Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 23., szerda

20.426 . Nemzeti Hírhaló: Orbán: A bevándorlásban nem lesz "téli szünet" > 2015. szeptember 23. 12:51

Feladó: Nemzeti Hírhaló 
Dátum: 2015. szeptember 23. 12:51
Tárgy: [Megszállás] Mintha valami készülne Szíriában. Kérdés, hol állnak a nagyhatalmak - Sáskajárás - Orosz tengerészgyalogosok harcolnak az ISIS-el Szíriában - Orbán: A bevándorlásban nem lesz ''téli szünet'' - Jobbik: A magyar állampolgárok is védhessék a magyar határt!
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Nemzeti Hírháló hírlevél2015 szeptember 23.


Mintha valami készülne Szíriában. Kérdés, hol állnak a nagyhatalmak
 
2015. szeptember 20. VS 
     
Az amerikaiak által kiképzett fegyveresek lépték át a szír határt. A napokban éppen rajtunk keresztül ment oda orosz hadi szállítmány. Bár az Iszlám Államot mindkét nagyhatalom elítéli, a szíriai polgárháborúban nem azonos oldalt támogatnak. 

Hetvenöt olyan mérsékelt ellenzéki fegyveres lépett be Szíriába, akiket az Egyesült Államok kiképzői készítettek fel az Iszlám Állam dzsihádista szervezet elleni küzdelemre - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű emigráns szíriai szervezet. A harcosok gépfegyverekkel felszerelt járműveken lépték át a török-szíriai határt. Az ellenzékieket a török főváros, Ankara közelében képezték ki egy katonai táborban, és az észak-szíriai Aleppó tartományban fognak harcolni. 

Az Egyesült Államok hadereje az év elején bejelentett tervek szerint évi 5400 szíriai ellenzéki fegyveres kiképzését tervezte a négy és fél éve polgárháborúban őrlődő Szíriával szomszédos Törökország és Jordánia területén. Ugyanakkor a májusban indult program egyelőre a tervezettnél jóval szerényebb eredményt ért el. 


Az első 60 kiképzett bevetésük után azonnal az al-Kaida terrorszervezet szíriai szárnya, az an-Nuszra Front támadása alá került, sokukat megölték vagy elfogták, mások közülük elmenekültek. Llyod Austin tábornok, a közel-keleti és a közép-ázsiai térségért felelős amerikai Középső Parancsnokság vezetője egy eheti washingtoni kongresszusi meghallgatáson azt mondta, hogy közülük mindössze négyen-öten harcolnak még. 

A Pentagon közölte, hogy az újabb tervek szerint most kis számú kiképzettet akarnak már működő felkelői csoportokba integrálni, hogy így segítsék az Iszlám Állam elleni harcot. 

Aleppó a polgárháború kirobbanása előtt Szíria második legnépesebb városa és fontos gazdasági központja volt. Jelenleg nyugati részét a Bassár el-Aszad elnökhöz hű erők, keleti részét az elnök megdöntéséért harcoló felkelők uralják. A 2011-ben békés tüntetésekkel kezdődött, de a rezsim erőszakos fellépésének hatására véres harcokba torkolló szíriai polgárháborúban az ENSZ adatai szerint mintegy 250 ezer ember halt meg. A konfliktusban mérsékelt és szélsőséges felkelőcsoportok egymás és Bassár el-Aszad elnök ellen is harcolnak. 

AZ OROSZOK IS NYOMULNAK 

A héten készült műholdfelvételek tanúsága szerint orosz harckocsik, páncélozott szállítójárművek érkeztek Szíria egyik tartományába, és építkezés folyik a Bászel Aszad Nemzetközi Repülőtéren is. Ez megerősíti azokat az amerikai, izraeli és más jelentéseket, miszerint Oroszország Latakia kikötőváros déli részén előretolt légi hadműveleti támaszpontot hoz létre. 

Oroszország azt állítja, hogy az Iszlám Állam dzsihadista szervezettel akarja felvenni a harcot. A szíriai ellenzék és több lázadócsoport viszont Moszkva szíriai beavatkozását bírálja. Oroszország Bassár el-Aszad szíriai elnök egyik legfőbb szövetségese, és az ENSZ Biztonsági Tanácsában négyszer megakadályozta, hogy nemzetközi szankciókat vezessenek be Szíria ellen. 

