Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 21., hétfő

20.402 - ​ELKEZDTÉK KIKÜLDENI A KATONAI BEHÍVÓKAT! KI SZÁMÍTSON KATONAI BEHÍVÓRA?


Feladó: Heti pályázat értesítő
Dátum: 2015. szeptember 21. 4:37
Tárgy: 17 db fantasztikus pályázat jelent meg
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Most bárki új szakmát tanulhat ingyen! Még 1 -2 hétig lehet jelentkezni- életkortól függetlenül!
B
ÁRKI ÚJ SZAKMÁT TANULHAT INGYEN - ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL! - 1-2 HÉTIG MÉG LEHET JELENTKEZNI! Szeptembertől még többen kaptak esélyt arra, hogy 2 nagyon jó, piacképes szakmát szerezzenek! MOST BÁRKI TELJESEN INGYEN TANULHAT, ÁLLAMI FORRÁSBÓL, ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/17/barki-uj-szakmat-tanulhat-ingyen-eletkortol-fuggetlenul.php


Nagyon jó hír érkezett-nem lesz kilakoltatás!
180 ezer hitelt nem törlesztettek már legalább kilencven napja, de az új rendelkezésnek hála senkit nem lehet az utcára tenni, kidobni a lakásából legalább fél évig! Nem egy életre szóló megoldás, de nagyon sok időt és segítséget jelenthet!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/19/friss-fantasztikus-hir-nem-lesz-kilakoltatas-osszatok.php


FRISS -
​​
ELKEZDTÉK KIKÜLDENI A KATONAI BEHÍVÓKAT! KI SZÁMÍTSON KATONAI BEHÍVÓRA?

Friss információk a Honvédelmi Minisztérium Sajtótájékoztatójából! Részleges behívást rendelt el a Honvédelmi Miniszter! Több ezren számíthatnak behívóra! ITT VANNAK A RÉSZLETEK - OSSZÁTOK KÉRLEK, SOKAKAT ÉRDEKEL A HÍR!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/19/ki-szamitson-most-behivora.php

FIGYELEM - EZEKHEZ A JÖVEDELMEKHEZ NEM NYÚLHAT A VÉGREHAJTÓ! A következő jövedelmekből egyetlen forintot sem vonhatnak le! Minden ADÓSNAK érdemes tisztában lenni ezekkel a tényekkel! A következő jövedelmek MENTESEK A VÉGREHAJTÁS ALÓL!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/figyelem-ezekhez-a-jovedelmekhez-nem-nyulhat-a-vegrehajt.php

5 MEGOLDÁS HA TARTOZÁSOD, ADÓSSÁGOD VAN! - MINDENKI SZÁMÁRA LÉTEZIK MEGOLDÁS! Több helyről kérhetnek segítséget az adósok az adósság mértékétől függően! Azoknak is van megoldás, akik nem rendelkeznek semmilyen rendszeres jövedelemmel! ITT VAN az 5 MEGOLDÁS, melyek egyike NEKED is garantáltan megoldás lehet!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/tobb-megoldas-is-letezik-adosok-szamara-ezekrol-a-helyekrol-kerhetnek-segitseget.php


EZEK A VÁLTOZÁSOK JÖNNEK A ROKKANT NYUGDÍJAK FELÜLVIZSGÁLATÁBAN! Törvényt módosítottak, kedvező változások jönnek a rokkant nyugdíjak felülvizsgálatában! A rokkantak felülvizsgálata kötelező minden 57 évnél fiatalabb rokkant, illetve rendszeres szociális juttatásban részesülő számára! ÍGY MÓDOSÍTANAK MOST!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/20/ezek-a-valtozasok-jonnek-a-rokkant-nyugdijak-felulvizsgalataban.php

FIGYELEM - NEM CSAK ELSŐ LAKÁS VÁSÁRLÁSÁRA IGÉNYELHETŐ SZOCPOL! Akár saját pénz nélkül is vásárolhatsz lakást vagy házat! Nagy lehetőség fiataloknak és idősebbeknek egyaránt!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/07/igy-juthatsz-sajat-lakashoz-hazhoz-sajat-penzed-hozzaadasa-nelkul.php

PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK SÜRGŐSEN, MODERN AUTÓKRA, MAGAS BÉRREL!
Multinacionális környezetbe, 400 ezer forintos havi nettó kereseti lehetőséggel, nemzetközi kamionsofőröket keresünk, modern megújuló gépjármű flottánkba!
GKI megszerzését cégünk megfinanszírozza (tapasztalt sofőröknek is)
Amit nyújtunk:
– Szakmai betanítási programunk pályakezdő nemzetközi kamionsofőröknek
– Kiemelkedő 400 ezer forintos nettó havi kereseti lehetőség.
– GKI megszerzését anyagilag támogatjuk. (Tapasztalt sofőröknek is)
– Hosszútávú biztos megélhetés, és karrier lehetőség egy nagy múltú cégnél
– Otthoni pihenőidő rugalmas beosztása
Természetesen tapasztalt sofőrök is jelentkezhetnek!
Jelentkezni lehet munkaidőben a 0630-3000-386 os telefonszámon, munkanapokon 9-17 óra között!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe


