Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. október 31., csütörtök

17.981 - Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak


Meghalt a rákos asszony, akit Orbánék utcára dobtak 
2013-10-28 09:08:05 Alsóörsi Hírhatár 

Szombat hajnalban elhunyt Sebestyén Lajosné; az a halálos beteg asszony, akit férjével együtt Orbán Viktor XV. kerületi polgármestere lakoltatott ki a Drégelyvár utcából. A Koppány Csoport saját halottjának tekinti. 

Fotó: Allison Shelley 
(A felvételen Szabó Zsoltné és édesanyja, az akkor már halálos beteg Sebestyén Lajosné.)

Orbán Viktor emberei 2012. 07. 07-én dobták utcára a férjet és a halálos beteg asszonyt. A Fidesz polgármestere és országgyűlési képviselője, László Tamás által utasításba adott kilakoltatásáig rendezett körülmények között élő pár - Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke közleménye szerint - a gyáli úti hajléktalan szállóban keresett menedéket. Az utcára dobott halálos beteg asszony rákos volt, de a Fidesz - ahogyan ezt Orbánék kapcsán mintegy 100 %-ban megszokhattuk - nem akarta megvárni a halálát sem. A botrányos kilakoltatásról készült dokumentumfilmet e cikkünkben is láthatják. 
A kilakoltatásról Balogh Béla elnök többek között a következőket írta mostani, friss közleményében: 
"Az eset nagy port kavart fel, hiszen furcsa körülmények között jutott az ingatlanhoz az az illető, aki külföldön éppen börtönben ült." 
A család a kilakoltatása után pert kezdeményezett Orbán Viktor polgármestere ellen, amit egy szintén tehetséges és harcias jogvédő, Vajda Attila, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) elnöke indított el. Mint azt Balogh Béla a kilakoltatott családról írja: 
"Pénteken volt a polgármesterrel a tárgyalásuk, de az asszony már nem érhette meg az eredményt. A tárgyaláson rosszul lett és a kórházba szállítást követően szombaton hajnalban a teremtőjéhez távozott. A polgármester a tárgyaláson sem jelent meg. Aki szeretne a családnak részvétet nyilvánítani, az keresse lányát, Zsoltné Ildikó Szabót (...)." 
Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke így fejezi be rövid közleményét: 
"A Koppány csoport részvétét fejezi ki a családnak és Sebestyén Lajosnét saját halottjának tekinti. Nyugodjék békében. 
Ébredni kellene emberek."
 
Sebestyén Lajosné lánya, Szabó Zsoltné Ildikó így adta hírül édesanyja halálát: 
"Kedves Ismerőseim! Sajnos ma éjszaka Drága Édesanyám örökre elment! 

Drága Anyuci! 
Nagyon hiányzol és soha nem feledünk! Nem fogod már mondani nekem, hogy "Drága Kislányom", "Kicsim" és ez borzasztóan fáj! A lányaimat is így szólítom, hiszen mindig ezt hallottam tőled! Üres lett a szívem és nem tud nyugodni, hisz olyan gyorsan elmentél! 
Szeretünk és köszönöm, hogy voltál nekem!"
 
Az elhunyt Sebestyén Lajosné kilakoltatásáról készült dokumentumfilm világszerte feltöltésre került, ahogyan az egy hónappal a kilakoltatás után rögzített "Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké)" című film is. Az alábbiakban bármelyiket megtekintheti. 
Videók: 
A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje 
Együtt sírt a jogvédő a kilakoltatott családdal (Drégelyvár utca mindörökké) 

Kapcsolódó: 
   Sokkoló képek a brutálisan agyonvert Bilicki Ervinről - A fiú nagymamája közzétette a felravatalozott unokájáról készült fotókat 
   A szőke gyerek, aki nem illett a képbe