Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 24., csütörtök

20.431 - Nemzeti Hírháló hírlevél: Illegális bevándorlás - Ez a hét az utolsó esély Európának > 2015. szeptember 23. 22:11


Feladó: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>
Dátum: 2015. szeptember 23. 22:11
Tárgy: [Lapszemle] Világítsanak Székelyföld határai! - Próbatüzet rak az SZNT Lakócán - Hidzsra Európába: ''menekültek'' gyarmatosítják a kontinenst - Ez a hét az utolsó esély Európának - Donyeck és Luganszk csatlakozna Oroszországhoz - Készülj a háborúra!
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



Nemzeti Hírháló hírlevél2015 szeptember 23.


Hun völgy titkai és megemlékezés az 1956-os hősökről Svájcban
 

Időpont: 2015.10.22-26. (Cs-H, csak 2 munkanap!) 
Az 1956-os megemlékezés Svájcban, Zürichben lesz. 

Túravezető: Dr. Salamin András, a Hun-völgy szülötte, Martin Salamin leszármazottja, aki családjával 1835-ben költözött Magyarországra. Az ő családtörténeti kutatása tárta fel a Hun-völgy igaz történetét. 

Nemzeti Hírhálónál vagy az Égi Patrónánál jelentkezők részére 5% kedvezményes ár: 94.050.-Ft 

Részletek: egipatrona.hu 



Október 24.-én, szombaton este világítsanak Székelyföld határai! 

Döntse el már most minden résztvevő, hova fog menni október 24-én! 

Marosszék: Szováta, Nyárádremete, Székelyhodos, Gernyeszeg, Beresztelke, Vajdaszentivány, Sárpatak, Mezőcsávás, Mezősámsond, Mezőbánd, Nyárádtő, Lukafalva, Nyárádkarácson, Ákosfalva, Balavásár, Székelyvécke 
Udvarhelyszék: Székelyandrásfalva, Újszékely, Székelykeresztúr, Bögöz, Székelyderzs, Kányád, Homoródszentmárton, 
Bardóc-Miklósvárszék: Alsórákos, Apáca, Bölön 
Sepsiszék: Hidvég, Előpatak, Ilyefalva, Kökös, Uzon, Réty 
Orbaiszék: Nagyborosnyó, Zágon, Kommandó, Kovászna, Zabola 
Kézdiszék: Gelence, Ozsdola, Bereck, Lemhény, Esztelnek, 
Csíkszék: Kászonaltíz, Csiksztentmárton, Csikszentgyörgy, Csíkpálfalva, Szépvíz, Gyimesközéplok, Csikszentdomokos, Gyimesbükk, Balánbánya, 
Gyergyószék: Gyergyószentmiklós, Gyergyótölgyes, Gyergyóholló, Bélbor, Maroshévíz, Gyergyóvárhegy, Gyergyóremete, Gyergyóalfalu 

A Székelyek Nagy Meneteléséhez hasonló erejű összefogással hozzuk Bukarest és a nagyvilág tudomására, hogy Székelyföldet sem feldarabolni, sem beolvasztani nem hagyjuk! 



Próbatüzet rak az SZNT Lakócán 
2015.09.22. Krónika 

A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által október 24-ére tervezett, Világítsuk ki Székelyföld határait elnevezésű rendezvény előkészítéseként a szervezet képviselői pénteken tüzet raknak Kovászna megye legmagasabb csúcsán, az 1777 méter magas Lakóca-csúcson. 


Az akciót a Székelyek a magasban expedíciósorozat kezdeményezői is segítik. "A pénteki lakócai tűzrakás célja nemcsak az, hogy kipróbálják, hogyan működik a kivilágítás a magas, elszigetelt pontokon, hanem a népszerűsítésben is szerepe lesz: az akciót megpróbálják élőben közvetíteni a magyar közszolgálati televízióban, ezenkívül reklámanyagok, népszerűsítő kisfilmek is készülnek, hogy minél több emberhez eljutassák az akció hírét - közölte Gazda Zoltán, a Sepsiszéki Székely Tanács elnöke. 

Mint mondta, az SZNT abban bízik, hogy október 24-én több százezer embert sikerül mozgósítani. Elmondta, számítanak az önkormányzatok, az egyházak és a politikai szervezetek mozgósítására, ennek érdekében már több polgármesterrel is egyeztettek, s mint kiderül, mindenhol támogatják az elképzelést. 

A terv szerint október 24-én este őrtüzekkel és fényszórókkal kivilágítják Székelyföld külső határait. Az eredeti elképzelés az volt, hogy kilométerenként gyújtsanak őrtüzeket Székelyföld mintegy 750 kilométert kitevő határvonalán, de ma úgy látják, hogy nem lehet központilag kijelölni a világítási pontokat. Ezért mindenütt a határmenti közösségektől várják, hogy a terepviszonyok ismeretében szervezzék meg a saját világításukat. 

Kapcsolódó: 
   Valós együttműködést 
   Együttműködés nélkül nincs autonómia (EMI-tábor) 
   Világítsuk ki Székelyföld határait 


Az iszlám valóságos törekvéseit leleplező alanti elemzés elé. 

Mielőtt e kitűnő írást továbbítanánk a címzetteknek, a T. Olvasó figyelmét ráirányítjuk arra a tapasztalati tényre, hogy a migráns csoportokban levő - polgári munkahelyet felmutatni nem tudó - katonaköteles korú, erejük teljében levő férfiak a logisztikai központjuk által előre kijelölt célország meghatározott területeire igyekeznek mindent elsöpörve eljutni. 

