Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 22., kedd

20.413 - Nemzeti Hírháló hírlevél: Soros csapata készíti és terjeszti a bevándorlási útmutatót > 2015. szeptember 21. hétfő > magyaridok.hu - pestisracok.hu

Feladó: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>
Dátum: 2015. szeptember 22. 9:17
Tárgy: [Megszállás] Az elhallgatott 23. cikkely - Fico szerint bizonyos államok támogatják a szíriai polgárháborút - Fegyverként használt menekültek - Németország szövetséget vált? - Ha ezek a fiatal kisportolt férfiak egyszer fegyvert fognak ellenünk, akkor... - Soros csapata készíti és terjeszti a bevándorlási útmutatót - Bevezető ismeretek az iszlám titokzatos világába
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



Nemzeti Hírháló hírlevél2015 szeptember 22.


Az elhallgatott 23. cikkely 
Lovas István 2015.09.21. 01:12 Magyar Hírlap 

Blokkolják a kényes témákhoz, így a magyar témájú cikkekhez csatlakozó internetes hozzászólásokat, amelyek Orbán-pártiak. Egyre nő az ellentét a demokráciadeficit egyik oldalon álló nyugati világot vezetők, jól eltartott véleményformálóik, a félelemtől, illetve állásvesztéstől irányított sajtóelitjük, "civil szervezeteik" és a másik oldalon álló mindennapi emberek között. 

E cikk fő témája annak elhallgatása, hogy a schengeni szerződésnek van egy pontja, amely lehetővé teszi a határellenőrzés korlátlan idejű visszaállítását. Erről hallgat a politikai osztály és hallgat a média. A hallgatás falát most átütjük. 

Érdekes, hogy noha e cselekedetünkért semmiféle retorzió nem fog érni bennünket, az attól való félelem már olyan mélyen ül a nyugati világ sok médiabeli és politikai alattvalójában, hogy egyszerű tényeket sem mernek kimondani, sőt önként távolítanak el olyan mondatokat, amelyekről úgy érzik, a nemzetközi véleményterror-osztagot irritálhatják. 


A nyugati térség háziuraihoz rettegve igazodó cselédmentalitásnak eklatáns példája egy németországi ismerősöm tegnapi felfedezése arról, hogy az irodalmi Nobel-díjat kapott Kertész Imre A végső kocsma című kötetének idén németül a Rowohlt kiadónál Letzte Einkehr címmel megjelent munkájából a szerző egyik magyar mondata csonkoltan jelent meg. Azaz meghamisítva az eredetit. Hogy véletlenül-e, döntse el az olvasó. 

A kihagyott szavakat vastagon szedtük: "Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak." A csimpánzos befejező rész hiányzik a német szövegből! A pont után már a következő kertészi mondat jön, amely szöveg véletlenül illeszkedik is e cikk tematikájához: "Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja. Ráadásul mindez nem mondható el nyilvánosan. Miért nem?" 

Hogy miért nem? Hogy miért nem lenne "comme il faut", azaz rendjén való, szalonképes, ha a német olvasó megismerné a holokauszt-túlélő Kertész píszít pusztító csimpánzos mondatrészét? Erről persze nem Kristin Schwammot, Kertész szövegének német fordítóját kellene megkérdezni, mert ő zavarában feltételezhetően sajnálatos figyelmetlenségről hebegne. 

A demokráciáknak nevezett rendszerekben élő tömegeket hazugsággal etetni ma már - mint a franciák mondanák - "de rigeur", azaz kötelező. E "demokráciák" véleményterrorja intézményes, hivatalos szalonjai legelegánsabbjaiban is. 

A kötelező nyugati rettegésprogram egyik tárgyává emelt globális orosz tévéállomás, az RT angol nyelvű adásának szombaton késő este nyilatkozó Alex Salmond - 2014-ig a skót kormány vezetője, jelenleg a Skót Nemzeti Párt képviselője a brit parlamentben - három órán belül az adó harmadik vendége volt, és élesen támadta a nálunk is kötelezően agyoncsodált, mintaként másolt közszolgálati BBC-t elfogult és cenzúrázó adásai miatt. Amelyek, tegyük hozzá, jó néhány éve már a kifinomultabb ízlésűek és a tárgyilagosságra, tényszerű programok nézésére vágyó hírfogyasztóknak nézhetetlenekké váltak. 

A BBC bennünket is már szakmányban állít be hamis fényben. Akár nála is gyalázatosabb médiatársai a nyugati világban. Hamisított tényekkel, hazug fotókkal, videókkal, megrendezett migránsjelenetekkel operálnak, amelyekben a magyarok a brutálisak, a "menekültek" pedig e specifikusan magyar brutalitás folytonos áldozatai. 

A véleményterroristák, akik (mint a nevű német portál a napokban megírta) korlátozzák vagy blokkolják a kényes témákhoz, így a magyar témájú cikkekhez csatlakozó internetes hozzászólásokat, amelyek elsöprően Orbán-pártiak, már egyre idegesebbek a migráció miatt amúgy is a vesztébe rugdalt Európában. Mind többen ismerik fel a valóságot, és mind több az alternatív, a tényeket félelem nélkül vagy annak ellenére megíró internetes portál. Az eredmény kézzelfogható: most először egy brit felmérés szerint a szigetországban többségbe kerültek azok, akik a 2017-es EU-népszavazáson a kilépésre voksolnak majd. 

A cenzúrázás és az elhallgatás terrorja már odáig fokozódott, hogy az uniós jogszabályok közül nem egyet a szicíliai omertához hasonló csönd vesz körül, holott alapvető, elemi kötelesség lenne az uniós polgárok tájékoztatása sorsuk kilátásairól, bajaik gyökeréről. Hogy egy friss példát említsünk: nagy a hallgatás arról is, hogy szeptember 16-án az indiai Frontline portáljának a Bostonból nyilatkozó, világhírű nyelvész és politikai aktivista, Noam Chomsky hangsúlyozta: a világot leginkább fenyegető három "lator állam" az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia. 

Életvitelünket, sorsunkat, az unió alapértékének mondott szabad mozgásunkat és gazdaságunkat mélyrehatóan és közvetlenül befolyásolja az, amit nem tudtunk egészen a múlt csütörtökig. Azt, hogy a schengeni szerződés 23. cikkelye nem pusztán abból az első pontból áll, amelyet a junckeres Európai Bizottság múlt vasárnap rohant idézni annak igazolására, hogy az EU kancellárszörnyetege, "a késsel-villával enni nem tudó Angela Merkel" (Helmut Kohl) nemcsak ideiglenesen, harminc napra vezetheti be a német-osztrák határon az ellenőrzést, de - és ezt rögzíti e cikkely második pontja - addig hosszabbíthatja meg e harminc napot újabb és újabb hónappal, ameddig a súlyos nemzetbiztonsági veszély (mert a "menekültek" ezt jelentik a belbiztonságra) fennáll vagy attól tartani kell. A schengeni szerződés 23. cikkelye második pontját idéző osztrák Info-direkt.at hírportál felteszi a kérdést: vajon a fősodratú sajtó és - tegyük hozzá - a "nemzetközi jogászok", "szakértők" és főként az uniós politikusok miért hallgatták ezt el? Csak nem attól rettegnek e kitartottak, hogy a transzatlanti rendszer alattvalói türelmük fogytán egyszer netán fellázadnak, és akkor a hatalmi gépezetnek egész népekkel "a rend helyreállítása" céljából úgy kell majd elbánnia, mint azt teszi most az Egyesült Államok által életre masszírozott Iszlám Állam a meghódított területeken? 