 
A szabadkőművesség támogatja Európa elárasztását bevándorlókkal

MIT TUDNAK EGYMÁS MOZGÁSÁRÓL A NAGYHATALMAK? 

Az amerikai és orosz védelmi miniszterek pénteken telefonon beszéltek egymással. Josh Earnest fehér házi szóvivő azt mondta: Washington szívesen venné, ha Oroszország részt venne az Iszlám Állam dzsihádista szervezet elleni nemzetközi katonai koalícióban. "Ezért vagyunk továbbra is nyitottak a taktikai, gyakorlati megbeszélésekre." 

Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő közölte, Moszkva kész párbeszédet folytatni Washingtonnal Szíria kérdésében. "Sosem utasítottuk el a párbeszédet az Egyesült Államokkal. Nyitottak vagyunk rá a közös érdekek terén, beleértve Szíriát" - mondta. 

Az Egyesült Államok hevesen ellenzi, hogy Oroszország támogatja Bassár el-Aszad szíriai elnököt, és miután Oroszország tavaly magához csatolta a Krímet, valamint beavatkozott Ukrajnában, a Pentagon megszüntette a magas szintű megbeszéléseket Moszkvával. 

Kapcsolódó: 
   Elemzés: a BBC túl sok migránsgyereket mutat 
   Asszad: a nyugat fejezze be a terroristák támogatását! 
   Aszad szerint az USA szövetségeseivel meg tudná szüntetni a háborút 
   Asszad megígérte: pusztító háborúban vet véget az Iszlám Államnak 
   A szabadkőművesek utasítják az EU-t: Nyissátok meg a határokat egyre több bevándorló számára 
   Szíriai ellenzéki: Izraeltől hatékonyabb szerepvállalást várunk 
   438 terroristával végeztek Sínain 

Asszad szír elnök nyilatkozata szerint egyértelmű, hogy a migránsok áradata a Nyugatnak, azaz Amerikának és Európának köszönhető, mert jelenleg is támogatják a terrorista szervezeteket! 
Ehhez kapcsolódik Robert Fico nyilatkozata: Bizonyos államok ugyanis támogatják a szíriai polgárháborút - jelentette ki Robert Fico miniszterelnök a TA3 hírtelevízió vasárnapi politikai vitaműsorában. A kormánypárt vezére szerint a menekültek esetében a II. világháború óta legsúlyosabb válsághelyzetről van szó, Líbiát olasz, francia és spanyol vadászgépek bombázták le. 

 
 


Sáskajárás 
szeptember 21 2015 Orientalista.hu 

A hangadókról írok. Azokról, akik a rászoruló tömegeket és minket bábokként használnak. 


A migránsok egy része az erőszak és terror elől menekül, másik részük pedig az erőszakot és terrort hozza, akik: 

- pontosan tudják, hogy van mögöttük támogatás 

- pontosan tudják, ha elakadnak, van egy segítő kéz, aki alájuk nyúl, helyes irányba igazítja őket, egyengeti útjukat 

- pontosan tudják, hogy milliók jönnek még utánuk, tehát van erejük 

- pontosan tudják, hogy az, amit az EU demokrácia és emberi jog nevében hirdet, az káosz és gyengeség 

- pontosan tudják, hogy semmibe vehetik törvényeinket, hatóságainkat, önhatalmúlag dúlhatják fel rendünket 

- pontosan tudják, hogy lerohanhatják, megsemmisíthetik kultúránkat, hiszen nekik ilyen nincs, tehát fogalmuk sincs, mit semmisítenek meg 

- pontosan tudják, hogy amit mi szeretet, kegyelem nevében nyújtunk, az nekik gyengeség, behódolás, felhívás a táncra, hogy többet követeljenek 

- pontosan tudják, hogy klónok, bábuk vagyunk és erős akarattal, határozottsággal, erő demonstrálásával akaratukat ránk tudják kényszeríteni 

- pontosan tudják, hogy be lehet mocskolni azt, ami nevében apjuk megverte, faluvezetőjük megkorbácsolta őket, amit csak úgy ismertek meg, hogy halált és szenvedést hozott. Ez az iszlám, amit kívül szajkóznak, belül gyűlölnek. E skizofrén gyűlöletet nevezik ők iszlámnak és ennek torzóját hozzák. 

