Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. október 25., péntek

17.938 - Magyarország Kormánya: Kétszázezren vesznek részt a téli közfoglalkoztatásban (+videó)


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. október 24. 20:39
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-10-24
A rezsicsökkentésnek köszönhetően nőhet a fogyasztás (+videó)

A jövő évi büdzsé középpontjában a pénzügyi stabilitás megőrzése és a családok terheinek csökkentése áll, ezért lehet a rezsicsökkentés költségvetésének nevezni – hangsúlyozta a nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kétszázezren vesznek részt a téli közfoglalkoztatásban (+videó)

Minden eddiginél többen, összesen kétszázezren vesznek részt közfoglalkoztatási programban az idén a november elsejétől április végéig tartó téli időszakban - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

A Magyar Posta és az új takarékszövetkezeti integráció szorosabbra fűzik jövőbeli kapcsolatukat a vidéki Magyarország fejlesztése érdekében (+videó)

A Kormány a takarékszövetkezeti rendszer reformjával nemcsak gazdaságpolitika feladatot hajt végre, de fontos társadalom- és fejlesztéspolitikai célok elérését is meg kívánja valósítani, elsődlegesen azt, hogy helyzetbe hozza a vidéki Magyarországot.

A nap képe

Átfogó olasz barokk kiállítás a Szépművészetiben (+videó)

Caravaggio, Tiepolo, a Carracciak, összesen 102 mester 140 remekművén keresztül tekinti át az olasz barokk festészet rendkívüli gazdagságát a Szépművészeti Múzeum Caravaggiótól Canalettóig című, szombattól látogatható tárlata, melyet Balog Zoltán nyitott meg csütörtökön. (Fotó: Árvai Károly)

 


További hírek