 
 


Kapcsolódó: 
   Főként hadköteles korú férfiak érkeztek Finnországba - lezárták a határt 
   Így bánnak a finnek a migránsokkal: tucatnyi bevándorló menekült el az országból! 
   Nógrádi György: ha nem lép Európa, olyat tömeg jön be, amiről nem is álmodtunk! 
   Havi 1,3 millió bevándorló a terv! 
   Coudenhove-Kalergi terve kevert lakosságú Európára 
   Miért kezdeményezte Párizs Eurábiát? - Avagy a "fehér Európa" kivégzése, az iszlám előretörése! 
   Georg Spöttle: Ha ezek a fiatal kisportolt férfiak egyszer fegyvert fognak ellenünk, akkor Isten irgalmazzon Európának! 
   6 millió ember érkezik tavasszal, ha nem teszünk semmit! 
   "Civil mozgalmakat" is irányítani képes az embercsempész maffia 
   A kormány elmagyarázza a migránsoknak, hogy ne erre jöjjenek 
   Szlovénia csóró, nem akar ott maradni a menekült 


Fico szerint bizonyos államok támogatják a szíriai polgárháborút 
2015. szeptember 14 hirek.sk - civilhetes.net 

Az igazságtól való félelme okán halogatja egyre az uniós menekültügyi csúcs összehívását az Európai Unió. 


Bizonyos államok ugyanis támogatják a szíriai polgárháborút - jelentette ki Robert Fico miniszterelnök a TA3 hírtelevízió vasárnapi politikai vitaműsorában. A kormánypárt vezére szerint a menekültek esetében a II. világháború óta legsúlyosabb válsághelyzetről van szó, amelyről nem szabadna, hogy kizárólag brüsszeli hivatalnokok döntsenek - adta hírül a hirek.sk portál. 

"Hogy miért nem akarják összehívni az uniós csúcsot? Hát azért, mert az igazságtól tartanak. Nem kívánnak arról beszélni, hogy bizony vannak itt olyan európai uniós tagországok, amelyek a szíriai polgárháborút pártolják, ahonnan nagyszámú embertömeg áramlott be Európába. Nem akarják összehívni a csúcstalálkozót, mert szembesülniük kellene a ténnyel, hogy Líbiát olasz, francia és spanyol vadászgépek bombázták le" - mondta a TA3 hírtelevízió vasárnapi politikai vitaműsorának vendégeként Robert Fico miniszterelnök, a kormányzó Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD) elnöke a menekültügy kapcsán. A kormányfő véleménye szerint a csúcs elmaradásának egy másik oka, hogy rendkívül nehezen születnének egyhangú döntések. "Amikor a bankokért kellett harcolni, amikor a görög pénzért kellett csatázni, akkor egyik napról a másikra hívtuk össze a csúcsértekezleteket, de egy ilyen mértékű humanitárius válság idején, amely során Európa értelme forog kockán, nem vagyunk képesek összehívni a csúc stalálkozót" - fogalmazta meg bírálatát a miniszterelnök. 

Fico elutasította, hogy Szlovákia ne lenne szolidáris a menekültekkel. "Minden egyes ember, akit háború vagy éhínség fenyeget, fedélre találna ebben az országban, ha ezt kérné" - szögezte le a kormányfő, aki a kérdésről Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral is tárgyalt a héten. Fico akkor egy megoldási javaslattal állt elő. "Fontos, hogy katonai szempontból stabilizáljuk a szíriai és a líbiai helyzetet. Ha szükséges - úgy, amint arra Afganisztánban is példa volt - készek vagyunk ésszerű mértékben rendelkezésre bocsátani katonai egységeinket, ahogy az anyagi és műszaki szintű segítségtől sem zárkózunk el" - tette világossá Fico. Mint rámutatott, Szlovákia további hozzájárulása a schengeni határok védelmében való részvételben nyilvánul meg. A miniszterelnök szerint országa ugyancsak kész pénzügyi támogatást nyújtani mindazon államoknak, amelyekbe menekültek áramlanak. 

Vitapartnere Bugár Béla, az ellenzéki Most-Híd elnöke szerint Szlovákiának segítenie kell a menekülteket, miközben a kötelező kvótákat nem tartja jó megoldásnak. "Mi állandóan szolidaritásról beszélünk, s a valós szolidaritást a különféle emberek helyettesítik, akik anyagi vagy más segítséget nyújtanak" - mondta Bugár. Kiemelte, Európa ma már nem csupán menekültügyi, hanem humanitárius válsággal kénytelen szembenézni. "A kvóták tulajdonképpen azért kerültek újfent terítékre, mert az önkéntes szolidaritás csődöt mondott" - tette hozzá Bugár, aki ugyancsak az EU-t bírálta. "Az nem lehet, hogy az Európai Unió csak a görög válság esetében legyen képes gyorsan cselekedni, mert erre ebben a humanitárius válságban is szükség van" - hangsúlyozta. A Most-Híd elnöke szerint a csúcstalálkozó alkalmával a schengeni övezet kérdése is napirendre kerülhet, mert ma ismert formájában többé már nem fog létezni. 

Robert Fico miniszterelnök a műsorban arról tájékoztatott, hogy a hétfői uniós belügyminiszteri csúcson Robert Kaliňák szlovák oldalról el fogja utasítani a kötelező menekültbefogadási kvótákat. "Ennek oka, hogy teljesen ésszerűtlennek tartjuk, hogy a vita kizárólag a kvóták köré összpontosuljon, miközben senki sem akar beszélni az okokról" - indokolta a pozsonyi kormányzat ezzel kapcsolatos álláspontját Robert Fico miniszterelnök. 



Fegyverként használt menekültek - Németország szövetséget vált? 
9/19/2015 Veterans News Now - Új Világtudat 

Németország Oroszországgal valamint Iránnal együtt segít megvédeni és megőrizni az Aszad kormányt,... 


Németország Oroszországgal valamint Iránnal együtt segít megvédeni és megőrizni az Aszad kormányt, a két stabilizáló tényezőt a Közel-keleten. 

"Törökország mohón megnyitotta kapuit kétmillió menekült előtt, hogy otthont nyújtson számukra olyan menekülttáborokban, melyeket 6 milliárd amerikai dollárral finanszíroztak - nem önzetlenségből, hanem azért, hogy az Egyesült Államok, a NATO és az EU geopolitikai fegyverként használja őket." 

"Ez egy hihető foragtókönyv. Törökország évek óta gyakorolt gyanús 'nyitott jató' politikája a menekültek irányában, felhalmozva több százezer, teljes mértékben finanszírozott és jól szervezett menekülttábort. Legutóbbi látogatásom során Bodrumban, Törökországban (török tranzitváros a görög Kos városához) azt mondták azért, hogy jobban ellenőrizhessék a menekültek áramlását, vagyis a Törökországból való kilépésüket, Erdogan kormánya megszüntette a legtöbb menekülttábort a török határon, miközben hatalmas táborokat hoztak létre Isztambul mellett." - ActivistPost.com 


Ezek a táborok részei egy hosszú távú stratégiának, hogy igazolják a "biztonságos egek" létrehozását Szíria északi részén, amely végül a NATO, és megbízott terroristáik, az ISIS-Daesh invázióját szolgálná. Amint az országban képesek lennének Damaszkusz felé vonulni, hogy kivitelezzék a régóta tervezett "rendszerváltást" - megdöntenék a demokratikusan megválasztott Bassár el-Aszad kormányát. 