E militáns csoportok akkor buktak le előttünk,mint figyelmes stratégák előtt,amikor az EU határainak az átlépése előtt ezek az álmenekült "katonai kontingensek" vadul ordítozták "Németország, Németország, Merkel az édesanyánk stb."! Ám amikor Németországba érkeztek, azonnal "beálltak, mint egy iránytű" az eredendően kijelölt irányba, ha kellett meghúzták a vonatok vészfékeit is és gyalog folytatták újukat pl. Dánia vagy éppen Svédország kijelölt célpontjai felé. 

Ezt a tudatos váltást észre kellett volna venniük a titokszolgáknak is! Ez ugyanis a reális és valóságos magyarázata annak, hogy a kiképzett katonaköteles férfiak, nevezzük a nevén őket "az iszlámista katonai kontingensek tagjai" Németországba való belépésük előtt azért nem engedték regisztráltatni magukat központi utasításra, mert akkor a katonailag kijelölt célállomásaikra nem tudnának gyanútlanul eljutni. 

A Németországba már beérkezett katonai kontingenseik mozgathatóságát, részleges átcsoportosítását más országokba ezzel a kidolgozott módszerrel a háttérben működő, minden apró részletnél jelen levő "Logisztikai központ" a német regisztrálás utolsó pillanatáig a kezébe tudja tartani a folyamatokat. Elképesztő taktikai fölényben van a tetye-togya Európával szemben. Ez mutatja legjobban, hogy az EU központi szervei valójában nem is léteznek, ha kormányzati kérdésekről van szó! Tömören: Van egy nagy múltú öreg kontinens, amelyben szellemileg és akaratilag nincs már jelen Európa és az EU sem! 
Szent Mihály Arkangyal védelmezz minket harcainkban... 

Jegyzi: 
Dr.Nagy László sk. 
Rendi kormányzó 

Hidzsra Európába: "menekültek" gyarmatosítják a kontinenst 

Csak augusztusban rekordszámú, több mint 100 ezer menekült érkezett Németországba. Így 2015-ben eddig több mint 400 ezer menedékkérőt és migránst regisztráltak. A németek az év végéig egymillió menekültre számítanak. És ez csak Németország! Európát a történelem folyamán még nem tapasztalt módon árasztották el a menekültek. Ez többé már nem csupán "menekültválság". Ez hidzsra. 


A hidzsra, vagyis a bevándorlás általi dzsihád, az iszlám hagyomány szerint Mohamed és követőinek Mekkából Jatribba (későbbi nevén Medina) történő migrációja vagy utazása 622-ben. A hidzsra után történt, hogy Mohamed már nem csak vallásos elképzelések prédikátora volt, hanem egy politikai és katonai vezetővé is vált. Innentől kezdve az új "kinyilatkoztatásai" arra buzdították követőit, hogy erőszakot kövessenek el a hitetlenek ellen. 

Figyelemre méltó, hogy az iszlám naptár a hidzsrátol és nem Mohamed első "kinyilatkoztatásától" kezdve számolja az iszlám kezdetét, ami arra utal, hogy az iszlámtól nem elválasztható a politikai és katonai komponens. 

Az Allah ügyéért történő emigrálás, vagyis elmenni egy új területre az iszlám terjesztése érdekében, az iszlámban az egyik legerényesebb cselekedet. "Bárki, aki Allah ügyéért emigrál, az a földön sok menedékhelyet és bőséget talál..." - mondja a Korán 4:100, majd így folytatja: "És aki Allah és Hírvivője ügyéért migránsként elhagyja az otthonát, és közben eléri őt a halál, annak jutalma Allahra tartozik. És Allah mindig Megbocsátó és Irgalmas." Az ilyen migránsok kiemelkedő státusza ösztönözte az egyik brit dzsihádista csoportot - akik azzal váltak hírhedté pár évvel ezelőtt, hogy megünnepelték szeptember 11-ét - arra hogy magukat al-Muhadzsirunnak, vagyis Migránsoknak/Bevándorlóknak nevezzék. 


És most egy sokkal nagyobb hidzsrával állunk szemben. Arra, hogy ez hidzsra és nem csupán humanitárius krízis, tavaly februárjában derült fény, de nem sok figyelmet kapott és szinte azonnal elfelejtették. Az Iszlám Állam kiadott egy dokumentumot, "Líbia: Az Iszlám Állam stratégiai kapuja" címmel." Vagyis Líbia kapu Európához, ugyanis a dokumentum arra buzdítja a mohamedánokat, hogy menjenek Líbiába, onnan pedig menekültként Európába. A dokumentum arról is beszámol a leendő dzsihádistáknak, hogy Kadhafinak rengeteg fegyvere volt, melyeket könnyű megszerezni Líbiában és hogy az ország "hosszú, a déli keresztes államokra néző partszakasszal rendelkezik, melyeket könnyen, akár egy kezdetleges hajóval is el lehet érni." 
Az Iszlám Állam nem csupán néhány, Líbiából Európába átkelő dzsihádistára gondolt. Tavaly februárban arra is fény derült, hogy a dzsihádisták 500 000 menekülttel akarják elárasztani Európát. Nos a számok csak Németországban mindezt messze felülmúlják. Természetesen a menekültek közül nem mindenki iszlám dzsihádista. Sokan közülük még csak nem is muzulmánok, bár a többségük az. Azonban a hatóságok nem tesznek semmilyen erőfeszítést annak kiderítésésre, hogy a menekültek mennyire hűek a saríához és hogy azt mennyire akarják elterjeszteni új hazájukban. Az ilyen erőfeszítéseket "iszlamofóbnak" bélyegeznék. Ugyanakkor vannak arra utaló jelek, hogy az Iszlám Állam megvalósítja tervét: az Európába érkező menekültek között már találtak dzsihádistákat. A jövőben több ehhez hasonló felfedezést fognak majd tenni. 

