Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 28., vasárnap

15.832 - Felgyorsították a kilakoltatásokat a téli moratórium előtt Budapest, 2012. október 27. szombat

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nem takarodik hazájából a magyar... 
Felgyorsították a kilakoltatásokat a téli moratórium előtt 
Budapest, 2012. október 27. szombat 

A kilakoltatások felgyorsulásáról adott hírt szombaton a Magyar Szociális Fórum. Az emberi jogokért küzdő szervezet azzal hozta összefüggésbe a történteket, hogy hitelezők és végrehajtóik még a december 1-én életbe lépő téli moratórium előtt meg akarják szerezni a jelzálogba adott ingatlanokat. Az MSZF pénteken arra kérte a kormányt, hogy hozza előbbre a moratórium időpontját, és már most tiltsa meg a kilakoltatásokat, de a kormány válaszolt. 

A kilakoltatásra ítéltek között szerepel a Magyar Szociális Fórum egyik szervezője is. Kovács Istvánt érdi otthonából akarják kirakni október 31-én, szerdán reggel. Az MSZF szolidaritási tüntetésre hívta az embereket. (Lásd a részleteket a hír után!) 

A helyszínről származó jelzés szerint Budapest XIII. kerületében egyetlen nap alatt fél tucat családot lakoltattak ki, köztük egy asszonyt, aki társadalmi aktivistaként állt ki a kilakoltatások ellen. 

Az otthonvesztés nem csak a devizahiteleseket fenyegeti, hanem önkormányzati bérlakásokból is tömegesen teszik ki a fizetésképtelenné vált embereket. A XV. kerületben egy nyolctagú család kapott felszólítást, hogy fizessen, vagy távozzon otthonából november végéig. 

Kiadta: MSZF SZK 
+36 30 5927371 
www.mszfszk.hu 
hitelkarosultakert.hu 



Kedves Barátaim, Harcostársaim! 

Október 31-én, szerdán kilakoltatnak. Ezen a napon reggel 07.30-tól kb. 09.00-ig szolidaritási tüntetést tartunk a ház előtt. 
Másfél órát kérek csak tőletek. Nektek másfél óra, nekem az otthonom a tét. 

Kérek mindenkit, hogy jöjjön el, hívja barátait, szomszédait, hiszen nem csak rólam van szó, hanem egyre több honfitársunk kerül ebbe a helyzetbe. Van aki lakáshitele végett, van aki a számláit nem tudja fizetni vagy a részletre vásárolt autót nem tudja fizetni. A fizetésképtelenné vált illető ingatlanjára terhelik a tartozást és a végrehajtó árverés után elrendeli a kilakoltatást. 

CÍM: 2030 ÉRD, BAGOLY utca 143. 

07.30-kor legyetek ott! 
Ha van fényképezőgéped vagy kamerád, ne hagyd otthon! 



ÚJABB KILAKOLTATÁS 

Kedves Barátaim, Otthonvédők! 
Tisztelt Média Munkatársai!
 

Most értesültünk róla, hogy négy éve a Fehér Kéményseprők Szövetségével együttműködő otthonvédő barátunkat elérte a korrupció és a végrehajtók az ingatlan nepperekkel való összejátszásának eredménye. 

Ami egyértelműen bizonyítja, hogy "VAN INGATLAN MAFFIA MAGYARORSZÁGON".

Sajnos az ügyvédeink, és a bíróság is kevésnek bizonyult egy olyan végrehajtó ellen, akit első fokon elítélt a bíróság több bűncselekmény elkövetése végett. 

A Fehér Kéményseprők Szövetsége Október 31-én, szerdán reggel 07. 30-tól szolidaritási tüntetést tart a ház előtt. Szövetségünk kér mindenkit, hogy jöjjön el, hívja barátait, szomszédját, hiszen nem csak róla van szó, hanem egyre több honfitársunk kerül ebbe a helyzetbe. Van, aki lakáshitele végett, van, aki a számláit nem tudja fizetni vagy a részletre vásárolt autót nem tudja fizetni. A fizetésképtelenné vált illető ingatlanjára terhelik a tartozást és a végrehajtó árverés után elrendeli a kilakoltatást. 

CÍM: 2030 ÉRD, BAGOLY utca 143. 
SZÁMÍTUNK MINDENKIRE!
 

(kivéve a rendőrökre és nőkre támadó áll - otthonvédőkre, őket ezúton is kérjük, maradjanak távol a békés demonstrációtól. NEM KELL "HÁRC" és nem kell barikádokat hegeszteni sem, köszönjük megértésüket) 

Budapest, 2012. október 27. 
Dabasi Tamás 



Csath Magdolna: A lugánói Tanulmány 

 
http://www.youtube.com/watch?v=cIhE8-WxIm4&feature=related



Szaniszló Ferenc: Helyünk a világban 
http://www.youtube.com/watch?v=3QGg-ADz8wk