2014. június 3-án Bassár el-Aszadot a szavazatok közel 90 százalékával választották meg, melyet a nemzetközi megfigyelők "szabad, tisztességes és átlátható" választásnak tekintettek, bár Washington és EU hűbéreseik elutasítják az eredményt, és illegitimnek tekintik a szír vezetőt. Bassár el-Aszad népszerűsége még ma is 75 százalék feletti. 


Az alábbi ördögi tervet dolgozta ki a neokonzervatív Brookings Intézet már 2012-ben. 

A Brookings Közel-Keleti Saban Központja #21-es emlékeztetője a Rendszerváltás Lehetőségeinek Felmérése címet viseli. Egy friss jelentés a Szíria Dekonstrukciója: Regionalizált stratégia egy konföderációs ország számára címet kapta - mely leírja, hogyan "hoznak létre mérsékelt elemek biztonságos övezeteket Szírián belül, amint képesek rá. Amerikai, valamint szaúdi, török, brit, jordániai és más arab erők lépnének fel támogatásként nem csak a levegőben, hanem végül a földön különleges erők jelenlétén keresztül (vagyis az ISIS-Daesh - a szerző megjegyzése) is. A megközelítés Szíria nyílt sivatagi terepén keresztül volna előnyös, amely lehetővé tenné ütköző zónák létrehozását, ahol nyomon követhetők lennének az ellenséges támadás jelei a technológiák, járőrök, és más módszerek kombinálásával, amely a különleges erőkön kívül a szíriai helyi harcosoknak is segíthetne felállni." 

Párhuzamos, vagy biztonsági tervként a Washington, NATO és Törökország közötti szentségtelen szövetség megegyezett, hogy megnyitják Törökország kapuit a menekültek számára, hogy tulajdonképpen elősegítsék a tömegek kivonulását, hogy szabad kezet kapjanak és biztonságos eget, és létrehozzanak egy tömeges menekült áradatot - akik közül a legtöbben Németországba akarnak eljutni - amelyet a megfelelő pillanatban szabadjára lehet engedni, ami megfelelő nyomással vagy destabilizációs hatásokkal járna Európára nézve. Nos, éppen ez történik. 


Nagyjából egy hét leforgása alatt Németország néhány drasztikus és ellentmondásos intézkedést hozott. Az első közülük egy látszólagos 180 fokos fordulat a menekültügyi politikában, speciálisan a szír menekültek irányában, megnyitva az ország határait 800 ezer, vagy még több, főként szíriai menekült számára 2015 végéig. Ez a hirtelen "Üdvözöljük a menekülteket" sok németet meglepett, akik egyébként egy emberibb menekültpolitikáért demonstráltak. 

Szinte ezzel egyidőben Németország bevezette a határellenőrzést - átlépve az egyik legfontosabb, "nyitott határokról" szóló schengeni megállapodást, az aránytalanul nagy számú nem szír és ISIS vagy más dzsihádista sejtek vagy csoportosulások beszivárgásától tartva. Az ilyen destabilizáló, amerikai kiképzést kapott és fizetett csoportokról ismert, hogy már itt vannak Európában, ha szükséges, akkor készen állnak rá, hogy manipulálják a választásokat, illetve tömegtüntetéseket szervezzenek, lásd Arab tavasz, és újabban Ukrajnában. Washington egyik leghírhedtebb szervezete, amely finanszírozza az ilyen destabilizáló csoportosulásokat, a Nemzeti Demokrácia Alapítvány (National Endowment for Democracy - NED), amelytöbb száz millió dollárt kap a külügyminisztériumtól

A NED a felelős több tucat ország destabilizálásért, vagy annak kísérletéért szerte a világon, többek között Venezuelában, Ecuadorban, Brazíliában, Argentínában, Szudánban, Szíriában, Libanonban, Iránban - és még sok más helyen. 

Könnyen elfeledkezünk róla, vagy gyakran nem is hiszünk Washington neoliberális birodalmának határtalan gonoszságában, amely abszolút büntetlenül működik a törvénytelenségben és gátlások nélkül, hogy elérje a világuralmat. Még lehet, hogy ez sem lesz elég, hiszen állandósult háborúkból és konfliktusokból táplálkozik - elengedhetetlen fenntartania a gazdaságot, amely a hadiipartól függ. Elfelejtjük, vagy nem tudjuk elhinni, mert a főáramú média, melyet szintén irányít - ami cionista-angolszász pénzügyi és média farok, melyet az amerikai háborús kutya csóvál - agymosását halljuk naponta hazugságokkal és torz hírekkel, lenyűgözve bennünket a birodalom jóságával, és rossz hírbe hozva mindazokat, akik keresik a szuverén nemzetek békés és harmonikus együttélését. 



Példaképpen a New York Times szeptember 16-i beszámolója: 

"Az orosz fegyverek és felszerelések legutóbbi átcsoportosítása Szíriába felszínre hozta a konfliktust, amely az Obama adminisztrációt uralta, mióta Putyin visszatért az elnökségbe, az Oroszországgal folytatott együttműködés (találkozó Putyinnal) és aközött, hogy próbálják elszigetelni az országot." Látjuk azt az egyetlen szót, ahogy az Obama adminisztráció, együtt a közel-keleti megbízottaival, Szaúd-Arábiával, Katarral és Törökországgal, hogy csak a legfontosabb neveket említsük, finanszírozta és felfegyverezte az ISIS-Daesht, megsemmisítve otthonokat, városokat, kultúrákat és a megélhetést, valamint megölve több ezer szírt, irakit, afgánt, líbiait, jemenit - így okozva a túlélők menekülését országaikból? 

A cikk továbbá arra hivatkozva, hogy sokan (az USA cionista elitje - szerző megj.) "attól tartanak, hogy egy találkozóba való beleegyezés csak Putyin kezére játszana, és megjutalmazna egy nemzetközi zsarnokot." - Miközben az egyetlen zsarnok, aki végtelen terrort terjeszt az egész világon, az Obama és csatlósai az amerikai kontinensen (csak néhányan), Európában (valamennyien) és Ázsiában (néhányan, de egyre növekvő számban). 

Ez még nem minden. A New York Times még több bölcsességet kínál. 

"Oroszország lépése, hogy támogassák Bassár el-Aszad elnök kormányát, aki ellenállt Obama követelésének éveken keresztül, hogy mondjon le, aláhúzza azt az ellentmondásos megközelítést, hogy az Iszlám Állam terrorista szervezet ellen harcol." 


