Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 25., péntek

20.446 - ​A kivándorolt fiatalok miatt megrokkanhat a magyar gazdaság – 2015. 09. 25.


Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. szeptember 25. 19:50
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 09. 25.
Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 09. 25.
Ki érti ezt: bontják a nem létező akadályt a szlovén határon
Ki érti ezt: bontják a nem létező akadályt a szlovén határon
A honvédség csütörtökön drótakadály építésébe kezdett a magyar-szlovén határon, majd a két ország tisztviselőinek egyeztetése után ugyanezzel a lendülettel pénteken meg is kezdte a bontást – írja a VS.hu .
Nekiment Matolcsynak az MNB felügyelőbizottsága – később derül ki, mennyire
Nekiment Matolcsynak az MNB felügyelőbizottsága – később derül ki, mennyire
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottsága (fb) pénteki ülésén többek között az MNB idei első fél éves gazdálkodását tárgyalta, az fb elnöke üdvözölte, hogy az első fél éves gazdálkodás eredményes volt.
Meglepő fordulatot vehet a 9 útlevéllel elkapott "terrorista" ügye
Ugye emlékeznek még Ahmed H., a 9 útlevéllel elfogott állítólagos röszkei zavargó ügyére, akit a rendőrség egészen finoman terrorizmussal hozott összefüggésbe és a TEK csípett el Győrben? Most megszólalt a 39 éves szír férfi ügyvédje, Fülöp Éva, akinek nyilatkozata teljesen más megvilágításba helyezi az eddigi információkat.
Miből lett milliomos a quaestoros Orgován Béla?
Miből lett milliomos a quaestoros Orgován Béla?
Pápa Levente, az Együtt alelnöke a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz fordul, hogy kiderüljön: miből lett milliomos Orgován Béla. A Bors információi szerint Orgován most 17 millió forintért vásárolna céget.
Orbán kirúgja Répássy Róbertet?
Orbán kirúgja Répássy Róbertet?
A kormányátalakítás keretében távoznia kell az Igazságügyi Minisztériumtól Répássy Róbertnek, aki miniszterhelyettesként és államtitkárként dolgozott – állítja értesüléseire hivatkozva az Index .
Soros Györgyék visszaszóltak a fideszes lap vádjaira
Soros György neve igen gyakran felmerül főgonoszként a jobboldali konteók világában, hajlamosak sokszor azért is az üzletembert vádolni, ha éppen elromlott az időjárás. Erre a reflexre játszhatott rá a Magyar Idők nevű kormánylap is, mikor azt állította: Sorosék alapítványa áll nemcsak hogy a W2eu – Welcome to Europe csoport menekülteket az Európába vezető útvonalakról informáló szórólapjai mögött, de egyenesen ők buzdítják az embereket otthonuk elhagyására.
​​
Hatósági eljárás indul Boross Péter menekültes nyilatkozata miatt
Hatósági eljárás indul Boross Péter menekültes nyilatkozata miatt
Alig több mint 1 hónapja Boross Péter volt miniszterelnök azzal borzolta a kedélyeket, hogy többek közt a menekültek eltérő bőrszínét, illetve genetikai adottságait emlegette egy Magyar Hírlapnak adott interjúban . Ezért az LMP-s Schiffer András bepanaszolta a Médiatanácsnál , akik most eljárást indítanak az ügyben.
​​
A kivándorolt fiatalok miatt megrokkanhat a magyar gazdaság
"Elfogyott a munkaerő. Aki írni, számolni tud, akinek nem okoz gondot, hogy reggel 6-ra bejöjjön, és 2 óráig dolgozzon, az elment külföldre, pedig még különösebb szakképzettség sem kell" – panaszkodott egy autóipari vállalkozásokat összefogó szervezet elnöke, Gellén László a VS.hu -nak.

A kivándorolt fiatalok miatt megrokkanhat a magyar gazdaságForrás: VS.hu

Orbán: megbocsátjuk, hogy lenáciztak, ami mégiscsak abszurd egy osztráktól
Orbán: megbocsátjuk, hogy lenáciztak, ami mégiscsak abszurd egy osztráktól
Orbán Viktor miniszterelnök szerint Ausztria különösen nehéz időkben tagadta meg barátságát Magyarországtól, de a magyar kormány hajlandó mindezt elfelejteni. A kormányfő pénteken a bécsi magyar nagykövetségen tartott sajtótájékoztatót, miután megbeszélést folytatott Werner Faymann osztrák kancellárral és Reinhold Mitterlehner alkancellárral.
Disznóvágáson jegyezték el Alexandrát
Felálltak a PÖCS-ök: egymásról kell jelentgetnie a tanároknak
"Hahó" – Orbán ismét üzent a Facebook-rajongóinak
Lagzi Lajcsi: nagyon szarul érzem magam
Most a BBC riportere izzasztotta le Szijjártót