Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. október 19., szombat

17.913 - A kormánykárosultak október 23-i nagygyűlése


Feladó: Irén Ircsy Laczi 
Dátum: 2013. október 19. 12:52
Tárgy: A kormány károsultak október 23-i nagygyűlése
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Beszélgetés Gajdos Lászlóval

A Jobbik több sikeres időközi választás után (Gyöngyöspata, Tiszavasvári, Kosd, Monorierdő, Sárosd, Monor, Barcs), most Gajdos Lászlót indítja Békéscsabán. Közben becsődölt a baloldal, jelöltjüket sem vették nyilvántartásba.A Jobbik azokat fogja képviselni, akiknek a Fidesz és az MSZP kormányzásaiból is elegük van.

A kormánykárosultak október 23-i nagygyűlése

A Jobbik nem a párt nagygyűléseként tartja számon a rendezvényt, hanem várnak minden olyan magyar embert, akiket az elmúlt 24 év fideszes és szocialista kormányai tönkretettek. A rendezvény 13:30-kor a Vértanúk terén fog kezdődni, ahol beszédet mond: Hossó Andrea az Anyaföldvédelmi Kerekasztal vezetője, Léhmann György ügyvéd, aki először nyert pert jogerősen devizahiteles ügyfelét képviselve, Tatár József, az Otthonvédelmi Tanács szóvivője és Stummer János, a Magyar Tavasz Mozgalom vezetője.

Földrablók! - tiltakozott az Anyaföldvédelmi Kerekasztal 

Nagybirtokok helyett családi gazdaságokat! Az Anyaföldvédelmi Kerekasztal a Vidékfejlesztési Minisztérium előtt tiltakozott a kialakulóban lévő nagybirtokrendszer ellen.

 

 

 

Novák Előd rágalmazásért feljelenti L. Simon Lászlót

A Jobbik álláspontja szerint Magyarország legnagyobb nemzeti tragédiája a trianoni országvesztés. Trianonnak a mai napig nincsen semmiféle állami emlékparkja vagy állami múzeuma, szemben a számtalan holokauszt emlékhellyel, amelyek a magyar költségvetésből minden évben átlagon felüli támogatást élveznek.
Alapszabályban bontjuk le a trianoni határokat!

Kihelyezett elnökségi ülést tartottunk a kárpátaljai Beregszászon, ahol Vona Gábor pártelnök bejelentette, hogy a testület egyhangú döntésének értelmében kezdeményezik, hogy a külhoni Jobbik tagok küldötteket delegáljanak a párt legfőbb döntéshozó szervébe, a kongresszusba.

Jobbikos siker a vádirat Biszku Béla ellen

23 év várakozás után végre megszületett a vádirat Biszku Béla ellen! A Jobbik következetesen próbált azért harcolni, hogy az elmúlt évtizedek bűncselekményei nem maradjanak megtorlatlanul. Nem adjuk fel, továbbra is küzdeni fogunk a teljes elszámoltatásért!