Ki a jóisten Obama, hogy kérje egy szuverén ország demokratikusan megválasztott vezetőjét, hogy mondjon le? - Eszébe jutott valaha is a New York Times olvasóinak és másoknak megkérdezni, hogy egy ilyen nyilatkozat abszolút illegális? Eszébe jutott-e valaha is a nyugati közönségnek, hogy ez a fajta hegemónikus arrogancia akár visszájára is fordulhat? Vajon nem volna-e a szír Bassár el-Aszadnak, akinek az országa évek óta szenved a Washington irányította véres atrocitásoktól, ugyanolyan joga lenne kérni a nyugat hegemonikus királyát Obamát, hogy mondjon le? Hogyan is jönnének rá egy ilyen egyenrangú feltételezésre? 

Szeptember 15-én a a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete (ODKB) Biztonsági Tanácsa csúcstalálkozót tartott Dusanbeban, Tádzsikisztánban, melynek fő hangsúlya az volt, hogy hatékony választ adjon a jelenlegi katonai és politikai kihívásokra, beleértve a terrorista és más szélsőséges csoportok megugró aktivitását, és a helyzet destabilizálódását az ODKB országok határain. Az ODKB tagjai közé tartozik Oroszország, Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Tádzsikisztán. 

Az ODKB Tanácsa előtt tartott beszédében Putyin a következőket mondta: 

"A helyzet ott (a régióban, többek között Afganisztánban, Irakban és Szíriában) nagyon súlyos. Az úgyneveztt Iszlám Állam jelentős területeken irányít Irakban és Szíriában. A terroristák már nyilvánosan kijelentették, hogy az általuk kitűzött cél Mekka, Medina és Jeruzsálem. Terveik között szerepel tevékenységi körük kiterjesztése Európára, Oroszországra, Közép- és Délkelet-Ázsiára. 

Aggódunk emiatt, különösen azért, mert fegyveresek esnek át az ISIS ideológiai és katonai kiképzésén, akik számos nemzetből érkeznek - köztük sajnos Európából, az Orosz Föderációból, és több volt szovjet köztársaságból. És persze aggódunk a területeinkre történő esetleges visszatérésük miatt. 

Alapvető józan ész, felelősséget vállalva a globális és regionális biztonságért, egyesítve a nemzetközi közösség erőfeszítéseit (harcolni) egy ilyen fenyegetéssel szemben. Félre kell tenni a geopolitikai ambíciókat, csökkentve az úgynevezett kettős mércét, a terrorista csoportok közvetlen vagy közvetett felhasználásának politikáját saját célok elérése érdekében, beleértve kormányok és rendszerek eltávolítását. 

Oroszország, mint tudják, azt javasolta, hogy hozzunk létre egy széles koalíciót a szélsőségesek elleni harcra késedelem nélkül. Ennek (a koalíciónak) egyesítenie kell mindenkit, aki kész tenni, és már hozzájárult a terrorizmus elleni küzdelemhez, mint ahogy Irak és Szíria fegyveres erői teszik ma. Támogatjuk a szíriai kormányt a terrorista agresszió leküzdésében. Továbbra is biztosítjuk a szükséges katonai technológiai támogatást és szorgalmazzuk, hogy más országok is csatlakozzanak." 


Visszatérve a németek merész és ellentmondásos intézkedéseihez: Ahogy arról a Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN) beszámolt 2015 szeptember 12-én, 

"Egy meglepő lépéssel Németország elhagyta az USA által létrehozott Putyin ellenes szövetséget: Németország hivatalosan is üdvözölte Moszkva tettrekészségét Szíriában, és kezdeményezést tett az oroszokkal és a franciákkal együtt, hogy véget vessenek a háborúnak. Ennek célja, hogy megállítsák a menekültek folyamatos beáramlását. Németország elrendelte több ezer katona felkészülését.

Vlagyimir Putyin felhívására hallgatva az Iszlám Állam, és a társult terror szervezetek elleni közös fellépésre, és egy új Washington-NATO-Törökország által létrehozott destabilizáló fegyverrel szemben - a "menekült rakétával" - ez nem lehet véletlen, hogy Németország ismét túllépi saját alkotmányát, készen arra, hogy háborút indítson területéről Oroszország mellett harcolva - NEM Washington mellett - a nyugat által létrehozott ISIS-Daesh terrorizmussal szemben. 


Németországban lehet, hogy végre megértették a Fehér Ház halálos kétszínű képmutatását: egyik kézzel a szörny finanszírozását és támogatását - és ezzel harcolva mások ellen; felhasználva a "biztonságos eget" az ISIS elleni felületes támadásokhoz, de a valóságban Damaszkusz elleni vonulásukhoz. Az ilyen kétoldalú stratégia persze nem új dolog. Az univerzum önjelölt mestere (Egyesült Államok) ezt már legalább 100 éve csinálja, beleértve mindkét világháborút. 


Ha Hollande francia elnök, aki már kijelentette, hogy elküldi a harci gépeit az Iszlám Állam ellen harcolni csatlakozva Németországhoz Oroszország oldalán - és ha más európaiak is követik - az jelenthet egy instrumentális váltást is a geopolitikában, amelyet tovább szemléltet a szaúdiak közeledése Oroszország irányába, valamint az úgynevezett "nukleáris megállapodás" Iránnal. Ezt a mérföldkőnek számító döntést a P5 + 1 államok között (Kína, Franciaország, Oroszország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok; plusz Németország) széles körben tekintik a világon egy új közel-keleti nyitásként, nem számít Netanjahu tiltakozása és az Amerikai Kongresszus esetleges kifogásai. Az egyezségnek már most is vannak hatásai. Az USA szankciói ellenére új diplomáciai és üzleti talajkutat ók sereglenek Iránba a világ minden részéről. 

Németország ad még mindig otthont a legnagyobb amerikai légibázisnak Európában, Ramsteinben, ahonnan az Egyesült Államok legtöbb globális drón programját koordinálják és kivitelezik. Több tízezer embert öltek meg egy amerikai bázisról Németországban - amelynek alkotmánya tiltja a háborús agressziót az ország területéről. Egy hatalmas Ramstein elleni demonstrációt terveznek szeptember végén. A németek tudata végre eljutott arra a pontra, ahol a neokonzervatív zionista Washington hegemón gyilkológép már nem tolerálható. 


Németország Oroszországgal együtt talán valóban megvédi és segít megőrizni az Aszad kormányt Iránnal együtt, a két stabilizáló tényezővel a Közel-Keleten. Ez egy jel is lehet az Oroszország elleni ellenségeskedéstől és gazdasági elszigeteléstől történő európai elmozdulásra. 

A váltás jelentheti Európa elhatárolódását az USA-nyugati dominanciájú süllyedő hajójától, ahol a Fiat pénz dollár és auró rendszere halálra van ítélve. Ehelyett talán megnyílnak a kapuk a kelettel való új kapcsolatok felé - az Új Selyemút irányába, amit a kínai elnök Hszi Csin-ping ajánlott fel 2014 márciusában Merkel asszonynak. Miután az új nyitott ajtó küszöbét átlépte, számtalan új gazdasági és monetáris lehetőség kínálkozik a dollár-euró fojtogatásának megtörésére. 