A Korán azért csodálatos, mert az ő összes bűnükről szól. Ők a dzsahiliya követői (tudatlanság korszaka) iszlám köntösben, ami idegen érdekeket szolgál. Amit nem tudnak pontosan, az a Korán. Amit imámjaik nem tudnak pontosan az, hogy miként kell együttélésre tanítani őket másokkal e földön. Ez nem az az iszlám, ami az ókor filozófiáját átültette Európába, amely megvetette a csillagászat, matematika, algebra és a természettudományok alapját. Ez nem az az iszlám, amely Córdoba, Toledo és Bagdad tengelye mentén tudást, toleranciát és megbékélést hozott. Ez egy pár éve született valami, ami petrodollárokkal táplálkozik, kultúrákat semmisít meg és mumus, amitől mindent és mindenkit félteni kell. Ennek semmi köze valláshoz, hithez. Ez egy szervezett politikai akció. 

Ezért kell nagyon megbecsülni a migránsok közül azokat, akik két prés közé kerültek. A sajátjaik és a mi présünkről beszélek. Ők azok a becsapottak, akiket rászedett e migráció csúfos szervezőbiztossága, beleértve EU vezetőket is. Ők azok, akik sajátjaik terrorját, erőszakát kell, hogy elviseljék nap, mint nap. Ők azok, akikre kiosztották a tömeg szerepét, de manipulált áldozatok. Nagyon nehéz, de igen, differenciálnunk kell. Ők az igazi áldozatok rövid és hosszú távon, hiszen a balhét is velük fogják elvitetni. 

Ami furcsa. Hosszú éveken át az iszlámot és muszlimokat Európában kritika, megvetés, de legalább szarkazmus illette. Soha egy pozitív kontextusban nem merült fel vallási, etnikai, politikai elemzésekben. Hogy van az, hogy mintegy varázsütésre egyik pillanatról a másikra a kommunikációt meghatározó emblematikus személyek, hírcsatornák, könnyes szemekkel, meghatottan éreztetik szolidaritásukat pont olyan iszlámba csomagolt akcióval, melytől Európát és az Iszlámot távol kell tartani? 

Sáskajárás első hullámában vagyunk. De az igazi nagy rajzás még hátra van. Közép Ázsia és Afrika még be sem mozdult abban a dimenzióban, ahogy várható. 

Orientalista.hu - Mihálffy Balázs 

Kapcsolódó: 
   Mintegy 12 ezer menekült érkezett 
   Kilométeres sorokban jönnek a menekültek a szerb-horvát határon 
   Nem az igazán rászorulók döngetik Európa kapuit 
   Európa már nem akar újabb menekülthullámot 
   Élő falat alakítottak a finnek a svéd-finn határnál a migránsok ellen 
   Halállal fenyegették a bevándorlókat Finnországban, ezért önként távoztak (VIDEÓ) 
   Éhségsztrájkolnak a "szegény éhező menekültek" Karintiában: havi 2000 eurót és az útlevelüket követelik 
   A München-Salzburg vonalon legalább október 4-ig nem járnak a vonatok 
   Szakértő: Brüsszelben 2030-ra muszlim többség lesz 
   Menekültek, Európáról: ez nem élet, ami itt van! 
   Uniós belügyminiszterek minősített többséggel megszavazták a 120 ezres menekültkvótát 
   Fico elutasítja a kvótákat 
   Horvát belügyminiszter: nekünk nem Orbán és csapata, hanem Merkel asszony a szövetségesünk 
   Milanovic: "Nem volt megállapodás, rákényszerítettük a magyarokat" 
   Magyarországot ezért már keresztre feszítenék - A francia rendőrök kicsit könnygázoztak, dózerolgattak 


 
A nyolc éves horgosi Branka Zolika iskola után a nagymamájával szedi össze a bevándorlók által a sínek mentén eldobált ruhákat, élelmiszert, szerb dínár érméket. Tűzoltó szeretne lenni, esetleg határőr.


