Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 28., vasárnap

15.834 - Borbély József - Magyarország kormányzója 1.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Orbán szembemegy a Békemenettel 
2012, október 27 - 11:18 MTI - barikad.hu 

A Jobbik szerint Orbán Viktor miniszterelnök október 23-i beszédében ugyan támogatta a Békemenetet, tetteivel azonban már az Európai Unió és az IMF elvárásait teljesíti. 

Erről Balczó Zoltán, az ellenzéki párt és az Országgyűlés alelnöke beszélt szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Azt mondta, a kormányfő az adósság elleni küzdelmet nevezte a legfontosabbnak, ugyanakkor szerinte a kabinet kapitulált ezen a téren. Orbán Viktor kedden elmondott szavaira reagálva úgy fogalmazott, nincs szükség arra, hogy idegenek közvetlenül kormányozzák Magyarországot mindaddig, amíg "kollaboráns kormányok rendre teljesítik elvárásaikat". 

Kiemelte, a kormány bár bírálja és alaptalannak nevezi az EU és a valutaalap követeléseit, azokat mégis teljesíti, ez az oka annak, hogy jelenleg egymást követik a költségvetési megszorítások. Balczó Zoltán szerint ugyanis nem lehet másképp értelmezni például a minimálbérek és a közalkalmazottak reálbércsökkenését, valamint a gyógyszerár-támogatás felezését és az államilag finanszírozott felsőoktatási férőhelyek csökkenését. 

Hozzátette: változásra csak akkor lehet számítani, ha a "kormányfő 1956 szellemiségét követve valódi szabadságharcot kezd, nemcsak szavakban, hanem tettekben is". 



Tempót ad Borbély, Patakinak, avagy amikor helyére kerülnek a dolgok 

"Botrányba fulladt Polt Péter és Kis János pere(...)A csütörtök délelőtti tárgyaláson alperesi beavatkozóként többedmagával megjelentek a "Tempó Párt" képviselői és egy magát az "Apostoli Magyar Királyság kormányzójának" nevező személy. Egy idő után ordítozni kezdtek és durván szidalmazták Poltot és az ügyészséget, majd a bírót és az alperesi oldalt is. Végül Pataki berekesztette a tárgyalást és elnapolta márciusra. Index(...) 

Akkor lássuk a medvét, ki kezdett el üvöltözni! 
2. rész: http://www.youtube.com/watch?v=NCCDOrkigAY 
425-ös hír, tempohirek oldalon. 

Borbély József - Magyarország kormányzója 1. 

A TEMPO párt vezetője, Borbély József beszél előadásában a bizonyítható visszaélésekről, amelyben a teljes politikai elit benne van. Aki még nem tudná, Borbély József azért kormányzó, mert az országunkban fellelt visszaéléseket felderítette és átadta azokat az "igazságügyi" szerveknek, de azok nem foglalkoztak az üggyel. Amíg a hatalom nem veszi át az ügyet addig a felderítő személy köteles helyettesíteni az államot a kármegelőzés vagy kárcsökkentés miatt. 

Ezért, amíg a hatalom nem végzi el a feladatát addig Borbély József Kormányzó szorgalmasan összegyűjti és rendszerezi a most már állami segítséggel zajló gazdasági bűncselekményeket. 
Az előadás címe: Tempósabb elszámoltatás és az állami vagyon újra elosztása! 
Aki többet szeretne megtudni Borbély József Kormányzóról, annak ajánlom figyelmébe a: 
www.tempo.hu és a www.tempohirek.com honlapokat.