Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 6., csütörtök

18.397 - Magyarország Kormányának Hírlevele: A kormány mintegy 1300 milliárdos önkormányzati adósságot vállal át (+videó)


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2014. február 6. 20:15
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu




Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-02-06
Magyarország kutatás-fejlesztési központtá válhat (+videó)

Létre kell hozni a tudományos kutatóközpontok egész hálózatát, és Magyarország nemcsak termelési, hanem majd kutatás-fejlesztési központtá is válhat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a szegedi lézerközpont ünnepélyes alapkőletételekor.
A jövő héten ad választ Orbán Viktor a Zsidó Közösségi Kerekasztalon felmerült kérdésekre (+videó)

A jövő héten ad konkrét választ Orbán Viktor miniszterelnök arra a három kérdésre, amelyet a Zsidó Közösségi Kerekasztalon a zsidó szervezetek felvetettek - mondta a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a kerekasztal csütörtöki ülése után a Parlamentben.
A Knorr-Bremsével írt alá stratégiai megállapodást a kormány (+videó)

A kormány a vasúti és közúti járművek fékrendszereit gyártó Knorr-Bremse vállalatcsoporttal kötött stratégiai együttműködési megállapodást, amelyet Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Michael Buscher, a Knorr-Bremse AG elnöke írt alá csütörtökön a cég budapesti telephelyén.
A kormány mintegy 1300 milliárdos önkormányzati adósságot vállal át (+videó)

A kormány február végéig átvállalja az önkormányzatok teljes adósságállományát, mintegy 1300 milliárd forintot - jelentette be az emberi erőforrások minisztere február 6-án Debrecenben.