Orosz tengerészgyalogosok harcolnak az ISIS-el Szíriában 
2015. szeptember 22. Infowars - Új Világtudat 

ISIS fegyveresek támadták meg az orosz légibázist az orosz média szerint. Orosz tengerészgyalogosok csaptak össze az ISIS-el Latakia közelében, Szíriában vasárnap, számolt be az orosz média. 


A küzdelem során a tengerészgyalogosok állítólag több fegyverest is megöltek, valamint többeket elfogtak, miután az ISIS megpróbálta megtámadni az orosz hadsereg által működtetett légibázist, jelentette az orosz hírportál

Az oldalon érdekes módon arról is beszámoltak, hogy az ISIS fegyveresei "a légibázis részletes tervével rendelkeztek, és tiszta műholdképekkel, melyeken meg voltak jelölve a kulcsfontosságú katonai létesítmények," de Oroszország még csak a múlt hét óta működteti a bázist. 

Mindez felveti a kérdést: ki nyújtott az ISIS számára ilyen hírszerzési információkat? 


Az orosz tevékenység a légibázison múlt pénteken kezdett fokozódni fejlett orosz harci repülőgépek érkezésével, köztük négy Szu-30SM Flanker-el, melyek laza megfelelői az amerikai F/A-18F Hornet-nek. 

"Ez tekinthető az egyik legfejlettebb repülőgépnek Oroszország eszköztárában a frissített repülőelektronika, és a legkülönbözőbb rendelkezésre álló fegyverzete miatt," - számolt be a Jalopnik.com. "Hatvan ilyen harci gépet terveznek leszállítani az orosz erőknek a következő évben." 


Oroszország harckocsikat, ágyúkat és harci helikoptereket szállított Szíriába, és magas szintű kommunikációt kezdtek az amerikai hadsereggel, hogy gondoskodjanak róla, hogy félreértések ne vezethessenek konfliktusokhoz. 

Moszkva és Washington hasonló "vörös telefon" forródrótot működtetett a hidegháború idején, amely feltűnő hasonlóság a két ország közötti feszöltség jelenlegi állapotában, különösen azért, mert a neokonzervatív agytrösztök a kardjaikat csörgetik Oroszország felé. 

"Jelenleg a Védelmi Minisztérium a vészhelyzeti terveket tekinti át és frissíti egy esetleges Oroszországgal való fegyveres konfliktus esetére," - a Foreign Policy magazin szerint. 

"1991 után az orosz agresszióval foglalkozó katonai tervek a Pentagonhoz kerültek, és a polcon porosodtak, mivel Oroszország egyre inkább integrálódott a nyugathoz, és végül úgy látták, hogy potenciális partnerek egy sor kérdésben," - írta Julia Ioffe a Foreign Policy cikkében. "Most az állami és védelmi szervek több jelenlegi és korábbi tisztviselője szerint a Pentagon leporolta ezeket a terveket, és újraértékeli naprakésszé téve azokat, hogy tükrözze az új, Krím bekebelezése utáni geopolitikai realitást, amelyben Oroszország már nem egy potenciális partner, hanem potenciális fenyegetés." - írja a FP. 

Közben újabb felvétel került napvilágra a Szíriában kiképzést végző és harcoló orosz erőkről. 

Egy másik felvételen egy orosz katonai gép és azt követő harci repülőgépek látszanak Szíriában Homsz felett. 

harmadik felvételen egy orosz harci gép ISIS célpontot támad egy szíriai városban. 

Kapcsolódó: 
    


Orbán: A bevándorlásban nem lesz "téli szünet" 
2015. szeptember 21. MTI - MNO 

"Lerohannak bennünket" - kommentálta a tömeges bevándorlást a miniszterelnök hétfőn a parlamentben. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában Magyarország történelmi és erkölcsi kötelességének nevezte Európa megvédését. Szavai szerint a szerb határt a rendőrség meg tudja védeni, a horvát és a szlovén határszakasz együttes védelméhez azonban fel kell használni a honvédséget is. 