Kapcsolódó: 
   A cionácik veresége már elkerülhetetlen, Oroszország, Irán és Törökország a szaúdi rezsim eltávolítása érdekében lép szövetségre a Pentagon támogatásával 
   A pénzügyi háború kritikus szakaszához érkezik, Svájc csatlakozik a Pentagon / Nagy Britannia / BRICS szövetséghez 
   A hamis párizsi esemény célja, hogy eltávolítsák a szaúdi házat 


Ha ezek a fiatal kisportolt férfiak egyszer fegyvert fognak ellenünk, akkor... 
2012-05-19 adatlistazo.hu 

Németország esetleges szíriai katonai szerepvállalásáról, a közel-keleti országban állomásozó orosz katonák közöltnél vélhetően nagyobb számáról is beszélt az M1-en Georg Spöttle elemző. 


Biztonságpolitikai szakértőként nyilatkozva arra is kitért, milyen félelmei vannak a fiatal, kisportolt migráns férfiakkal kapcsolatban. Harmadikként kapcsolt Németország a szíriai katonai szerepvállalás ügyében, az Egyesült Államok és főleg Oroszország már korábban belátta, hogy ha nem rendezik a közel-keleti ország helyzetét, akkor Európa destabilizálódik - mondta az M1 televízióban Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. Az elemző annak kapcsán nyilatkozott, hogy Ursula von der Leyen német védelmi miniszter a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap szombati beszámolója szerint arról beszélt, Németország hajlandó katonai erővel fellépni az európai menekültválság egyik legfőbb kiváltó okaként számon tartott szíriai "polgárháború" befejezéséért. A szakértő szerint több ezer orosz katona lehet már Szíriában Georg Spöttle szerint annak oka, hogy Oroszország rendet akar Szíriában az, hogy a harcok miatt több millió ember jöhet Európába. Vlagyimir Putyin orosz elnök attól is fél, hogy az Iszlám Állam az ország déli részeire - például Dagesztánra vagy Csecsenföldre - is kiterjeszti a befolyását, ami újabb terrortámadásokkal és elszakadási harcok kirobbanásával járhat - tette hozzá. 

Az elemző szerint az orosz vezetés nagyon helyesen stabilizálni akarja Bassár el-Aszad szíriai elnök rendszerét, ezért nagyon sok harci repülőgépet és haditechnikát küldött a közel-keleti államba az elmúlt napokban. Georg Spöttle megjegyezte, bár a moszkvai közlés szerint jelenleg ötszáz orosz katona van Szíriában, de ez az adat - ismerve Putyin elnököt - valójában inkább ötezer lehet. Oroszország speciális alakulatok bevetését is tervezi a közeljövőben, amire John Kerry amerikai külügyminiszter már rábólintott. Ebbe a koalícióba szállhat most be Németország - hívta fel a figyelmet a szakértő. Áldatlan állapotok Georg Spöttle szerint a "menekültek" miatt jelenleg áldatlan állapotok vannak Németországban, ahol úgy tudja, a Bajorország és Ausztria közötti autópálya forgalma áll a több tízezer ott masírozó ember miatt. Megállt a vonatforgalom is, barátainak, akik a délnémet tartományban nemrég vasúton akartak utazni, a pályaudvaron azt mondták, a közlekedés bizonytalansága m iatt próbáljanak inkább repülővel menni. Az elemző arról is beszélt, hogy információi szerint a muszlim diákok jelenléte miatt egyre több iskola hívja fel a lány tanulóit arra, hogy ne viseljenek kihívó ruhát. 

Ennek célja, hogy "ne sértsék a muszlimok érzéseit", másrészt a lányokat is védik, mert az utóbbi időben nagyon sok nem erőszakot követtek el migránsok, és a bűnözés is nagyon megnőtt a mióta nagy számban érkeznek - véli Georg Spöttle. Valaki lefizette a "német" médiát Georg Spöttle arról is beszélt, hogy a német média nagyon torzítja a migránsokkal kapcsolatos híreket. "Igazi fizetett zsurnalizmus folyik jelenleg a német médiumokban", nehogy nőjön az emberek veszélyérzete - fogalmazta meg a véleményét. Példaként említette, hogy azt a terrortámadást, amikor egy iraki származású férfi nyakon szúrt egy rendőrt, "három sorban lerendezte". A tévében pedig továbbra is olyan "badarságokat" mondanak, hogy az eddig érkezett közel egymillió bevándorló majd hogyan gazdagítja német kultúrát és a multikulturális rendszert - mondta a biztonságpolitikai szakértőként nyilatkozó Georg Spöttle. A berlini támadó nem a mostani migránshullámmal érkezett, több éve Németországban élt, és megfi gyelés alatt állt. A berlini államügyészség közlése szerint Rafik Y-t 2008-ban Stuttgartban nyolc év börtönre ítélték. A vád szerint tagja volt egy, az al-Kaida nemzetközi terrorszervezethez közel álló terrorcsoportnak, és egyik kitervelője volt az akkori iraki miniszterelnök, Ijád Allávi ellen 2004-ben Berlinben megkísérelt merényletnek. Az iraki férfit ugyan a közelmúltban szabadon bocsátották, de azóta is rendőri felügyelet alatt állt, és elektronikus lábbilincs viselésére kötelezték. A bilincset csütörtök reggel saját maga távolította el lábáról, és a merényletkísérletet órákkal később hajtotta végre. A hatóságok által jól ismert iszlamista késsel támadt a rendőrnőre, akit súlyosan megsebesített. A közelben tartózkodó rendőrök több lövést adtak le rá, és a mentőkocsiban belehalt sebesüléseibe. 

A hatóságok egyelőre vizsgálják, hogy a támadás terrorcselekmény volt-e, illetve, hogy a merénylő már korábban készült-e arra. Némelyik összeesküvés-elméletnek szerinte lehet alapja Azzal kapcsolatban, hogy egy holland újságíró könnyedén - néhány száz dollárért negyven óra alatt - tudott hamis szíriai útlevelet csináltatni, a biztonságpolitikai szakértő azt mondta, a zsurnaliszta migránsokon keresztül jutott el egy útlevél-hamisító telefonszámáig. A vonal túlvégén közölték vele, hogy nagyon szívesen kiállítanak neki egy ilyen papírt. Miután az újságíró átutalta a megadott helyre a kért összeget, elkérték tőle a feltüntetni kívánt adatokat és egy fotót is. Ő azonban nem a sajátját, hanem a holland miniszterelnök, Mark Rutte fényképét küldte el a hamisítóknak, akik így készítették el az áldokumentumot. Az újságíró negyven óra múlva futárszolgálattal meg is kapta a papírt, amit természetesen nem használt fel, hanem átadta a holland parlament biztonsági szolgálatának, hogy ez zel is bizonyítsa, milyen könnyű hamis szír útlevelet szerezni. Georg Spöttle megjegyezte, nagyon sok eredeti szír útlevél is illetéktelen kezekbe kerülhetett, a dokumentumokat az Iszlám Állam zsákmányolta szíriai kormányhivatalokból. Georg Spöttle szerint ennek nagyon nagy a biztonsági kockázata Európára, mint ahogy az is veszélyeket rejthet magában, hogy az illegális migránsok 85 százaléka kisportolt fiatal férfi. Mint mondta, ha nem is hisz az összeesküvés-elméletekben, de azért egyre több terjed az interneten, és némelyiknek talán van alapja is. Ha ezek a fiatal kisportolt férfiak egyszer fegyvert fognak ellenünk, akkor Isten irgalmazzon Európának. Óriási nemzetbiztonsági kockázata van annak, ha ezek az emberek nagyobb csoportokban radikalizálódnak, nem csak Magyarországon, Németországban, hanem az egész nyugati kulturált keresztény világban - fogalmazott. (Híradó nyomán) 