ITT VAN AZ ÖSSZES BETEGSÉG TELJES LISTÁJA, AMIÉRT ADÓKEDVEZMÉNY JÁR! Több száz betegség szerepel rajta, amikért adókedvezmény jár! Olyan betegségek vannak a listán, melyekről biztosan nem tudtad, hogy érte adókedvezményt fogsz kapni!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/19/adokedvezmenyek-2-az-osszes-betegseg-amiert-adokedvezmeny-jar.php


PÉNTEKTŐL VÁLTOZÁSOK LÉPTEK ÉLETBE A BÉKÉLTETŐ TESTÜLETNÉL ÉS A FOGYASZTÓVÉDELMI TÖRVÉNYBEN - VÉGRE MINKET VÉDENEK! A szabály péntektől él, aki megszegi, kemény bírságra számíthat! ITT VAN, AMIT MINDENKINEK ÉRDEMES TUDNIA
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/19/pentektol-valtozasok-jonnek-a-magyar-bekelteto-testuleteknel-es-a-fogyasztovedelmi-torvenyben.php

ÚJ OTTHONTEREMTŐ PROGRAM ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!
Új vagy használt lakás vásárlása, festés, felújítás, nyílászárócsere, tetőfelújítás, energiahatékony korszerűsítés stb.ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatok.co/2015/09/01/uj-otthonteremto-program-lakasszamla-allami-tamogatassal-es-kamatbonusszal.php

ELKÉPESZTŐ - HIVATALOS ENGEDÉLY KELL A JEGYZŐTŐL A HÁZIBULIHOZ, CSALÁDI ÜNNEPSÉGHEZ, SZÜLETÉSNAPI BULIHOZ! 500.000 forintos büntetés jár érte, ha valaki nem kér engedélyt a házibulira! ITT AZ ÚJ CSENDRENDELET! Van ahol már bevezették!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/mindig-aktualis-hivatalos-engedely-kell-a-hazibulihoz-kulonben-csunyan-megfizethetsz-erte.php

MUNKAVÉGZÉS NYUGDÍJ VAGY REHABILITÁCIÓS JÁRADÉK MELLETT! 2015-BEN! HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓT adott ki az Országos Nyugdíjfolyósító Intézet! Nagyon fontos információk, melyeket nem árt tudnod, különben bajba kerülhetsz!NE VEDD FÉLVÁLLRÓL! ITT VAN, AMIT TUDNOD KELL!

http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/igy-dolgozhat-nyugdij-vagy-rehabilitacios-jaradek-mellett-2015-ben.php


VÁLTOZHATNAK A MUNKAIDŐ, MUNKASZERZŐDÉS , PIHENŐIDŐ SZABÁLYAI - ÍGY MÓDOSÍTANÁNAK A DOLGOZÓK JAVÁRA! Változtatnák a munkaidőt és pihenőidőt, módosítanák a munkaviszony létrejöttére, mind pedig annak megszüntetésére vonatkozó szabályokat is.
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/ismet-atalakitanak-a-munka-torvenykonyvet-itt-vannak-a-modositasok.php


SZÉPKORÚAK JUBILEUMI KÖSZÖNTÉSE ÉS AZ EZZEL JÁRÓ JUTTATÁSOK! 90 ezer forint, majd 95 ezer forint, végül 100 ezer forint illeti meg a szép korba lépett időseket! Tudj meg mindent a juttatásokról! ÉRDEMES TUDNI!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/15/szepkoruak-jubileumi-koszontese-es-juttatasaik.php


ÍGY DOLGOZHAT AZ ÁPOLÁS DÍJ MELLETT! - LEHET DOLGOZNI AZ ÁPOLÁSI DÍJ MELLETT, DE EZT A SZABÁLYT SOSEM SZABAD MEGSZEGNI! Így végezhet keresőtevékenységet az ápolási díjban részesülő személy!
ITT VANNAK A RÉSZLETES INFORMÁCIÓK:
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/munkavegzes-apolasi-dij-mellett.php


EZEKET FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL, HOGY ESÉLYED LEGYEN SZOCIÁLIS LAKÁSRA! ITT van az 5 legfontosabb dolog, amit mindenképpen tudnod kell ha önkormányzati lakást szeretnél! Sokkal olcsóbb, mint az albérlet, nagyon jó megoldás lehet fiataloknak és időseknek egyaránt! ITT VAN AZ 5 LEGFONTOSABB TUDNIVALÓ :
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/17/ezeket-tudnod-kell-ha-onkormanyzati-lakast-akarsz.php


Belföldi hetelős kamionsofőröket keresünk!
BELFÖLDI HETELŐS KAMIONSOFŐRT KERESÜNK VÁLASZTHATÓ PONYVÁS, VAGY HŰTŐS AUTÓRA SÜRGŐSEN, garantált legalább 230 ezer forintos nettó bérrel, ami jelentősen növelhető.
Telephely: Budapest Bilk logisztikai központ!
E jogosítvány, GKI, PÁV szükséges
http://soforallas.net/2015/09/20/belfoldi-kamionsoforoket-keresunk-azonnali-kezdessel.php