A bevándorlók "már nemcsak dörömbölnek, de ránk is törik az ajtót" - jellemezte a bevándorlási helyzetet Orbán Viktor, hangsúlyozva, hogy több százezer, sőt millió bevándorló ostromolja Magyarország és Európa határait. Az utánpótlás pedig bőséges, milliók készülnek útra kelni - hívta fel a figyelmet, példaként említve, hogy csak Irakban és Szíriában több millióan szorulnak humanitárius segélyre. Hozzátette, hogy "az észak-afrikai védvonal" is összeomlott, az arab tavasz káoszt eredményezett, mivel a Nyugat által egyedül üdvözítő államformának tartott képviseleti demokrácia intézményei működésképtelenek ott, ahol nincs erre irányuló akarat. 

A kormányfő kifogásolta, hogy Európa "nemhogy tárva-nyitva hagyta az ajtókat és ablakokat, még meghívókat is küldözgetett a bevándorlóknak". 

Szerinte egyébként a bevándorlók rossz politikai döntések áldozatai, "a világ valójában hátat fordított ezeknek az embereknek". Érthetőnek is tartja, hogy sokan közülük, akik nehéz körülmények között élnek, elindulnak Európába, egy "gazdag, de gyenge világrégióba", ám világosan látszik: Európa nem képes magára venni a világ összes baját, nem képes eltartani az összes gazdasági bevándorlót, ráadásul "az sem biztos, hogy mindannyian dolgozni akarnak". Elgondolkodtatónak nevezte ezzel kapcsolatban, hogy valaki még Németországban is azért tüntet, hogy Svédországba mehessen. 

Meg kell védeni Európát 

A miniszterelnök felszólalásában a világ legtermészetesebb dolgának nevezte, ha az ember megvédi a családját, és - mint mondta - "mi most éppen ezt tesszük". 

Kifejtette: Magyarország ezer éve a nagy európai család megbecsült tagja, történelmi és erkölcsi kötelessége megvédeni Európát, ezáltal ugyanis Magyarország önmagát is védi. Amikor Magyarország határait védjük, akkor Európát is óvjuk - tette hozzá. 

Orbán Viktor szavait nagy taps fogadta az ülésteremben, amikor köszönetet mondott a magyar határokon szolgáló, fegyelmezett, emberséges teljesítményt nyújtó rendőröknek, katonáknak. 

Orbán: Vitában állunk Brüsszellel 

A miniszterelnök azt mondta, Magyarországnak kétfrontos küzdelmet kell folytatnia: meg kell védenie az ország és Európa határait, de meg kell küzdenie "a rövidlátó európai politikával is", amely szembefordult az európai emberek akaratával. 

Vitában állunk Brüsszellel, mást azonosítunk problémaként, a megoldás eszközeiként, a probléma következményeiként - fogalmazott a kormányfő, hozzátéve: újra kell gondolni számos európai intézményrendszert, egy sor európai vívmányt. 

Brüsszelben fordítva ülnek a lovon 
A nemzetközi menekültügyi szerződéseknek, amelyeknek a részesei vagyunk, megtiltja, hogy a menekült megválassza az országot, ahová menekülni akar - tette egyértelművé Orbán Viktor évadnyitó napirend előtti felszólalásában. Parlamenti, percről percre frissült tudósításunkat itt olvashatja

Mivel Európa nem tudja megvédeni saját külső határait, újabb és újabb belső határok záródnak le - hívta fel a figyelmet. 

Szerinte az érthető, hogy az európai baloldal lehetőségként tekint a bevándorlásra, ezzel ugyanis beteljesítheti történelmi célját, a nemzetek felszámolását. Nem véletlen, hogy rotációban szidják Magyarországot, mert az kiáll nemzeti függetlensége mellett - mondta Orbán Viktor. 

Az európai politikát kritizálva azt is kiemelte, hogy az az Európa, amely félmilliárd polgárától követeli meg a törvények tiszteletét, képtelen rábírni a bevándorlókat egy egyszerű regisztrációra. Bírálta továbbá, hogy Brüsszel menekültnek tekinti azt is, aki valójában illegális gazdasági bevándorló. 