Kapcsolódó: 
   Hoppá! A bevándorlókkal fegyverek is érkeztek 
   Gépkarabélyok és ötezer lőszer a "menekültekeknek" szánt segélycsomagban 
   Gyurcsány: miniszterelnöki utasításra támadtak a békés tömegre a rendőrök 
   Al-Aksza mecset imámja: "Meg fogjuk hódítani az országaikat" 
   Zágráb lezárta a Szerbia és Horvátország közötti legforgalmasabb határátkelőt 
   A jól szervezett migrációs akció máris sok eredményt ért el 



Soros csapata készíti és terjeszti a bevándorlási útmutatót 
2015. szeptember 21. hétfő magyaridok.hu - pestisracok.hu 

A Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyenesen osztogatják azokat az útikalauzokat, amelyeket a Soros György érdekeltségébe tartozó Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) nyomtat és terjeszt - adta hírül a MagyarIdők.hu. 


A kiadványok ideológiájáról Soros egy másik szervezete, a Leftist blogja ad útmutatást. Mint a írják, több mint két évtizede azért imádkoznak, hogy a harmadik világból érkezők megkapják azt, amire jogosultak, vagyis a "fehér világ" jólétét, amit elloptak tőlük. 

A "migránskézikönyv" útvonalakat, segítő telefonszámokat és hasznos tanácsokat tartalmaz. Külön rész foglalkozik a migránsok jogaival. Egy német blog szerint "a könyv már-már kiképzi a migránsokat jogaikat illetően, ezért is olyan gyakori, hogy a magukat jól kiismerő bevándorlók erőszakosak és lázadnak az egyes intézkedések ellen". 

Teljes cikk itt olvasható. 

Kapcsolódó: 
   Soros: Európa összeomlik. Bevándorlók nélkül 
   FAS: Soros György pénzelte Nyemcovot 
   Soros pénzeli Gyurcsányt is 
   Gyurcsány: Brutális rendőrök támadtak békés menekültekre Röszkén 
   Európa megszállása szépen, folyamatosan és rendben zajlik 



2015.09. SZÁMÚ KORMÁNYZÓI TÁJÉKOZTATÓ 
az iszlám titokzatos belső világáról és valóságos céljairól egyházi és egyes világi személyiségek és a Rendünk tagjai kezeihez 

Indokolás: Nincs veszélyesebb annál, mintha valakik egyházi vagy világi megbízatásukat veszélyhelyzetben a tények elhallgatására illetve megerőszakolására használják fel és ezzel szétrombolják az emberek maradék bizalmát is. A mesterségesen előidézett feszültségek szoktak polgárháborúba torkollni. Az internet világában egyébként sem lehet semmit sem meg nem történné tenni. Ez a szerencséje és kapaszkodója a ma emberének. 

Ezt a Tájékoztatót az egységes szemlélet elősegítésére adtuk ki mindenféle "maszatolás" és mellébeszélés nélkül. 
Ezzel Krisztus urunk "korbácsának" az igazsága előtt is tisztelegtünk! 

KERESZT A HŰSÉGÜNK- KARD A BECSÜLETÜNK 
Jegyzi: 
Dr. Nagy László 
Rendi kormányzó
 

Bevezető ismeretek az iszlám titokzatos világába 

A valláskutató történészek által hitelesített alanti szakmai anyagnak a hozzáférhetővé tétele a nagyközönség számára akár a sajtó,akár más eszközök révén nélkülözhetetlenné vált! Ami napjainkban történik Görögországtól Finnországig, Angliától Olaszországig, a Balkántól Magyarországon át Dániáig stb. annak a fele sem tréfa. 
Eddig sokan azt hitték, hogy csak az úgynevezett "szervezett pénzügyi világhatalom" a legfőbb ellenfelünk. A kegyetlen valóság ezt hamar felülírta. 
És itt felmerül a világegyházak vezetőinek az alanti tényeket elhallgató mulasztásos felelőssége is! Ennek a mulasztásnak a tövises útjait keresztény hitvallók levágott fejei szegélyezik. Eközben Szent Péter utódai is hamiskásan keverik a kereszténység "kártyáit" még ma is. Pedig az iszlám támadása a Korán parancsa szerint a keresztény Európa ellen hihetetlen erővel megindult! Hatalmas tömegeket egyszerre mozgató, logisztikailag is kidolgozott szervezett beözönlésük az európai keresztény kultúrkörbe végveszélybe sodorhatja az itt élő népeket, nemzeteket, egyházakat egyaránt! 

Ütött a közös cselekvés órája! Most már teljes európai lázadásra, összefogásra és egységre van szükség az iszlámisták szervezett beözönlése ellen, mert közvetlen végveszélybe kerülhetnek az utódaink is! 

Szomorú tény, hogy a mi európai sorainkban szép számmal vannak - jó előre megvett - árulók is, akiknek a hatósági lefogása még mindig várat magára. Holott be lehet és be is kell őket azonosítani még Magyarországon is e sötét célokat menedzselő holdudvaraikkal együtt! Csak a számláikra és a megbízásaikra kell nézni! 

Ki kell azt is mondani: Nekik többé nem jár kegyelem! 1990-ben ezt megkapták. De utódaik révén nem változtak egy jottányit sem. 
Pont. Vége! 

1./ A Korán legfőbb, aktualis parancsa a bevándorlással való hódítás! 

Bevándorlással hódítsátok meg a területeket. Az iszlám jogot a shariját (sariát) vezessétek be mindenütt. Ha háborút viselnek ellenetek akkor ezt a háborút a bevándorlás által helyezzétek át az ő (vagyis zsidók és keresztények, mások) területeikre. Szaporodjatok gyorsabban náluk, így uralmatok alá hajtjátok majd őket. 

A szent dzsihádot csak az iszlám képes megnyerni és ez egy világban zajló hosszú küzdelem, amely az iszlám teljes győzelmével érhet csak véget.Minden más vallást irtsatok ki és szüntessetek meg. 

A hitetleneket (ateisták, mások) egyszerűen ki kell irtani. 
Ideiglenesen csak a könyvek népeihez (keresztények, zsidók) legyetek irgalmasok. A végén őket is ki kell irtani, amikor már mások nem maradnak.Ez a mai iszlám cél és útmutatás a világ meghódítására,amely veszélyesebb a nácizmusnál és kommunizmusnál. A paniszlámizmus tehát a világ meghódítására készül. 
A paniszlámizmus tehát a bevándorláson /!/ keresztül valósítja meg kitűzött céljait. A türelemnek tehát semmi értelme a mohamedán fenevaddal szemben. 
Mivel egyre világosabbá válik, hogy maradék hazánkat és tágabb értelemben vett életterünket, Európát a mohamedánok szemelték ki a maguk számára, így egyre fontosabb napjainkban,hogy a mohamedán beözönlés ellen is felvértezzük magunkat. Egy percre sem feledhetjük ezért Zrínyi Miklóst. Az török áfium ellen való orvosságban ránk hagyott szellemi útravalójának értékálló esszenciáját, miszerint az engedelmességnek és a türelemnek semmi értelme a "török" fenevaddal szemben, a hősiességnek viszont annál inkább. 
Ez maga a Szent László-i látomás! 

