Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. október 25., csütörtök

15.819 - Szombaton, október 27-én, 15 órától folytatódik a Jövő a Szent Korona jegyében c., a Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagait feldolgozó előadások sorozata a Szent László Magyarságtudományi Akadémián

From: MVSZ Sajtószolgálat
Sent: Thursday, October 25, 2012 2:41 PM
To: Kutasi József Antal

Subject: Szombat 15 óra: Dr. Orosz Mihály Zoltán élőben a Szent László-MTA-n

 

Szombaton, október 27-én, 15 órától folytatódik a Jövő a Szent Korona jegyében c., a Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagait feldolgozó előadások sorozata a Szent László Magyarságtudományi Akadémián. A most sorra kerülő két előadást és a kapcsolódó kerekasztal-vitát a már beiratkozott hallgatók és az érdeklődők  élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

15-17 óra között, a Nemzetstratégiai konferencia feldolgozásaként Dr. Orosz Mihály Zoltán –  Magyarország válaszúton: integrálható vagy önálló nemzeti lét felé kell-e segíteni a cigányságot? címmel tart előadást, majd Bottyán Zoltánnal folytat a témáról beszélgetést.

17-19 óra között, a Mindennapi kenyerünk című népjóléti konferencia tükrében Dr. Bajnok István és Fetzer János előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc moderál.

Az előadásokat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, az alább leírtak szerint eljárva.

Belépési jelszó: szt.lmta

1. lépés: kattintson a „Click to Join” szóra

2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME” feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

 

MVSZ Sajtószolgálat

7629/121025