Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. október 14., hétfő

17.889 - A Horkovics Kováts János által vezetett Kisgazdapárt budapesti nagygyűlése megválasztotta elnökségét


Megalakult a Kisgazdapárt budapesti elnöksége 
2013.10.14, 05:44 Nemzeti Hírháló 

A Horkovics Kováts János által vezetett Kisgazdapárt budapesti nagygyűlése megválasztotta elnökségét. A párt budapesti elnökének Szivák István lett megválasztva.

A küldöttek egyhangú véleménye volt, hogy rendet kell tenni az országban. Magyarországnak az import ideológiák és államfelfogás helyett a magyar hagyományokon alapuló "régi" új közjogi rendszer és értékrend visszaállításával van esélye a felemelkedésre. 
A Kisgazdapárt a kommunikációjában határozottan el kívánja határolni magát a más érdekeltségű, de hasonlatos néven szereplő kisgazda kreációktól. 
A Kisgazdapárt minden olyan törekvést támogat a politikai életben, ami pozitív irányba befolyásolja a Nemzet sorsást. 
A Kisgazda Párt életteret kíván teremteni a Magyar emberek számára, ezzel is segíteni a népszaporulat növekedését, csökkenteni fiataljaink kivándorlását, amihez elengedhetetlen a társadalom önellátó és önfenntartó helyzetbe hozása, városon és vidéken egyaránt. 
Pártunk a magyar vidékhez való történelmi kötődésén túl természetszerűen ugyan úgy képviselője a szellemi és anyagi értékeket előállító értelmiségnek, városi alkalmazottaknak, kis- és középvállalkozóknak. 

Kelt, Budapest 2013 okt. 12 
Kisgazdapárt Budapesti Elnöksége