E mondatok aktuális figyelmeztetéssé váltak számunkra. Ezt a magyarországi (debreceni) helyzet is megerősítette. Mindenki láthatta, hogy ugyanaz játszódik le Debrecenben, a Sámsoni úton, mint ami nagy mértékben, nap mint nap zajlik például a norvégiai Oslóban, a svédországi Malmőben, a franciaországi Marseille-ben, a németországi Berlinben, a dániai Koppenhágában, az angliai Londonban, az USA-beli Michigan állam Dearborn nevű városában, vagy az ausztráliai Sydney-ben: bevándorló vagy menekült muszlimok belekötnek a helyi emberekbe, zaklatják a helyi kereskedőket, és molesztálják a helyi nőket és lányokat. A debreceni Sámsoni út "NO-GO ZONE" lett, azaz olyan zóna, ahova a helyi magyar emberek nem szívesen mennek be, nem is mernek, jobban mondva nem is engedik be őket. Aki mégis bemer közzéjük menni, az a személy az életével játszik. 

2./ Ez pedig Allah (Isten) szent akarata! 

A Korán, azaz a muszlimok szent könyve nem egy egyszerű könyv, hanem maga Allah (Isten) szava tökéletes formában, ahogyan azt Dzsibril (Gábriel) arkangyal elvitte Mohamed prófétának, az iszlám alapítójának, látomások formájában. (A budapesti Hősök terén Gábriel emeli magasba a Magyar Szent Koronát és a kettős keresztet.) 
Éppen ezért a Koránt megváltoztatni vagy átértékelni nem lehet - ami abban áll, az Allah (Isten) szava, tehát úgy helyes, ahogy van. 

A Korán 3.5 szerint az iszlám a tökéletes vallás. A Korán 33.21 szerint Allah küldötte (Mohamed próféta) példakép. Amit ő tett, az helyes, és a muszlimoknak követniük kell az ő példamutató cselekedeteit. Ezeket az ismérveket kell szem előtt tartani, mielőtt bárki megpróbálna ideologizálni, hogy a VII. században keletkezett előírásokat már nem kell figyelembe venni, mert azok az idők elmúltak. Szó sincs erről - ezek az előírások ugyanannyira hatályosak és kötelezőek ma, mint ezernégyszáz éve. A muszlimok a legjobbak; a nem muszlimok hitványak A Korán 3.11 szerint a muszlimok, azaz Mohamed próféta követői a legjobbak a népek közül. 

A Korán 98.6 szerint azok, akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, ide értve még a Könyv népeit is (azaz a zsidókat és a keresztényeket is), a pokol tüzére jutnak. 
Akik nem hisznek az iszlámban, a Koránban és Mohamed prófétában, azok a leghitványabb teremtmények. 

A Korán 48.29 szerint Mohamed próféta Allah követe, és azok, akik vele vannak, keményen bánnak a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), viszont irgalmasak egymással (a muszlimokkal) szemben. Azért nem alkalmazkodnak, mert meg vannak győződve arról, hogy ők a felsőbbrendűek, mindenki más pedig alsóbbrendű. 
Soha nem is fognak alkalmazkodni, amint azt számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztráliai példa is alátámasztja. 
Dzsihád kombinált, azaz nyílt és fedett háború az iszlám győzelméért. A dzsihád szó eredeti jelentése küzdelem. A Koránban a jelentése harc, háború azért, hogy a világ minden országa muszlim országgá váljon.A Korán 9.29 szerint a hívőknek (a muszlimoknak) harcolniuk kell azok ellen, akik nem hisznek Allahban, vagy a Végítélet Napjában; vagy akik nem tiltják azt, amit Allah vagy Mohamed próféta megtiltott; vagy akik nem hisznek az igaz vallásban (az iszlámban), még a Könyv népei (azaz a zsidók és a keresztények) ellen is, egészen addig, amíg azok alávetettségbe nem esnek, alázatosan nem fizetik a dzsizját (a hűségadót a muszlimok részére), és át nem érzik alávetett helyzetüket. 

A muszlimok szerint, egy keresztény vagy zsidó az alábbi három lehetőség közül választhat: 
a./. áttér az iszlámra 
b./. fizeti a dzsizját, (hűségadót) és alávetett, másodrendű állampol- 
        gárként ként él 
c./meghal 

Ha valaki azonban nem a Könyv népei közül való (azaz nem zsidó és nem keresztény), akkor csak két választása van: 
a./ felveszi az iszlám vallást 
b./meghal 

Ha a muszlimok erősek, akkor a dzsihádot erővel, nyílt módon kell végrehajtaniuk. Ha a muszlimok gyengék,akkor megtévesztéssel, szaporodással, és egyéb fedett módon kell küzdeniük addig, amíg eléggé meg nem erősödnek ahhoz, hogy nyílt harcban győzzenek. Éppen ezért értelmezhetetlen az a nyugatiak körében elterjedt, hímező-hámozó liberális kifejezés, hogy van "szélsőséges" muszlim, meg van "mérsékelt" muszlim. Szó sincs erről. Mindkettő ugyanazt a cél akarja elérni, csak más eszközökkel: az egyik ordítva és fegyvert rázva, a másik mosolyogva és alattomosan. 

Dzsizja a nem muszlimok hűségadója a muszlimok részére.: A nem muszlimok által, a muszlimok részére fizetett hűségadó, mellyel a nem muszlimok elismerik alávetettségüket (lásd Korán 9.29). Amikor egy muszlim elveszi egy debreceni kereskedő áruját, vagy felveszi a segélyt, miközben a szabadságjogok ellen kampányol, és szidja a befogadó országot, akkor tulajdonképpen beszedi a dzsizját. 

Dhimmi , az alávetett, másodrendű személy. A dhimmi olyan nem muszlim személy, aki addig, amíg nem kritizálja a muszlimokat, elfogadja alávetettségét, és fizeti a hűségadót, életben maradhat. Ha ezeket megszegi, bármi megtehető vele. A muszlim és a dhimmi viszonya hasonló, mint a maffia és a boltos viszonya. Ameddig ez utóbbi hallgat, engedelmeskedik, és fizet az előbbinek, addig éldegélhet. Ellenben ha makacskodik, baja lesz. 

Takija (megtévesztés) alkalmazása. A Korán 3.28 szerint a hívők (a muszlimok) ne keressék a barátságot a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), kivéve, ha veszély fenyegeti őket azok által. 
Abu Darda, Mohamed próféta harcostársa ezt így fogalmazta meg: 
"A hitetlenek (nem muszlimok) arcába mosolygunk, miközben a szívünk átkozza őket". 

A nők másodrendűek és ostobák. A Korán 2.223 szerint a feleség egy szántóföld, akit a férj akkor és úgy "szánthat fel", ahogyan akar. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem kell a feleség beleegyezése a szexhez. 
A Korán 3.43 szerint a feleség feladata az engedelmesség mind a férjnek, mind Allahnak. Azokat a nőket, akik lázadoznak, először megfeddéssel, majd az ágyból való kivetéssel, végül - ha még mindig makacskodnak - veréssel kell a helyes irányba állítani. 