Egy év alatt egymillió menekült! Ez örökre meg fogja változtatni Németországot és Európát, túlságosan meg fogja terhelni a leggazdagabb államok gazdaságát és a kulturális tájat a felismerhetetlenségig fogja megváltoztatni. Mégis a komoly nyilvános vitákat, amelyeket erről a krízisről le kellene folytatni, a szokásos ostobaságokkal elhallgattatják: a Washington Post megjelentetett egy felelőtlen cikket, melyben azokat, akiket az Európába történő tömeges muzulmán beáramlás aggaszt, az 1930-as évek nácijaihoz hasonlította, akik több millió zsidót elhamvasztottak. Emma Thompson Hollywoodi sztár rasszizmussal vádolta meg a brit hatóságokat, amiért azok nem fogadnak be több menekültet - mintha a brit hatóságok nem tettek volna már eddig is eleget azért, hogy lerombolják a nemzetüket. 

Ha nem fogadod el a szép új világot, amely szinte biztos, hogy még több dzsihádot és saríát fog eredményezni Európában, akkor egy náci vagy, akkor egy rasszista vagy. Mindeközben senki sem mer feltenni - arról nem is beszélve, hogy megválaszolni - egy központi kérdést: miért Európa kötelessége, hogy hogy befogadja ezeket a menekülteket? Miért nem Szaúd-Arábia vagy más muzulmán ország, mely olajban gazdag és rengeteg szabad területtel rendelkezik? Nincs rá válasz, mivel a nem muzulmán hatóságok nem akarják elhinni, a muzulmánok meg nem akarják megemlíteni vagy hogy mások tudjanak róla: ezeknek a menekülteknek azért kell Európába menniük, mert ez egy hidzsra. 

Robert Spencer, Jihad Watch - dzsihadfigyelo.com 

Kapcsolódó: 
   Videó: "Meg fogjuk hódítani az országaikat" 
   A keresztényekre vonatkozó 11 szabály 
   Svédországban egyre nő a feszültég 
   Hogyan lett Buda az "iszlám háza"? A "török" csel 
   Imám Iszlámábádban: A farmernadrágos nők okozzák a földrengéseket. Meg az inflációt 
   Nők, akiktől halálosan félnek az Iszlám Állam terroristái 
   Egyből elárulták Amerikát az általuk kiképzett szír lázadók? Nem elárulták, végrehajtották a feladatot! 


Illegális bevándorlás - Ez a hét az utolsó esély Európának 
2015. szeptember 23. magyartudat.com 

Az európai menekültválságban ez a hét az utolsó esély a folyamatok fölötti ellenőrzés visszaszerzésére Horst Seehofer bajor miniszterelnök szerint. 


A konzervatív CSU elnöke kedden a párt tartományi törvényhozási frakciójának tanácskozása előtt a bajorországi - egykori benedekrendi - Banz kolostornál (Kloster Banz) adott nyilatkozatában kiemelte: meg kell ragadni a Németországnak és Európának megadatott utolsó esélyt, hogy nemzetközi együttműködéssel kezelhetővé váljék a menekültprobléma. 

A Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint a CSU amerikai mintára egy kontingenseken alapuló megoldást javasol, ami azt jelenti, hogy csak az előre meghatározott számban lehet menekülteket befogadni. 

Az egykori kolostorban kialakított oktatási központban csütörtökig tartó tanácskozást megnyitó beszédében Seehofer - a dpa hírügynökség résztvevők beszámolóira hivatkozó jelentése szerint - hangsúlyozta: nem Bajorország lesz az utolsó olyan német tartomány, amely a végsőkig kitart a szabályok mellett, ha nem sikerül döntéseket hozni a szerdai soron kívüli brüsszeli uniós csúcson, illetve a német szövetségi kormány és a tartományok vezetőinek csütörtöki berlini megbeszélésén. Nem részletezte viszont, hogy mit kellene tenni, ha nem hoz áttörést a szerdai és a csütörtöki találkozó. 

Horst Seehofer az eddiginél is élesebben bírálta a berlini vezetést a Magyarországról indult menedékkérők beengedéséről szeptember elején hozott döntés miatt. Azt mondta: "a szabályokat Németország helyezte hatályon kívül", és miközben Bajorország kapacitásait túlterheli a menekültek áradata, Berlinből csak "meleg szavakat" hallani, és azt tapasztalni, hogy "haszontalan látogatásokat tesznek". Seehofer ezzel minden bizonnyal a testvérpárt CDU elnöki posztját is betöltő Angela Merkel kancellár nyilatkozataira és menedékkérőket befogadó fővárosi intézményekben tett látogatásaira utalt. 

Az EU-ban vissza kell térni az együttműködéshez és a szolidaritáshoz, Németországban pedig ki kell alakítani a "felelősségvállalás közösségét", mert "nem lehet az a munkamegosztás, hogy egyesek csak az erkölcsért és az emberségességért felelnek, és a többiek dolgoznak és gondoskodnak az erőforrásokról" - mondta Horst Seehofer. 

A bajor kormányfő a BR hírportálján közölt beszámoló szerint azt is elmondta, hogy a menekültek beáramlásának korlátozásához helyre kell állítani az uniós külső határok ellenőrzését. Ehhez pedig "szükségünk van Magyarországra" - hangsúlyozta Horst Seehofer, akinek meghívására Orbán Viktor miniszterelnök szerdán részt vesz a tanácskozáson. 