Ezek alapján azt mondta: "így jutottunk oda, hogy veszélybe kerültek a határaink, veszélyben van a törvények tiszteletére épülő életformánk, veszélyben van Magyarország és egész Európa". 

Amíg pedig Európa nem lesz képes egységes cselekvésre - folytatta -, a nemzetállamoknak kell védekezniük e "brutális fenyegetéssel szemben". "Mi eddig is megtettünk mindent, amire jogszerűen lehetőségünk volt. Ezután is erőnkön felül fogunk teljesíteni" - mondta. A magyar emberek döntöttek: az országot meg kell védeni - hivatkozott Orbán Viktor a nemzeti konzultáció eredményére, jelezve, hogy a kormány lépései ebből a parancsoló kötelességből vezethetők le. 

A kvótarendszer csak "szétterítené a problémát" 

Megjegyezte továbbá, hogy Magyarország nem jókedvéből épít műszaki határzárat és alkalmaz saját megoldásokat, "egyszerűen megpróbáljuk betartani szerződéses kötelezettségeinket". 

A kormányfő szerint hosszú küzdelemre kell készülni, a kormány azonban kitart, nem enged, de amíg nem lesz egységes európai cselekvési terv - ismételte meg -, a problémát nem lehet megszüntetni. 

A magyar kormánynak vannak javaslatai - folytatta, ezek között említve Európa déli határainak közös megvédését, a menekülttáborok EU-n kívüli elhelyezését, valamint azon országok segítését, amelyek már így is több millió háborús menekültet telepítettek le. 

Kapcsolódó: 
   Brüsszel magára hagyja Magyarországot: nem vesznek át hazánkból menekülteket 
   Orbán: veszélyben van Magyarország 
   Nógrádi elszólta magát: Orbán egy migrációs kulcsországba megy 
   Jelenleg a világ második legöregebb országa Németország, az első Japán 
   Gyurcsányék egy kis nácizással és élőlánccal harcolnak a bevándorlókért 
   Megint keresztbe tett az ellenzék a Fidesznek 
   Ipsos: A Fidesz a nyár egyértelmű nyertese 
   Döntött a parlament: bevetik a hadsereget a határnál 
   Szlovénia csóró, nem akar ott maradni a menekült 
   Horvát államfő: az "A terv" nem is létezett 
   Bizalmatlansági indítvány a bíróság elé állított Ponta ellen 
   Röszkei zavargók: letartóztatás, terrorvádak, furcsa megafonok 
   Megköszönték a migránsok Németországnak, hogy befogadja őket. Még a rendőrök is menekültek előlük! 


Jobbik: A magyar állampolgárok is védhessék a magyar határt! 
2015. 09. 21. Alfahír 

A Jobbik a migrációs válságban markáns fellépést és radikális változást követel Magyarország számára, ennek keretében arra szólítja fel a nemzeti párt az Orbán-kormányt, teremtse meg a jogi keretét annak, hogy az arra alkalmas végzettséggel és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező magyar állampolgár önkéntes alapon részt vehessen a hátár védelmében, a haza szolgálatában. 


Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján arra emlékeztetett, hogy, ugyan sikerült Röszkén nagyjából feltartóztatni a bevándorlókat, ám a szervezett bűnbandák 2 nap alatt egy új útvonalat építettek ki, és most ugyanaz a migráns-probléma hazánk egy másik részén jelent meg. 

A krízis felszámolása érdekében a következő pontok végrehajtását követeli a Jobbik. 
Kezdődjön meg a határzár kiépítése az érintett horvátországi határszakaszon is! 

A jobbikos országgyűlési képviselő ezzel kapcsolatban elmondta: nemcsak a fizikai határzárra, hanem az azt biztosító emberi erőforrásra is gondolni kell. Ugyanakkor - húzta alá -, nem fordulhat elő olyan helyzet sem, hogy a határra kivezényelt nagymértékű rendőri kapacitás következményeként országrészek, települések maradnak gyakorlatilag védtelenül. 
Teremtse meg a kormány annak a lehetőségét, hogy magyar állampolgárok, önkéntes alapon is részt vehessenek a határ védelmében! 

