Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 17., hétfő

18.405 - Apagyiné Gáspár Jolán és Édesanyja: Dr. Papp Lajos professzor úr és Gróf Czegei Wass Albert magyar író


Feladó: Yolanda Apagyi
Dátum: 2014. február 17. 14:49
Tárgy: Dr. Papp Lajos professzor úr és Gróf Czegei Wass Albert magyar író
Címzett:
Kutasi József Antal


Mélyen tisztelt Professzor Úr, kedves Szerkesztő Úr!

Először is: KÖSZÖNET FŐSZERKESZTŐ ÚRNAK, AMIÉRT MEGJELENT A NEMZETI HÍRHÁLÓBAN DR. PAPP LAJOS PROFESSZOR ÚR LEMONDÓ LEVELE ÉS AZ ŐT GYALÁZÓ FÉLMŰVELT KOMUNISTA LEVELE!!! Köszönöm a lehetőséget a TISZTÁNLÁTÁSRA!

Szégyellje magát kaliforniai illetőségű szarházy lázár györgy, aki talán rokona a magyar komcsi lázárgyörgynek!  Papp Lajos professzor úr cipőjét sem méltó felhúzni a gazember!

Szerettem volna észrevételt tenni a kanadai újságban, de nem engedett be engem! Szerencsére jó néhány hozzászóló megvédte a kiváló IGAZ MAGYAR ÍRÓT, AKIT KUNCZE NEM ENGEDETT HAZA, ÉS EBBE HALT BELE, ÉS MÉG MÁIG SEM TISZTÁZOTT, HOGY NEM A SZEKURITÁTE LŐTTE-E AGYON, AHOGY MÁR TÖBBSZÖR IS PRÓBÁLKOZTAK A GYILKOS TITKOS SZOLGÁK!!! Mert hogy nem szűntek meg, az BIZTOS!

Tisztelem és szeretem Papp professzor urat, és nem csupán azért, mert annyi magyar ember ÉLETÉT MENTETTE MEG KIVÁLÓ ÉS ÖNZETLEN SZAKTUDÁSÁVAL, HIVATÁSSZERETETÉVEL, MELYET ÓRIÁSI ELLENSZÉLBEN KELLETT GYAKOROLNIA, HANEM AZÉRT IS SZERETEM, ÉS FELNÉZEK RÁ, MIVEL NYÍLTAN FELVÁLLALJA MAGYARSÁGÁT, AZ ÜLDÖZÖTT KICSI NÉPHEZ VALÓ TARTOZÁSÁT, AMELY ELLEN AZ EGÉSZ VILÁG ÖSSZEFOG!

Mindig a legkülönbeket bántják, lásd Petőfi, akitől még most is rettegve félnek a gazemberek, akik NEM ENGEDIK ELTŰNÉSÉNEK TISZTÁZÁSÁT ÉS NEM MERIK VÁLLALNI AZ ÚJRATEMETÉSSEL JÁRÓ "KOCKÁZATOT", HOGY MÉG HALOTTI PORAIBAN IS ÉGET, ÉLTET!!!, Ady Endre, akit halálba kergettek a TÖRPÉK!!, és Czine Mihály, és Latinovits Zoltán, és még HÁLA A MAGYAROK ISTENÉNEK, SOKAN MÁSOK!

Itt mindenki náci fasiszta, aki FEL MERI VÁLLALNI FAJI HOVATARTOZÁSÁT, HOGY "MAGYAR", ÉS VÉDELMÉBE VESZI A TESTVÉRÉT, MERT EL VAN HATÁROZVA, HOGY NEKÜNK PUSZTULNI KELL!

AZÉRT IS: ÉLJEN SOKÁ PAPP LAJOS PROFESSZOR ÚR, ÉS HIRDESSE AZ IGÉT, ÉBRESSZE A SZUNNYADÓ NEMZETET ÖNTUDATRA, AMEDDIG BÍRJA, EZ A SORSA, Ő FÁKLYA, ÉS EZ A LEGSZEBB MAGYAR SORS!

Keken András, aki engem keresztelt, és meggyötörték a kommunisták, soha nem hagyta abba szent munkásságát, és bizony szép halált adott neki a Teremtő! A szószékről vitték el, DE MÉG EL TUDTA MONDANI A PRÉDIKÁCIÓJÁT, MÉG ERŐT TUDOTT ÖNTENI HÍVEI CSÜGGEDT, REMEGŐ SZÍVÉBE!

Nem hagyom Professzor urat!

Szeretem, tisztelem, és ezt akár HANGOSBESZÉLŐBEN IS ELMONDOM! A VILÁG KÖZVÉLEMÉNYÉNEK, HOGY TISZTÁN LÁSSANAK, ÉS NE GYALÁZZANAK BENNÜNKET KÉNYÜKRE-KEDVÜKRE!!! AHOGY MINISZTERELNÖKÜNKET IS BRÜSSZELBEN ahogy történész professzorunkat, Dr. Szakály Sándort kikezdték, hogy ezzel zsarolják a kormányt, stb. elég az igazságot kimondani, és kész a BÉLYEG! de KIT ÉRDEKEL???!!

tanulság: nem kell törődni külső és belső ellenségeinkkel, a mi dolgunk az építkezés, ahogy Gróf Czegei Wass Albert mondta, a "ködoszlopok építése, ha ledöntik, ÚJRAÉPÍTENI" ÉS ÚJRA ÉS ÚJRA, FÁRADHATATLANUL!!! Ez az egyedüli és Istennek tetsző cselekedet! és EGYMÁST SZERETNI!!

A SAS NEM KAPKOD LEGYEK UTÁN! AQUILA NON CAPTAT MUSCAS!
ELŐBB-UTÓBB UTOLÉRI A LEGYEKET A SORSUK!!

Mély tisztelettel:

Apagyiné Gáspár Jolán és Édesanyja!