A bajor tartományi törvényhozás (Landtag) CSU-frakciójának vezetője, Thomas Kreuzer egyebek között arról beszélt: elfogadhatatlan, hogy a biztonságos balkáni országokból érkezett menekültek hulláma után most még a háborús övezeteken kívüli, biztonságos táborokból is özönlenek a menekültek Németországba. 

Meg kell találni az eszközöket ennek a folyamatnak a feltartóztatásához, hiszen "ezek az emberek már biztonságban voltak" - hangoztatta Thomas Kreuzer a br.de beszámolója szerint. 

A CSU a honlapján egyebek mellett beszámolt arról, hogy a frakcióvezető a zárt ajtók mögött zajló tanácskozáson bemutatta a Sat1 Bayern televízió felmérést, amely szerint a megkérdezettek 51 százaléka "nagyon aggódik", vagy "nagyon erősen aggódik" a menekültek beáramlása miatt. Nem kell "prófétának" lenni annak meglátásához, hogy ez az aggodalom még tovább erősödik és terjed majd - mondta Kreuzer. 

Bajorország többszörösen nehéz helyzetben van, mert ennél a tartománynál éri el Németországot az úgynevezett balkáni migrációs útvonal és a Földközi-tenger felől észak felé igyekvő menekültek áramlása, ráadásul a tartományok közötti tehermegosztási rendszer alapján gondoskodnia kell a menedékkérők 15 százalékának ellátásáról. Ezzel Bajorország a második helyen áll a 16 tartomány sorában a menedékkérők 21 százalékát befogadni és ellátni köteles Észak-Rajna-Vesztfália után. 

Kapcsolódó: 
   Seehofer szerint nem kellene démonizálni Orbán Viktort 
   Nem gáncsolt László Petra - érdemtelenül dicsőült meg a szír fociedző! 
   Hét hamis útlevelet találtak a Röszkén balhézó szír férfinél 
   Főpróba: próbálgatják a határzárat 
   Gyerekarcú honfoglalás - a migránsok pajzsként használják a kiskorúakat 
   Orbán Vik­tor le­gyen Auszt­ria kan­cel­lárja? 
   Menekültválság: íme, Orbán hat új javaslata 
   Fico az EU bíróságán támadja meg a kvótadöntést 
   Mélyponton Merkel népszerűsége Németországban 
   Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a menekültügy miatt 
   Soros-kiadványok segítik Európa megszállását - akár már a csempészhajókon tanulmányozhatják a megfelelő technikákat 
   Természetesen egy terrorista fedőszervezet tagja a röszkei gúnyhatárátkelő kapuját áttörő nagy formátumú 
   Merkelt kitörő "örömmel" fogadták (ébredeznek a németek is) 
   Az iraki menekültek megbánták, hogy Európába jöttek 
   Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő: Nehéz kiszűrni a szélsőségeket 
   A közösségi média az Iszlám Állam titkos fegyvere? 
   Bogár László: A bérgyilkosság anatómiája 
   Videó: Sírokon alszanak, a sírok tetején szaladgálnak, ruháikat a sírok keresztjein szárítják és gyújtogatnak 
   A közel-keleti konfliktus másfél percben 
   Bíróság elé állítják a francia Nemzeti Front vezetőjét - A vád szerint "vallásuk alapján diszkriminálja" a muszlimokat, amikor azt mondja, hogy épp megszállják Európát 




Rabbi: Európa megszállása kitűnő hír. Jön a Messiás 


A Messiás csak egyszer tér vissza (Edom) - Európa, a Kereszténység teljesen meg lesz semmisítve. 
Szóval kérdezlek titeket, jó hír, hogy az Iszlám megszállja Európát? 
Kitűnő hír! Ez a Messiás eljövetelét jelenti. Kitűnő hír. 
Videó: Sátán (Lucifer) beismerő vallomása 

 
 
"Aki nem tud országáért küzdeni, az nem érdemel országot." Wass Albert 



Donyeck és Luganszk csatlakozna Oroszországhoz 
2015.06.10. 19:21 hidfo.ru 

A Donyecki és Luganszki Népi Köztársaság közös nyilatkozatot adott ki, melyben kijelentik, hogy csatlakozni szeretnének az Oroszországi Föderációhoz. 


A donyecki sajtószolgálat weboldalán is megjelenő nyilatkozatot a minszki béketárgyalásokon részt vevő küldöttek, Denisz Pusilin és Vladiszlav Deinego tették. Ez egyben azt is jelentheti, hogy a minszki tárgyalási folyamatnak vége szakadt. Ukrajna a napokban újraindította a háborút, és az ukrán kontaktcsoport egy olyan tervezetet akart elfogadtatni az újorosz küldöttekkel, ami még Ukrajna részeként említi a Krím-félszigetet. A donyecki küldött nyilatkozata alapján azonban a Krím-félsziget kérdése már rendeződött 2014 márciusában, amikor a régió lakossága referendumot tartott és a szavazók 96%-ának akarata szerint újra Oroszország részévé vált. A szavazás eredménye, bár európai viszonyok szerint szokatlannak tűnhet, valószínűleg nem választási csalás, mert a Krímben nagyságrendileg ennyi az orosz lakosság aránya. 

Ukrajna felbomlása Kijevben, a 2013-2014 fordulóján lezajlott atlantista hatalomátvétellel kezdődött meg. A Krím-félsziget az egyetlen, Ukrajnától elszakadó régió, amit elkerült a háború, és az egyetlen térség, ahol az utóbbi egy évben nem volt nagy számú civil halálos áldozat. Ez annak köszönhető, hogy Oroszország saját ellenőrzése alá vonta a területet, megkímélvén így a civil lakosság életét attól, amit a több évi háború jelent egy vitatott hovatartozású területen. 

