a tiszavasvári választópolgárok bizalmat szavaztak neki és a jobbikos képviselőtestületnek. Hozzátette, nem véletlen, hogy a választásokra a "Tovább a tisztesség útján" jelmondatot választották. A választópolgárok szerinte megértették és elfogadták, hogy azon az úton kell haladni, amit 2010-ben megkezdtek, és amelyet példaként szántak más településeknek. 

Az újraválasztott jobbikos városvezető felelevenítette az elmúlt két év jövőbemutató sikereit. Szeptemberben olyan beruházást adtak át, amely 150 embernek ad munkát, és 100 százalékig magyar cég tulajdonában van. Csökkentették a korábbi években felhalmozott adósságállományt, a cél pedig az önkormányzat stabilitása, a munkahelyteremést és a további fejlesztések. 

"Meg fogjuk szolgálni és meg fogjuk hálálni a tiszavasvári embereknek a bizalmat" - ígérte Fülöp Erik, majd kifejtette, számos terv van a fejében, amelyet az elkövetkezendő két évben meg szeretne valósítani. 

Megsemmisítik két választókerület eredményeit Tiszavasváriban 

Megsemmisítik Tiszavasváriban az 1. és 8. választókerületi eredményeket a tegnapi szavazás napján felmerülő visszaélések és törvénysértések miatt. 

Az 1. választókerületben kettő szavazókör működött, a 8. pedig egy, az a 10. számú, amelynek szavazati eredményét már tegnap elfüggesztették a felmerült jogellenes cselekmények miatt. A következő hetekben dől el, hogy mikorra írják ki a két választókerületben a megismételt szavazást. 

Az említett két választókerültebe szállították üzemszerűen a cigányokat szavazni, valamint információink szerint ezekben történt italosztás és ajándékcsomagok átadása a lelkes szavazóknak. 

Kapcsolódó: 
   Objektivitás - ahogy a gazdák elvárják (Barikád) 

A választási regisztráció ellen szavazott egy fideszes - nem hazafi, csak hígagyú 

Borbély Lénárd, a Fidesz országgyűlési képviselője véletlenül szavazott nemmel a Magyarország Alaptörvényének második módosítása című törvényjavaslat elfogadásánál. A téves szavazást azonnal jelezte az Országgyűlés elnökének és jegyzőjének - tudatta hétfő este közleményben a Fidesz-frakció