Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 7., péntek

18.401 - Tisztelt Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróság!

Feladó: NyuMaEgy

Dátum: 2014. február 7. 7:54
Tárgy: Nyilt levél a Bp ref Birosághoz
Címzett:
​ ​
​Kutasi József Antal
 


NYÍLT  LEVÉL
a Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróságához!
 
​​
Tisztelt Budapest Északi Református Egyházmegye Bíróság!
 
            Égben és földön nagy felháborodást keltett ifj. Hegedűs Lóránt ellen beadott sátáni feljelentés, mely Horthy Miklós szobra leleplezése miatt történt. Akik; Szabó István püspök, és Horváth György (x) tanácsosnak neve van, nincs annyi esze, hogy felfognák, hogy minden Istentől jön. Meg kell halni ennek a kommunisták által elbutított generációnak, akik Horthy Miklós érdemeit nem ismeri el. Abban az időben mikor ő kormányozta az országot rend volt és béke, a nép készült az elcsatolt területek visszaszerzésére és távol tartani az istentelen kommunizmust az országtól. Abban az időben nem volt Horthyhoz hasonló, aki a nép érdekében annyit tett volna, mint Ő. Mikor elszabadult a pokol idegen országokból Magyarországon kaptak menedéket az üldözöttek. Ő bízott Istenben és a keresztény világban, hogy nem engedik az istentelen Szovjetuniónak elfoglalni a keresztény országokat. Az orosz frontra, önként mentek volna a katonák, hogy megállítsák a ruszki hordát, hogy ne fertőzze meg Magyarországot
            Ifj. Hegedűs Lóránt lelkipásztor és követői dicséretet érdemelnek, hogy hirdetik az igazságot, megemlékeznek Jézusról, Horthyról, Kossuthról, Rákócziról, mindazokról, akik a nép érdekében küzdöttek, akiknek a nép volt az első, nem a zsebük.
            De ha már összegyűlt a Tisztelt Bíróság ne a sátán kívánságát tárgyalják, hanem a kihalóban lévő magyar egyházakét, melyeket a kommunizmus alatt nevelkedett pénzéhes kétes papok tönkretesznek. Mellékelve küldök egy feljelentést mely az illetékes Egyházi Bíróságnak lett beadva, de kiderült, hogy az nem létezik, s nincs az, aki a sátán egyházpusztító munkáját megakadályozza.
            Kérem tehát a Tisztelt Bíróságot, hogy mentse meg azokat az egyházakat, melyek évek hosszú során segítették az árvízkárosultakat, rászorultakat az elszakított területeken és a csonka országban. Töltsék be Jézus tanításait, tisztítsák meg a templomokat az Antikrisztusoktól, a hamis papoktól, az üzletelőktől, hogy oda visszaszálljon a szeretet és a béke s imádkozzanak az emberek Istennek, hogy áldja meg a magyart, hozzon rá víg esztendőt. Isten önöket úgy segítse.
 
                                                                                    A kiadvány hiteléül: Bogár Gyula