Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 17., hétfő

18.412 - 100,000.00 Dollár Jutalom Annak, aki Visszaadja Szabó Sándor becsületét


Feladó: NyuMaEgy 
Dátum: 2014. február 17. 4:44
Tárgy: Julalom
Címzett:
Kutasi József Antal

100,000.00
Dollár Jutalom
Annak, aki Visszaadja
Szabó Sándor becsületét        
 
Szabó Sándor, 2012, augusztus 28-án a Pesti Központi Kerületi Bíróságra ment, hogy becsületét visszaadják. Feljelentette Bogár Gyulát becsületcsorbításért és rágalmazásért mivel a Dicsőség a Hazáért elesett Hősöknek - 1956 című könyvében megírta az Ontariói Egyháznál lévő törvényszegéseket. Szabó kétszer jelent meg ügyvédjével a bíróságon melynek költségeit az egyháztól jogtalanul veszi el, így aki visszaadja Szabó becsületét nem csak a $100,000.00 jutalmat kapja meg, de nagy költségtől menti meg az Egyházat melytől az ügyvédi, bírósági költségeket elveszik.
Bogár Gyula ellenfeljelentésben megírta és bizonyítani fogja, hogy Szabó Sándor  saját maga vesztette el a becsületét a következők tettei miatt:
 1. Szabó elszökött a Cigándi egyháztól. 2. Disszidált Hollandiába. 3. Kijátszotta az USA Bevándorlási Hivatalt. 4. Eskü alatt hazudta, hogy a presbitérium levelet írt az INS-nek. 5. Egyház törvény: lelkészi állást csak az tölthet be, aki a Synod Vizsgáz-tató Bizottsága előtt levizsgázik, és lelkészi oklevelet kap. Szabó soha sem vizsgá-zott és nincs lelkészi oklevele, tehát nem tölthet be lelkészi állást az USA-ban. 6. Szabó landlordnak adta ki magát, és mint ilyen hivatalos dokumentumokat írt alá. 7. Kilakoltatott kb. 16 személyt az egyház lakótelepéről, akik tiltakoztak csalásai törvényszegései ellen. 8. Rendőri riport szerint három embert bérelt fel, hogy öljék meg Bogár Gyulát, aki tudja, hogy Szabó csalással van az egyháznál, annak pénzét jogtalanul használja saját és felesége részére 9. Szabó hazudta, hogy a 81 éves Fenyves Józsefné megrúgta, s azért kilakoltatta. Fenyvesné beperelte Szabót, aki a vallatásnál eskü alatt többször hazudott. A bíró Fenyvesné javára döntött, a pénzbüntetést az egyháztól vették el. 10. Szabó meghamisította a pénztár és jegyzőkönyveket. 11. Szabó hamis adatokat közölt az adóbevallásnál. 12. Szabó azt hirdeti, hogy ő lelkésze, püspöke a Hawaii Magyar Református Egyháznak, a mi nincs és soha sem volt. 100 ezer dollárt csalással vett fel az egyház terhére.
 
A jutalomért jelentkező a bizonyítékokat írásban a nyumaegy@yahoo.com, emailen vagy postán a  PO Box 2250 Ewa Beach, HI 96706 küldje. A döntést titkos szavazattal az Egyházi Bíróság elnöke és két ügyvéd dönti el. A $100,000.00 jutalmat a döntés után 3 napon belül postázzák a megadott címre.  

ERRE A CÍMRE: <jozsef@kutasi.eu> KÉREM A FELIRATKOZÁST, AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR - oldalára