Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. október 31., csütörtök

17.983 - Rendi Ajánlás Mindenszentek és Halottak Napjára a magyar cserkészcsapatok számára.


Feladó: Dr. Nagy László
Dátum: 2013. október 31. 21:49
Tárgy: Rendi Ajánlás Mindenszentek és Halottak Napjára a magyar cserkészcsapatok számára.
Címzett: jozsef@kutasi.eu

2013. 10. 30. SZÁMÚ RENDI AJÁNLÁS
Mindenszentek és Halottak  Napján a léleképítő és önbecsülő  magyar cserkészcsapatok számára.

E két napon nemcsak a természetes halállal elhunyt  szeretteinkre és a magyar ellenes politikai terror során legyilkolt magyar  véreinkre, hanem azokra az önfeláldozó magyar honfitársainkra is emlékeznünk kell, akik  a bányák mélyén  halált  megvető bátorsággal  naponta szembesültek  a természet  pusztító erőivel szemben is .

Az ő Istenben bízó fenséges magyar lelkiségüknek állít  emléket az a gyönyörű Magyar Bányászhimnusz , amely egy nagyszerű alkotó jóvoltából a You Tube oldalára felkerült.

E Himnuszba foglalt közös magyar imánkat Mindenszentek és a Halottak Napján a mi magyar nemzetünk  hőseiért  és az árván maradt családjaikért  befogadó lélekkel  együtt mondjuk el.

A Magyar Bányászhimnusz a maga emberi tisztaságával és szellemiségével  az ébredező   magyar cserkész lelkek  istápolója volt és marad az idők végezetéig, amelyet a földi halandók által nagy gonoszsággal meghúzott országhatárok sem tesznek többé felejthetővé.
Adjuk hát tovább  gyermekeinknek kis és nagy cserkészeinknek a mi  magyar összetartozásunknak ezt  a tiszta magyar lángját is!

Katt. ide:

Budapest 2013.október 30.

A fentiek hiteléül kiadmányozta:

Dr. Nagy László
Rendi kormányzó