Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 19., szerda

18.430 - A köznevelés megújítása a gyermekekért (+videó)


Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2014. február 18. 18:52
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-02-18
Csak az innovatív politika lehet sikeres a jövőben (+videó)

Csak az innovatív politika vezethet ki a mai válságból - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden a GE budapesti globális üzleti szolgáltató központjának megnyitóján, ahol fantasztikus sikertörténetnek nevezte Magyarország és az amerikai GE együttműködését.

A köznevelés megújítása a gyermekekért (+videó)

A köznevelés megújítása a diákok érdekeit szolgálja, éppen ezért fontos, hogy elmondhassák, hogyan élik meg, hogyan értékelik a változásokat – mondta Hoffmann Rózsa, köznevelésért felelős államtitkár a Diákönkormányzatok képviselőivel folytatott megbeszélés után.

A lakhatási támogatást már több mint 1500-an vették igénybe (+videó)

A program elindítása, 2012 október eleje óta már több mint 1500-an vették igénybe a lakóhelyüktől távol dolgozók lakhatási támogatását - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden Budapesten.

A nap képe

A tavalyihoz képest kétszer annyi helyszínen, kétszer annyi programmal várja hazai és külföldi vendégeit az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál, amely a szervezők szándéka szerint Európa egyik legjelentősebb összművészeti fesztiváljává nőheti ki magát a következő években - hangzott el az eseményt beharangozó február 18-i budapesti sajtótájékoztatón, melyen részt vett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is. Fotó: Emmi