Ezzel szemben, bár a donyecki és luganszki régió szintén tartott népszavazást az Ukrajnától függetlenedésről, nem tudták elkerülni a vérontást, és a rendezetlen státusz nagyszámú civil halálos áldozattal járt, miközben a mai napig zajlik a háború a régióban, és az infrastruktúra, ipar egy része megsemmisült. 2014 májusában - közel 75%-os részvételi arány mellett - a választók 89%-a mondta ki az Ukrajnától elszakadást, miután a kijevi kormány betiltotta anyanyelvük használatát és oroszellenes soviniszta szervezetek bevonásával brutális megtorló akciókat kezdett a régióban. A két terület esetében nem volt jelen az a visszatartó erő, amit a Krím-félsziget esetében az Oroszországhoz csatlakozás jelentett, így a harcok a mai napig zajlanak. 

Az időközben történt béketárgyalások eredménytelenül zárultak. A népfelkelők vezetői már a minszki tárgyalássorozat kezdetén jelezték, hogy az ukrán fél csak erőgyűjtésre használja a béketárgyalásokat, és amint beérkeznek a nyugati csapatok, a háborút tovább folytatják. A minszki tárgyalássorozat folyamán a népfelkelők küldöttei szintén hajlandóak lettek volna a kompromisszumra, vagyis, hogy Ukrajna részeként működjenek tovább, de ehhez az ukrán alkotmány módosítása, Ukrajna föderalizálása és decentralizálása lett volna szükséges. Kijev június első hetében azonban folytatta a háborút, kiújultak a harcok Donyeck külvárosában, mert az ukrán csapatok offenzívába kezdtek. Addigra a NATO-országok számos hadgyakorlatot kezdtek meg az ukrán határ mentén, amerikai katonák érkeztek Ukrajnába, és az európai országok elég fegyvert szállítottak Kijevnek ahhoz, hogy folytassa a háborút. A harcok kiújulása után vasúti szállítással érkező orosz katonai szállítmányt láttak Mariupol felé haladni, tegnap pedig a Kárpáthír számolt be arról, hogy egy NATO-konvoj átlépte Ukrajna határát. 

Mindez arra mutat, hogy a minszki béketárgyalások valószínűleg véget értek. A civil lakosság védelmét szem előtt tartva, Donyeck és Luganszk vezetői azt a visszatartó erőt szeretnék magukénak tudni, amit az Oroszországi Föderációhoz csatlakozás jelentett a Krím-félsziget számára. Ugyanakkor nem feltétlenül kell csatlakozniuk ahhoz, hogy az orosz hadsereg bevonuljon az orosz többségű régiókba. Az orosz Állami Duma és a Föderációs Tanács politikusai egyetértenek abban, hogy amennyiben a háború kiújul, megadják az államfőnek a rendkívüli jogosultságokat, hogy katonai erőt vessen be külföldön. Vezető orosz politikusok szerint Oroszország beavatkozhat a többségi orosz lakosság védelmében, és egy olyan helyzet állhat elő, mint a Dnyeszter Menti Köztársaság esetében, ahol orosz békefenntartók állították meg a vérontást. 

Kapcsolódó: 
   A NATO-t a háború miatt hozták létre, és háborút akar 
   Az USA atombombákat telepít Németországba 
   Washington atomfegyverekkel tartaná kontroll alatt Európát 
   Egyiptom veszi meg a két Mistral típusú hadihajót 
   A szíriai elnök megszólal! Fontos üzenet! 
   Ilyen megnemtámadási megállapodást még nem látott a világ 
   Kecskére káposztát? Nem, majomra banánt! Ferenc pápa a klímaváltozás és a szegénység elleni harcra szólította fel az Egyesült Államokat 
   Földi pokol: Az orosz nehéz lángszóró sokkolta a nézőket 
   Észtország "védelmi egyezményt" kötne Ukrajnával 
   Azt mondták, Svédország a szabadság földje. Hazudtak nekünk 
   Orbán Viktor Európának: Oroszországgal is gomboljuk újra a kabátot! 
   Lengyelország szakított a visegrádi négyekkel 
   Százezer hazafi készülődik Varsóba 
   Leszavazták Magyarországot Brüsszelben 
   Videó: Sátán (Lucifer) beismerő vallomása 




Készülj a háborúra! 
2012-07-15 korfordulo 

Egyre több ismert gazdasági és politikai szakember beszél (egyre nyíltabban) arról, hogy "pillanatokon belül" kirobbanhat a világháború. 

Ugyanakkor szinte hihetetlen, hogy minderről a világ népessége gyakorlatilag semmit nem tud, el sem tudja képzelni, hogy ilyesmi bekövetkezhet. 
Szinte mindenki azt hiszi, hogy a közel-keleti konfliktus csupán afféle vietnami, afganisztáni, iraki, líbiai szintű helyi háborúskodás lesz, amit úgyis megnyernek az "amik", hiszen a világ legnagyobb, legerősebb hadseregével rendelkeznek. 
(Az senkinek nem jut eszébe, hogy az USA egyetlen háborúját sem nyerte meg!) 

Azaz, a földlakók agymosott, bamba tömegei ülnek a tv előtt, és "isszák" a bulvár információkat, szívják magukba a minden jelentőséget nélkülöző, buta, felesleges információk tömegét, miközben nagy tömegeik kiirtásának folyamata már megkezdődött. 

Azok az állami "vezetők" pedig, akik a várható (eltervezett) folyamatokat valójában ismerik (többé kevésbé - mindenesetre az átlagembereknél lényegesen jobban), nem tájékoztatják az embereket arról, ami rájuk vár. Azaz a tömegeket teljesen felkészületlenül fogják érni a történések! Ennek pedig az lesz a következménye, hogy sokkal többen válnak majd áldozattá, mint amennyi áldozat elkerülhetetlen egy ilyen esetben. 