A Korán 2.282 szerint két női tanú egyenlő egy férfi tanúval. 
Ezt egészíti ki Bukhari 1.6.301, mely szerint Mohamed próféta azt mondta nők egy csoportjának, hogy adakozzanak, különben a pokol tüzére kerülnek. Amikor a nők megkérdezték, hogy miért, a próféta azt felelte, hogy azért, mert a nők szellemileg fogyatékosak (ostobák), hiszen csak két nő vallomása egyenlő egy férfi vallomásával; vallásilag pedig azért fogyatékosak, mert egy nő se nem imádkozhat, se nem böjtölhet menzesz idején. 

A nemi erőszak akkor az, ha négy tanú bizonyítja. A Korán 24.13 szerint az, aki nemi erőszakot állít, de nem hoz magával négy tanút, az hazudik. Ha tehát nincs négy tanú, akkor nem erőszak történt, hanem paráznaság, vagy házasságtörés. A parázna büntetése a Korán 24.2 alapján száz ostorcsapás. A házasságtörő büntetése halálra kövezés, ami nem a Koránban szerepel, hanem Mohamed próféta példamutatása alapján (pl. Hadith Muslim 17:4192 vagy Bukhari 9.83.37) végrehajtott halálbüntetés. Ezért mernek a muszlimok debreceni lányokat és asszonyokat molesztálni, mert hozzá vannak szokva, hogy négy tanú hiányában, a nőt fogják megbüntetni. 

A szexrabszolgaság törvényes. A Korán 4.24 szerint egy muszlim férfi számára tilos egy férjezett nőhöz való közeledés, kivéve azokat, akiket a jobb keze birtokol. Ez utóbbi esetben olyan nőkről van szó, akiket portyázás vagy csata során zsákmányolt, vagy rabszolgavásáron vett. Ha például egy muszlim férfi egy zsidó, keresztény, hindu, pogány stb. nőt zsákmányol, akkor annak a nőnek a házassága automatikusan megszűnik, és a muszlim férfi rabszolganője lesz. 

A pedofília törvényes. A Korán 65.4 szerint, válás előtt, három hónapi szexmentesség vonatkozik azokra a nőkre, akik már menstruálnak, valamint ugyancsak három hónap azokra a lányokra, akiknek még nem jött meg a menzeszük. Az első eset még logikusnak is tűnik, hiszen egy gyors válás és újra férjhez menetel esetén nem lenne egyértelmű, hogy ki az apa.De mi van azokkal a lányokkal, akiknek még nem volt menzeszük? Náluk miért kell ugyanúgy három hónapot várni? Azért, mert velük is lehet nemi életet élni, és hát lehet, hogy egyik-másik előbb érik.A Mohamed próféta cselekedeteiről szóló Bukhari 7.62.88-ban az áll, hogy a próféta (aki egyébként akkor kb. 50 éves volt) házasságra lépett a 6 éves Aishával, majd amikor a lány 9 éves lett, elhálták a házasságot. Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a javakorabeli Mohamed egy kislánnyal közösült. 

A rágalmazás nem az, mint nálunk. Nálunk a rágalmazás azt jelenti, amikor valaki egy személyről hazugságot állít. Ezzel ellentétben, "Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei" (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik) c. iszlám jogi útmutatás r2.2 bekezdése szerint a rágalmazás az, amikor valaki olyasmit mond egy személyről, ami annak a személynek nem tetszene (vagyis az a személy nem akarná, hogy kitudódjon). Például igaz, hogy a Korán a muszlimokat a nem muszlimok elleni harcra buzdítja, egészen addig, amíg a muszlimok győznek, és a nem muszlimok áttérnek, megalázkodnak és fizetnek, vagy meghalnak? Igen. Például igaz, hogy a Korán tiltja a muszlimok barátkozását a nem muszlimokkal, kivéve, ha azt megtévesztésből teszik? Igen. 
Például igaz, hogy a felnőtt Mohamed próféta egy kislánnyal közösült? Igen. Mindez azonban az iszlám felfogás szerint rágalmazás, mert ezek az állítások ugyan igazak, de ezeket hitetleneknek (nem muszlimoknak) kimondaniuk nem szabad. 

Lerontás; felülírás!!!! A Korán 2.106 szerint egy korábbi kinyilatkozást egy későbbi kinyilatkozás leronthat, azaz felülírhat. 
A muszlimok szeretik a tudatlan nyugatiak elé tárni a Korán 2.256-ot, mely szerint a vallásban nincs kényszerítés, azt sugallva, hogy az iszlám a türelem vallása. Ez nem más, mint takija (megtévesztés), ugyanis azt "elfelejtik" elmondani, hogy a 2.256-ot más részek, pl. a Korán 9.5, vagy a dzsihádra felhívó Korán 9.29 lerontotta, azaz felülírta!!! 

3./ ZÁRSZÓ FIGYELMEZTETÉSEKKEL! 

Köszönet a debreceni szakembereknek a tények összefoglalásáért. A T. Olvasó az ő jó voltukból most, két út közül választhat. 
Az egyik út az, hogy behunyja a szemét, bedugja a fülét, és azt kántálja, hogy "lalalalala", esetleg politikailag felkiált, hogy ez az összefoglaló egy "rasszistafasisztanácigárdista" termék. 
A másik út az, hogy ha kételkedik abban, amit olvasott, akkor utánanéz a dolgoknak, bár arra számítson, hogy a legtöbb szakirodalom angol nyelven érhető el. A javasolt művek a következők: Korán (Quran) Bukhari (Sahih al-Bukhari) hadisz (hadith), pontosabban hadiszok Az utazó támasza, és a hit követőjének eszközei (Umdat as-Salik wa 'Uddat an-Nasik), azaz Reliance of the Traveller and the Tools of the Worshipper. 
Ha pedig ennyi olvasásra nincs sem ideje, sem energiája, akkor az interneten számos, hasonló összefoglalót találhat akár írott, akár képi formában, melyek levezetik, hogy az iszlám miért nem egyeztethető össze az európai társadalommal, tehát a magyar társadalommal sem. 
Ha viszont Ön az ismerősével megosztja a fentieket és ezáltal minél több egyszerű magyar ember érti meg a kialakulóban levő valós helyzetünket, akkor talán csökken az esélye annak, hogy magyar városok és városrészek számos nyugat-európai, kanadai, amerikai és ausztrál város és városrészek tragikus sorsára jussanak. 

Ha pedig Ön közömbös /!/ a dolgok ilyetén való alakulása miatt, kényelmesen dőljön hátra az Ön csudálni való, becsületes magyar emberektől egykor elkobzott pompás hintaszékében, hogy gúnyos mosollyal és kárörömmel szemlélhesse a honvédő magyarjaink, rendőreink, katonáink emberpróbáló erőfeszítéseit egészen addig, amíg a mi magyar hazánk templomaiban- zsinagógáiban fel nem hangzik az Ön ükunokái legnagyobb rémületérre is a jól ismert kiáltás: 

ALLAH AKBAR! 

Ez lesz az Ön "szebb jövője" is magyar gyűlölő, hazaáruló, taknyos orrú köpönyegforgató rózsadombi tolvaj elvtárs! 
Vége.