Z. Kárpát Dániel szerint ebben a történelmi helyzetben, történelmi pillanatban szükség van egy olyan keretrendszerre, jogi szabályozásra, amely lehetővé teszi a magyar állampolgárok számára, hogy megfelelő végzettség mellett (pl.: egészségügyi, mérnök, de persze egyéb lehetőség is van erre), érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezve segíthessenek Magyarország határainak védelmében, egyszersmind a haza szolgálatában. 
Tisztázza végre a kormány! Hajlandó-e egyetlen migránst is befogadni? 

A nemzeti párt politikusa figyelmeztetett arra a reális veszélyre, hogy hazánkba akár 10 ezer bevándorlót is visszatoloncolhatnak Nyugat-Európából, ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy az Európai Unió a kötelező menekültkvóta keretében 120 ezer migránst osztana szét a tagállamok között. 

Z. Kárpát Dániel szerint az erre vonatkozó kérdésekre a kormány nem tud konkrét válaszokkal szolgálni. 

A képviselő tolmácsolta a Jobbik álláspontját: 
sem kvóta alapján, sem pedig visszatoloncolás okán egyetlen bevándorlót sem kívánunk fogadni, senkit nem kívánunk integrálni, senkinek nem akarunk szavazati jogot biztosítani, s nem fogunk hozzájárulni ahhoz a tervezett lakosságcseréhez sem, amely egész Európa, és benne persze Magyarország arculatát is átformálhatja. 

A honatya végül hozzátette, a Jobbik továbbra is konstruktív ellenzéki párt módjára minden olyan javaslatot támogatni fog, amely a magyar határok védelmét szolgálja, és Magyarország jelenlegi arculatát megőrizi - utalt a hétfői parlamenti szavazásra a nemzeti párt alelnöke. 

Kapcsolódó: 
   Az egyetemeken toboroz katonákat a Magyar Honvédség! 
   A Betyársereg tagjai is feltűntek a határátkelőnél 
   "Prédából végre ragadozóvá kell, hogy váljunk!" - interjú a Betyársereg vezérével 
   Fociultrák a szerb határon: "Mi örülnénk a legjobban, ha nem kellene kimennünk" 
   Határvédelem. Parancsra várunk! 
   Petíció országunk megvédése érdekében (Soha többé Trianont!) 
   "Nem hallottuk meg a törökök figyelmeztetéseit" - törökországi tudósítónk a menekülthullám forrásvidékéről 


Nekünk és főleg nekem nagyon tele van a hócipőm ezekkel az életükért futó menekültekkel! 
Miért is? 
Többek közt azért is, mert az európai vezetők mintha elfelejtenék, hogy Európát mi tettük Európává! 
Most pedig azt látom, hogy egy emberöltő és vége Európának! 
Addig pedig etetjük őket, majd hálából gyerekeinket nyomorba döntik, velünk együtt. Kemény és határozottan kell lépnünk, hiszen megmaradásunk a tét. 24. órában vagyunk a pontos idő: 23 óra 50 perc! 
Az a magyar politikus, aki ezt nem látja az hazaáruló! 
Európai politikus, aki ezt nem látja Európa árulója! 

Mészáros Imre 
elnök, 
Gój Motoros Egyesület 
+36-30-9-41-61-81 

László Kassovitz: Nézem a tévé-közvetítéseket. 
A fiatal riporterke - afféle ifjú titán - szóba elegyedik a kedves "migránssal", aki igen-igen tört angolsággal készségesen elárulja, hogy ő bizony majd egyetemre akar járni Németországban. Amint ezzel a rendkívül értékes információval gazdagabbak lettünk, a riporterke be is fejezi a tájékozódást. 
Jellemzően a szakmai intelligenciájára, az persze eszébe se jut a mikrofonállványnak, hogy megkérdezze azt, ami egy kétnapos gyakornoknak is az eszébe kellene hogy jusson, ugyan már: 
- mit szeretne tanulni? 
- és melyik egyetemen? 
- beszél-e németül? 
- milyen előképzettsége van? 
- valami a személyét és a tanulmányait igazoló dokumentum lapul-e a hátizsákjában? 
- ha van, akkor mutassa már meg! 
- ha nincs, akkor meg hogyan képzeli? 
- meg még azt is megkérdezhetné a riporterke, hogy ki fizetné a "migránska" tanulmányi költségeit, és diplomaszerzésig milyen pénzből akar megélni. 
Végezetül itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy szakmai felkészültségükért az "ifjú titánok" szerkesztőinek is kifejezzük elismerésünket. 

