Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 27., vasárnap

20.461 - ​Tharan Marianne: Jó kérdések a migránsok kapcsán!

​Béla Szalontai​:​ .....néhány jó kérdés. Ez olvasható lentebb.Ez mind ismert kérdések.Vannak hibásan feltett kérdések is. Viszont én egy pár NEM, vagy alig ismert kérdéssel kiegészíteném! Ezek inkább politikai jellegűek. -VAJON "anyu" hol hagyta a politikai éleslátását? Vagy nem is vesztette el, hanem úgy gondolja, "....csak kaparják ki az oroszok- kínaiak a gesztenyét, és majd mi hivatkozunk, 1. a sok migránsra,aki a német potenciált lekötik, 2. arra, hogy a német katona ne menjen háborúba, mint a II. Vh. alatt...." -VAJON "angyal-anyu" gondolt e arra, hogy a KÖZISMERTEN "SZABADOS ÉLETFELFOGÁSÚ" frauleinek, -akik szinte mindenre kaphatóak voltak, akár a Balatonon-parton is!!!!,- Egy "ÉGŐSZEMŰ" arab, és annak kemény FA::A hatására vajon mit fog tenni a kisasszony???? Kicsábítják Arábiába, vagy felcsinálják, és szül, vagy abortusz?.... vagy házasság lesz a dolog vége? Melyiket vette számításba? Vagy egyiket se? .-VAJON a "sötét-angyal" a VEGYES GYEREK következménye a HONOSÍTÁS, és a letelepedés, majd az iszlamizálás terjedésével gondolt e?, Meg a müezzin énekével! A Brandenburgi kapu mellett..... A többi kérdéscsokor lentebb....... -szalontay-

From:
​​
Tharan Marianne
Subject: jó kérdések a migránsok kapcsán
Date: September 24, 2015 at 11:38:36 AM GMT+2
To:

Megkérdezte tőlük valaki, hogy mit ígértek nekik? Miért számolták fel otthoni értékeiket, amit az embercsempészekre költenek? Elmondták-e, hogy az EU-ban mennyi az állásnélküli? Nincs új munkahely a helyi lakosok nagy részének sem.
Németországban panaszkodott egy opera énekesnő, hogy a folyosón kell aludnia.  Mit gondolt, rögtön felvételt fog nyerni valamelyik európai Operaházba, iskolai papír nélkül?
 
Elmondták-e nekik, hogy akik az EU-ban élnek, azok hitelből vásárolnak lakást, nem az állam ajándékozza nekik. Vagy az ígérték nekik, hogy odamentek és rögtön kapnak lakást és munkát csak úgy?
 
Mit esznek? A vallásuk alapján húst nem. Ha éhesek, akkor miért dobálják el a kenyeret, szendvicseket? Ha turistaként utazik valaki, akkor is pénzbe kerül az étel és az ital. A migránsok meg ingyen várják az ellátást!!! Miért??? Ha az embercsempészeknek tudnak fizetni az utazásért, akkor az egyes országokban az ételért és italért miért nem tudnak fizetni?
 
A szállást is meg kell fizetni, ha valaki másik országba megy. Mit gondolnak, ki tudja finanszírozni a szerintük emberhez méltó szállást? Főleg ha százezrével érkeznek? És mindezt munka nélkül, csak úgy, mert ők jönnek, ki tudja tényleg azért-e, mert a hazájukban nem tudnak tovább élni.
 
Kérdés: miért semmisítik meg papírjaikat? Miért nem hozzák magukkal az iskolai végzettségüket igazoló okmányaikat? Ha valóban dolgozni akarnak az új "otthonukban", az eredeti tudásuk, szakmájuk szerint, akkor miért nincs náluk az okmány? Vagy csak eltartatni akarják magukat? Majd a célország taníttassa ki? Nem mesélték el nekik, a célországokban az állampolgárok fizetnek országukban az iskolai oktatásért? Nekik miért járna ingyen oktatás? Főleg, hogy sokan a célország nyelvét sem beszélik.
 
Ha egyenes úton járnak, akkor miért félnek az ujjlenyomat vételtől?
 
Kérdés, a fiatalemberek, miért nem otthon harcolnak a kormány megdöntéséért és a jobb élet lehetőségéért, miért vándorolnak inkább a világban?  Kérdés, hogy később kit akarnak feleségként maguk mellett, mert, hogy a saját vallásuk szerinti fiatal nők alig tartanak velük.
 
Milyen vallás az, ahol a kiskorú gyerekeket, fiúkat, lányokat meg lehet erőszakolni, gond nélkül lehet szexuális kapcsolat férfi-férfi között, mert náluk ez természetes? És ők ítélik el a katolikus egyházat? Itt  se tökéletes minden, de náluk sem.

Ki fizeti a hívások árát, a mobiltelefon  számláját? Hol tudják feltölteni a telefonokat?
 
Ezek az emberek ennyire naivak, a mai világban? Vagy tényleg azt hiszik,  ha magukkal együtt elpusztítják Európát, akkor a mennyben fognak jól élni?

​​
ERRE A CÍMRE:
​ ​
​Kutasi József Antal ​
<jozsef@kutasi.eu
> KÉREM AZ ÜZENETEKET,
​ LEVELEKET​,
 ÉS AZ ANYAGOKAT
​!