Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 25., kedd

18.465 - Magyarország Kormányának Hírlevele: Rossz napja lesz holnap a gáz- és áramszolgáltatóknak (+videó)


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2014. február 25. 19:20
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-02-25
Közös nyilatkozatot fogadtak el a visegrádi országok belügyminiszterei (+videó)

Közös nyilatkozatot fogadtak el az ukrán válsággal kapcsolatban a visegrádi országok (V4) belügyminiszterei kedden Budapesten. A miniszterek a dokumentum szerint megerősítik a koordinációt, felkészülve arra az esetre, ha Ukrajnából tömeges beáramlás indulna.

Az Európai Bizottság javította a magyar gazdaság növekedési kilátásait

Az Európai Bizottság ma megjelent téli előrejelzésében javította a magyar gazdaság növekedési kilátásait. A bizottság a 2013. évi költségvetési hiányt a kormányzati hiánycélnál lényegesen kisebbre becsüli. 2014-2015-ben a hiány az előrejelzés szerint sem lépi túl a GDP 3%-át. Az Európai Bizottság jelentése visszaigazolta, hogy a Kormány reális célokat tűzött maga elé. Közlemény.

Rossz napja lesz holnap a gáz- és áramszolgáltatóknak (+videó)

Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár újságírói kérdésre elmondta: a kormány holnapi ülésén vizsgálja a rezsicsökkentés ügyét, mivel olyan hírek jutottak el a kormányzathoz, hogy több szolgáltató próbálja "bojkottálni" a rezsicsökkentést.

A nap képe

Folynak a tárgyalások arról, hogy az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. ne csak kisebbségi partnerként, illetve szerződő félként működjön együtt a Mátrai Erőmű Zrt.-vel, hanem tulajdonrészének növelésével vállaljon szorosabb, aktívabb szerepet – jelentette ki Németh Lászlóné kedden a visontai Mátrai Erőműben. (fotó: Bartolf Ágnes)