A háborúk során az áldozatoknak csak egy része származik a konkrét harci cselekményekből (fegyverektől). A történetírók csak ritkán szólnak azokról a tömegekről, akik éhezés, szomjazás, betegségek, rablótámadások, stb. következtében válnak a háborúk áldozataivá. 

Bár bizonyos óvintézkedéseket (kellő felkészítés esetén) a fegyveres támadások esetén is meg lehet tenni, az egyszerű emberek a csapásmérő erők ellen nem sokat tehetnek. Akik azonban a fegyveres támadást túlélik, igen könnyen "járulékos" okok miatt válnak áldozattá. 

Nos, ezen áldozatok számát lehetne jelentősen csökkenteni, ha a népükért felelősséget érző kormányok, politikusok, gazdasági szakemberek (hol van manapság ilyen?) felkészítenék, felszólítanák a felkészülésre az embereket. De nem szólnak... Álláspontjuk szerint csak "pánikot" keltene, és szerintük a "pánik" nagyobb kárt okozna, mint ami úgyis lesz... 

Ne legyenek illúzióink: az állami vezetők tudják mi lesz, és ők fel is készültek rá! (Csak bennünket "óvnak" a "pániktól".) 
A tömegeket pedig hagyják vágóhídra menni... 

Hogy miért elkerülhetetlen a világháború, valamint hogy kik és miért forszírozzák a dolgot, erről (némi keresgéléssel az interneten) sokat lehet olvasni (kulcsszavak: Új Világrend, háttérhatalom, szabadkőművesek, illuminátusok, Izrael, Bilderberg-csoport, stb.), de korábbi blogbejegyzéseimben is már többször írtam erről. 

Most inkább arról lesz szó, miként lehet (kell) felkészülni egy rövid időn belül (igen nagy valószínűséggel) bekövetkező háborús helyzetre. 

Gondold végig! 

-Mit fogsz inni? 
-Mit fogsz enni? 
-Hogy fogod megvédeni magad? 
-Mivel fogsz fűteni, főzni? 
-Mivel fogsz közlekedni? 
-Mivel fogsz fizetni? 

A legfontosabb a VÍZ! 

Magyarországon az ivóvíz ellátás sűrűn lakott területeken szinte kizárólag vezetékes vízzel történik! A közkutakat megszüntették, betemették. Ásott és fúrt kutakat alig találni. A természetes vízfolyások (folyók, patakok, csatornák) vize gyakorlatilag ihatatlana szennyezettség miatt.A vezetékes vizet szivattyúk pumpálják a rendszerbe. A szivattyúk üzemeltetéséhez pedig áram kell... 

Háborús helyzetben pedig az áramellátás akadozik, vagy teljesen le is állhat.Honnan fogsz ivóvizet szerezni?A nagyvárosok lakói igen szorult helyzetbe kerülnek. A lajtos kocsikat felejtsd el! Hol van annyi tartálykocsi, ami pl. Budapestet, Szegedet, Debrecent, vagy akár kisebb városokat el tud majd látni ivóvízzel?Van olyan fővárosi ismerősöm, aki azt mondta: "Majd megyünk a Dunára!"... Szerencsétlen nem gondolta végig, hogy ha valamennyire elfogadható minőségű dunavizet akar inni, akkor Esztergom fölé kéne mennie vízért...Ismerőseim körében egyre többen fúratnak kutat. Jól teszik! Ha nem kell nagyon mélyre fúrni a vízért, illetve nem sziklás a talaj, akkor még elfogadható áron (50-100 eFt) lehet saját kutat csinálni. A saját kút ráadásul háborús helyzetben befektetés is, ugyanis az ivóvíz értéke igen meg fog ugrani (hasznos csereeszköz lesz a víz). Ahol nincs mód a kútfúrásra (pl. sziklás talajon, nagy mélységben lévő víz esetén a fúrás 1-4 millió Ft-ba is belekerülhet), fel kell mérni a környéket, hol van ásott vagy fúrt kút (szomszédok, ismerősök) elfogadható távolságban. 

A meglévő, de használaton kívüli, elhanyagolt, elszennyeződött kutakat érdemes rendbe tenni!Gondoskodj víztároló illetve szállító edényekről. A szállító edények legyenek könnyűek, könnyen tisztíthatóak! Olyanok kellenek, melyeket kézben, vagy kerékpárra akasztva (szerelve), kiskocsira téve tudsz szállítani. (Az autót, egyéb energiát igénylő szállítóeszközt - nagy tartályokat - felejtsd el, mert az üzemanyag a legelső hiánycikkek között lesz!) 
Ne halj éhen! 

Az élelmiszerhiány háborús helyzetben nem csak abszolút élelmiszer hiány miatt alakul ki, hanem azért is, mert leáll a szállítás (lásd: üzemanyag hiány). Hiába lennének dugig a raktárak, ha több 10, több 100 km-ről kell szállítani... 

Arról nem beszélve, hogy a pénz elértéktelenedése következtében a gazdagok sem fognak hozzájutni. Ilyen helyzetben az arany marad az egyetlen pénzpótló (bár ennek értéke is jelentősen inflálódik).Tehát fel kell készülnöd arra, hogy nem tudsz élelmiszert vásárolni! Raktároznod, tartalékolnod kell!Háborús helyzetre készülve mit is kell "spájzolni"?Csak olyasmit, ami eláll (nem romlik könnyen, bírja a tárolást és a hőmérséklet változásokat is - nem fognak működni a fagyasztó- és hűtőszekrények!). 

