Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 25., csütörtök

15.816 - Arcképes taj-kártyát vezethetnek be

From: Pozitív Híradó
Sent: Thursday, October 25, 2012 4:35 PM
To: Kutasijozsef1956
Subject:
Arcképes taj-kártyát vezethetnek be

 

Novemberben kezdődik a Ferenciek tere felújítása + panorámakép

November elején kezdődik a Ferenciek tere teljes átalakítása, amelynek keretében a buszsávokat középre teszik át, kiváltják az aluljárót és felszíni gyalogos kapcsolatokat alakítanak ki. Nézze meg 360 fokos panorámaképünket!
bővebben>>>

Arcképes taj-kártyát vezethetnek be

Hivatalos adatok szerint több mint 400 ezren úgy veszik igénybe az egészségügyi ellátást ma Magyarországon, hogy nem jogosultak rá, ezért tervezik az arcképes taj-kártya bevezetését.
bővebben>>>

Amit jó, ha tudunk a teáról

Az édesvíz után a tea a legszélesebb körben elterjedt ital a világon. Korát 5000 évre teszik. Fogyasztják forrón, hidegen, üresen, cukorral, tejjel, a Himalájában pedig jakvajjal. Reggel élénkít, délután felüdít, este megnyugtat. Most Ön is közelebb kerülhet a „kulturált teafogyasztással" járó szellemi és testi-lelki megújuláshoz. Akkor kezdjük is el.
bővebben>>>

Nem tudsz főzni? Itt az Okosedény!

Az Okosedény egy különleges, új technológiával működő készülék, mely elsősorban azok számára készült, akik nem igazán értenek a főzéshez, de emiatt nem szeretnének lemondani kedvenc ételeikről.
bővebben>>>

2013-ban Depeche Mode koncert lesz Budapesten + videó

Budapestet is érinti a Depeche Mode 2013 tavaszán kezdődő világkörüli turnéja: az elektronikus zenét játszó világhírű brit csapat május 21-én ad koncertet a Puskás Ferenc Stadionban.
bővebben>>>

Novemberben érkezik az iPad Mini

Két év után az Apple valóban előrukkolt táblagépe olcsóbb miniváltozatával: a Magyarországon november 2-án, százezer forintos indulóáron debütáló iPad Mini a cég második generációs tabletje kisebb képernyővel szerelve. A nagy iPad megkapta a világszerte működő 4G-t, és egy gyorsabb hardverrel szerelik fel.
bővebben>>>

Kiss Norbert aranyérmes a teke-világbajnokságon!

Egy-egy arany- és ezüstéremmel a magyar tekeválogatott tagjai megkezdték a medálgyűjtést a lengyelországi Lesznóban zajló világbajnokságon.
bővebben>>>

Fődíjat nyert egy magyar film Chicagóban + videó

A Chicagói Nemzetközi Filmfesztiválon a New Directors (Új rendezők) elnevezésű versenyprogram mezőnyében a zsűri Bergendy Péter A vizsga című filmjét ítélte a legjobbnak, a filmet Arany Hugó díjjal jutalmazták - tájékoztatott a Magyar Filmunió.
bővebben>>>

A szuperbiztonságos bankkártya az arcodat is felismeri

Komoly lehetőségek rejlenek a fizetési üzletágban, melyek akár néhány éven belül alapvetően is megváltoztathatják azt, ahogy most használjuk a pénzünket, pontosabban a készpénz-helyettesítő eszközöket. A fejlesztések egyik fő hangsúlya a fizetés biztonságának további növelésén van.
bővebben>>>

„Emberi" hangokra képesek a belugák

Egyes delfinek képesek visszaadni az emberi beszédet, állítja egy új tanulmány, ami egy beluga hangutánzási képességeire világít rá.
bővebben>>>

Fekete lyuk lézerrel tesztelnék Hawking elméletét

Egy skóciai laboratóriumban egy forradalmi lézer kezd testet ölteni, az első, ami egy mesterséges fekete lyukból készül.
bővebben>>>

A hiányzó nemesgáz rejtélyes esete

A xenon szinte teljesen eltűnt a Föld légköréből. Német tudósok úgy vélik, tudják hová távozott. A bizonyíték minden egyes levegővételünkben megtalálható, a válasz azonban már jóval keményebb dió.
bővebben>>>

RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.
************