Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 24., hétfő

18.460 - Pályázati felhívás külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára


Feladó: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Dátum: 2014. február 24. 18:47
Tárgy: A KIM heti hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



A KIM heti hírlevele 2014-02-24
Elkészült a bejárható Magyarország keretprogram (BMP), amelyet most egyeztetnek a szakmai szervezetekkel, majd a társadalmi vitát követően véglegesítik - mondta Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. Heti hírlevelünkben olvashat továbbá a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal bűnmegelőzési kiadványáról, valamint a külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára kiírt pályázatról.
Bűnmegelőzési kiadványt adott ki a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal a bűncselekmények áldozatainak napja alkalmából az országban elsőként bűnmegelőzési kiadványt jelentetett meg, amelyet a jövő héten a megye összes háztartásába eljuttatnak. A kiadványt Navracsics Tibor mutatta be pénteken Tatabányán, sajtótájékoztatón.

Emléktáblát avattak Marian Cozmának

Bronz emléktáblát állítottak azon a helyen - egy veszprémi szórakozóhely előtt - ahol öt évvel ezelőtt meggyilkolták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdázóját.

Elkészült a bejárható Magyarország keretprogram

Elkészült a bejárható Magyarország keretprogram (BMP), amelyet most egyeztetnek a szakmai szervezetekkel, majd a társadalmi vitát követően véglegesítik - mondta Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Tanácsadói oklevelet vettek át a korrupció elleni küzdelmet segítő kormánytisztviselők

A korrupciós kockázatok feltárása, a közigazgatás integritásának megerősítése a feladatuk azoknak a kormánytisztviselőknek, akik pénteken vették át tanácsadói oklevelüket Budapesten.

Minden közösségnek joga van nyelvét szabadon használni

A nemzetpolitikai helyettes államtitkár szerint minden közösségnek joga van kultúráját megtartani, megerősíteni, nyelvét fejleszteni és szabadon használni.

Az ifjúsági főváros magyar programjairól egyeztettek Kolozsváron

Az Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozat keretében 2015-ben Kolozsváron megszervezendő magyar programokról egyeztettek a szervezők kedden a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem kolozsvári épületében.

Pályázati felhívás külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium pályázatot hirdet külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára, az ÁROP-1.1.26-2013-0001 Partnerségi Program keretében.