A legfontosabbak: Liszt, cukor, só, rizs, szárazbab, sárgaborsó, lencse, burgonya, száraztészta, konzervek, befőttek, étkezési zsír (vagy olaj), savanyúságok, kávé, tea, szalonna, hűtést nem igénylő füstölt áruk.Ezekből (a lehetőségekhez mérten) 6-12 hónapra való mennyiség lenne a minimum, de már 3 havi mennyiséggel is lehet boldogulni, ha azzal számolunk, hogy időnként azért lesz minimális ellátás. 

Ha valamelyik termék minősége a tárolás során romlik, akkor a lejáratos termékeket kell felhasználni, és helyette frisset kell vásárolni, amíg lehet (kapható). 

Van vized, van élelmed. Hogy fogod megvédeni másoktól? Háborús helyzetben elkerülhetetlenül magadnak kell megvédened értékeidet (beleértve a saját életedet is) a fosztogató rabló(bandá)któl.Ne legyenek kétségeid afelől, hogy erre sor fog kerülni. Pillanatnyilag még nincs háború, de látható, hogy az egyedülálló, idős, önmagukat megvédeni képtelen embereket egyre gyakrabban (napi szinten) rabolják ki és ölik meg ma Magyarországon pitiáner értékekért, igen kicsi pénzekért. Háborús helyzetben ez csak romlani fog.Ha láttad a "Mad Max" c. filmet, akkor tudod, miről beszélek. Ha nem láttad, akkor nézd meg! És tudni fogod a dolgok lényegét.Mindenekelőtt zárható, biztonságos helyen próbáld elhelyezni az értékeidet. És ne mesélj róla senkinek. 
Rendszeresen ellenőrizd a készlet állapotát, a zárak épségét, stb. 

Csak mellesleg említem meg, hogy hiába a jó (sok) zár, ha az ajtót egyetlen rúgással tokostól ki lehet szakítani. Nem baj, ha az ablakokon rács is van (de ne olyan legyen, ami kívülről van felcsavarozva, mert azt kívülről le lehet szerelni). Háborúban nincs "igazságszolgáltatás" (megjegyzem Magyarországon ma is csak jogszolgáltatás van), így arra nem számíthatsz, hogy a rablót majd elfogják, és visszakapod a cuccodat."Fegyverkezz fel". Természetesen nem olyan fegyverekre gondolok, melyek tartása pillanatnyilag engedélyhez kötött, illetve normál körülmények között illegálisnak mondható (akinek van lőfegyverre engedélye - és fegyvere is - az ilyen körülmények között szerencsésebbnek mondhatja magát). 

Vannak olyan legális önvédelmi eszközök, melyeket legálisan be lehet szerezni. Riasztó- és/vagy gázpisztolyok, íjak, csúzli, fokos, tőr, kard, stb. Komoly és elszánt támadók esetén valószínűleg ez nem lesz elég, de legalább nem vagy teljesen védtelen és kiszolgáltatott!Egy fejsze, balta, csontozókés, bozótvágó is megteszi, ha kéznél van, és nem a fészerbe kell kimenni érte támadás esetén... A támadót gyakran már az is elriasztja, ha érzékeli, hogy valaki komolyan gondolja a védekezést.Sokkal fontosabb azonban, hogy a szomszédokkal, barátokkal, ismerősökkel rendszeres kapcsolatot alakíts ki. Figyeljetek egymásra! Mindig legyen valaki, akit riasztani tudsz, ha szükséges! 

A rendőrséget nyugodtan elfelejtheted. "Békeidőben" sem számíthatsz rájuk! Legfeljebb helyszínelésnél (ha már meghaltál). 
Nagyon fontos lenne, hogy lakóközösségek alakítsanak ki jó kapcsolatot egymás segítése céljából. Dolgozzatok ki riasztási rendszert a helyi viszonyoknak megfelelően. Ha valaki őrizetlenül hagyja a lakhelyét, legyen, aki időnként ránéz, figyel. 

Ha lakókörnyezetetekben idegen "ődelgők", "nézelődők" jelennek meg, értesítsétek róla a többieket. Ha a "terepszemlézők" azt látják, hogy megjelenésükre "reagálnak", akkor kisebb a valószínűsége, hogy akcióba is lépnek. 

Mivel fogsz főzni, fűteni? 

Sajnos ma Magyarországon a háztartások túlnyomó része még mindig gázfűtésen, gázfőzésen alapszik. Ez azt jelenti, hogy ha elzárják a gázcsapot az oroszok (háború esetén biztosra vehető, hogy a NATO országok nem kapnak tőlük gázt!), lebénul az ország. Nem lesz központi fűrés sem.Fel kell rá készülni, hogy gáz nélkül is boldoguljunk!Olyan állapotok lehetnek, mint Ceausescu Romániájában, ahol a panelekben nem volt fűtés... Mit is csináltak? Kifúrták a panelt, és a lyukon kidugták a jancsikályha csövét (minden panel füstölt, de nem fagytak meg).Egy kis vaskályha csodákra képes.Minden hulladékot, éghető anyagot el lehet benne tüzelni. Még főzni is lehet rajta!Akinek van helyisége tüzelőt raktározni, jól teszi, ha mielőbb beszerez némi tüzelőnek valót, mert később az sem lesz, vagy csak horribilis áron! Akinek ez a lehetőség nem tetszik, vagy nem tartja megoldhatónak, legalább egy villanyrezsót (elektromos főzőlap) szerezzen be! Ugyanis áram minden bizonnyal tovább lesz, mint gáz. 

