Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 19., szerda

18.436 - Gaudi-Nagy Tamás: felhívása olvasóinkhoz: "kérdezze az illetékes minisztert!"


Feladó: Illés György
Dátum: 2014. február 18. 23:41
Tárgy: Gaudi felhívása olvasóinkhoz
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Gaudi
felhívása olvasóinkhoz: "kérdezze az illetékes minisztert!"

Kedves Olvasók, Hazafiak és Honleányok!
Mint azt bizonyára tudják/tudjátok, a következő ciklustól nem leszek országgyűlési képviselő, a nemzeti jogvédelem területén kívánom folytatni honmentő tevékenységem. Tekintettel arra, hogy a választásokig hátralévő mintegy két hónapban módomban áll többek között írásban kérdéseket intézni a miniszterekhez (melyekre szintén írásban, 15 napon belül kötelesek válaszolni), az alábbi felhívást teszem közzé:
I. Fogalmazzatok meg bármely magyarságunkat égető társadalmi problémával kapcsolatosan kérdést/kérdéseket, melyeket ha lehetőségetek lenne, akkor feltennétek az illetékes miniszternek;
II. Írjatok egy rövid, tényállásszerű bevezetőt maximum 3000 karakter terjedelemben, a végén pedig indokoljátok meg a kérdés fontosságát;
III. Mindezt küldjétek el a gaudi-nagy.tamas@parlament.hu elektronikus címre.
Magam részéről vállalom, hogy az értékelhető formában beküldött, közérdeklődésre számot tartó kérdéseket írásban benyújtom, az arra adott válaszokat pedig közzéteszem.
A Facebook-oldalamon közzétett írásbeli kérdések/válaszok közül a három legtöbb megosztást elérő bejegyzés beküldői között munkatársaimmal értékes ajándékokat sorsolunk ki... Tegyük fel a kérdéseinket!
Természetesen elsősorban olyan témák felszínre hozásában bízom, melyek sajnálatos módon a mai napig elkerülték a képviselőtársaim és az én figyelmemet is.
Gaudi-Nagy Tamás