Milyen jó is most (!), hogy van egy vacak atomerőművünk! Igaz ugyan, hogy annyi áramot nem termel, mint amit most felhasználunk, de spórolás, korlátozások mellett sokáig üzemelhet (ha le nem bombázzák). 
Ahol megvan még a cserépkályha, kandalló, stb. ott érdemes rendbe tenni, és némi tüzelőt is szerezni hozzá, mert szükség lehet rá. 

Mivel fogsz közlekedni? 

Korábban már említettem, hogy gond lesz a üzemanyag ellátással is. 

Első körben valószínűleg csillagászati összegekbe fog kerülni az üzemanyag, majd igen rövid időn belül egyáltalán nem lesz. Ha lesz is, azt csak a közfeladatokat ellátó járművekbe fogják tankolni (amíg lesz). Először magán célra nem lesz üzemanyag!Közlekedni persze akkor is kell majd valahogy, hiszen pl. vizet, élelmet kell beszerezni. 
Persze rá lehet vágni: "Majd megyünk gyalog!" 

OK. És a kezedben fogod cipelni a vizes kannákat, a krumpliszsákot, stb. sok kilométeren keresztül? 
Ugye? Szóval minden háztartásban elengedhetetlen, hogy legalább 1 működőképes kerékpár legyen! Azzal viszonylag gyorsan el lehet jutni (önerővel) még távoli helyekre is. Lehet rá pakolni.Vidéken a kerékpár mellett (helyett) jó szolgálatot tehet egy ló. Aki tud bánni a lóval, és el tud helyezni egy állatot, be tud tárolni némi takarmányt (szénát, szemes takarmányt) és almot (szalma), annak most érdemes lovat vennie. Bekocsizott lovat már 100 eFt körüli összegért lehet venni. Egy kis 2 kerekű kordéval, vagy könnyű kocsival (ezek sem drágák) megoldható az utazás és szállítás problémája is (és tekerni sem kell). 
Már most szólok, hogy ahogy a dolgok rosszra fordulnak, a lovak ára igen magasra fog szökkenni! :) 

Mivel fogsz fizetni? 

A jelenlegi pénzeink valójában értéktelen színes papírfecnik. Értékük nem valóságos érték, csupán megegyezés alapján rendelkeznek értékkel. Válsághelyzetben ez az érték egy pillanat alatt semmissé válik. Mert nincs fedezete! Így megszűnik csereeszköz lenni. 
Ezért válság helyzetben értéket csak értékre lehet cserélni - cserekereskedelem (barter). 

Melyek lehetnek az értékes csereeszközök? 
Mindenekelőtt a legfontosabb: az élelem. 
További "fizető" eszközök lehetnek: üzemanyag, alkohol, dohány, gyufa, vetőmag, takarmány, elem, ruházat, szerszámok, fegyverek, stb. Olyan dolgok, amire másoknak leginkább szükségük lehet. 

"Univerzális" fizetőeszközként megmaradhatnak (bár csökkent értéken) az arany és ezüst. Ez még akkor is így van, ha épp most (a válság kellős közepén) az arany ára zuhanni látszik. Ez azonban ne tévesszen meg senkit. Ez az értékvesztés manipulált, és mindössze figyelem elterelést szolgál (ne aranyba fektessék az emberek egyre elértéktelenedőbb pénzüket). 

Manapság kaphatóak 50 db-ból álló (24 karátos 1 gr-os arany és ezüstarany02 lapkákból álló) "táblák", melyekből a lapkákat perforáció mentén le lehet törni (mint a táblacsoki). Válsághelyzetben praktikus, és jól kezelhető fizetőeszköz. 
Fizetőeszközként szóba jöhetnek még a nemesfém ill. drágakő ékszerek is. Tekintettel azonban arra, hogy azok értéke, valódisága nehezebben megállapítható, kevésbé tekinthetők praktikusnak. 

Egy háború azokat sújtja legjobban, akik a legkevésbé készülnek fel rá! 

Háborús körülmények között derül ki valójában, hogy az ember számára mi az igazán fontos... 

Ilyenkor kiderül, hogy egy olyan országnak (mint pl. Magyarország), melynek bőven van vize, rengeteg élelmiszer termelésére van lehetősége (termőföld), valójában a világ leggazdagabb országai között kellene lennie. Mert a legnagyobb érték a víz és az élelem. 

Lehet, hogy ma megmosolyogtad ezt az írást. (2012!) 
Azt kívánom, hogy ne sírás közben jusson eszedbe legközelebb...! 

Kapcsolódó: 
   Videó: Sátán (Lucifer) beismerő vallomása 



Olvasó: Elképesztő! A TTIP-et reklámozzák a magyar TV-ben. Alattomos módon, méghozzá a gazdasági fejlődés kapcsán, amivel kérkedik Magyarország mekkora mértékben van benne részünk. Ez jó, ha így van, de a képsor, amiket mutat a német gyarmatosításra utalóak. Az autógyártásban részt vevő sok német cég Magyarországon, ahol 2-3 műszakban a nők állva végzik a munkájukat szalagon, havi 70 ezer Ft-ért Komárom-Esztergom Megyében. Pest Megyében már 110 ezer Ft-ot is fizetnek. Majd folytatódik, az EXIM Banktól 1,6 %-os hiteleket kaphatnak a vállalkozók, de aki nem kap a banktól, kap az államtól a Széchenyi Alapból, ami nem rossz, de ezt követi a TTIP-re való utalás, milyen jó lesz az országnak a már előkészített transzatlanti egyezmény. Csapda, az a halálos ítélet. 

Csatlakozás az Országgyűléshez intézett felhíváshoz 

Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, most csatlakozzon! 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/csatlakozas-az-orszaggyuleshez-intezett-felhivashoz 

 
 

No, mégsem felsőlégköri páraképződmény, kondenzcsík?