Kiszelly Zoltán: Az osztrák olvasók kollektét tartanának a határkerítés költségeire! Néhány komment, amit a 11,500 megosztásos cikkhez fűztek: A magyarok a legértelmesebbek Európában! Orbán legyen az EU elnöke! A lehető legmagsabbra építsék azt a kerítést! Legyen Ausztriából (a határvédelem terén) is Magyarország! 
Örült a(z osztrák szoci) kancellár, hogy milyen sokan látogatják az FB-oldalát - de aztán elolvasta a kommentárokat, amelyek mind a lemondását követelik! 

A sörfesztiválokra és a küszöbön álló osztrák tartományi választásokra bányászták elő ezt a régebbi "oktatófilmet": Az imám németül és arabul is elmondja, mit átkoz el Alah: 
- alkoholt (készítőjét, fogyasztóját, forgalmazóját) 
- aki elvált nőt (férfit) vesz el 
- aki tetováltatja magát (és tetovál) 
- aki (saját, vagy más ember) szemöldökét (szörzetét) eltávolítja/ritkítja 
- aki vendéghajat, vagy parókát hord 
- aki Allah teremtését megváltoztatja (=plasztikai sebészeti beavatkozáson megy át) 
A "Patrióta vagyok, nem náci" csoport filmjét 20 perc alatt (eddig) 170,000 nézték meg: 
https://www.facebook.com/Patriotismus/videos/928012223901374/ 



Bencsik András: Most már nagy a baj (gyorshír) 
Feszült a helyzet a horvát-szerb határ mentén fekvő Opatovacnál. A macedón-szerb határon 80 ezren állnak, Szerbiában kilométeres sorokban vonulnak a migránsok a horvát határ felé, újabb megyékben épülhet határzár. Határozatban szólította fel az Országgyűlés az EU vezetőit a kontinens és polgárai védelmére. 
A kép Zákánynál készült, az index.hu közölte. 
A migránsok száma egyre nő, Európa továbbra is megosztott és képtelen a védekezésre, pedig ekkora tömeget már nem lesz képes befogadni. 

 

 
Siralmasan néz ki Nickelsdorf


Egy menza disznóhússal 
Muszlim szülők azt követelték, hogy Montreal (Kanada) egyik elővárosának minden iskolai menzájáról tiltsák ki a disznóhúst. 
A polgármester elutasította a követelést, a jegyző pedig levelet küldött minden szülőnek, amelyben megmagyarázta, hogy miért. 


"Önöknek, muszlimoknak meg kell tanulniuk, hogy Kanada és Quebec szokásaihoz, hagyományaihoz és az ottani életformához alkalmazkodjanak, mert a bevándorlásukkor ezt választották. Meg kell érteniük, hogy integrálódniuk kell, mert önöknek kell az életmódjukon változtatni, nem a kanadaiaknak, akik önöket nagyvonalúan befogadták. Meg kell érteniük, hogy a kanadaiak sem nem rasszisták, sem nem idegengyűlölők, hogy már eddig is sok muszlim bevándorlót fogadtak el. A kanadaiak nem hajlandók arra, hogy azonosságukat és kultúrájukat feladják. És ha Kanada befogadó ország, akkor nem a polgármester az, aki a külföldieket befogadta, hanem Kanada-Quebec népe. Végül meg kell érteniük, hogy Kanada a maga zsidó-keresztény gyökereivel, karácsonyfáival, templomaival és vallási ünnepeivel a vallást a magánélet keretei között tartja. 
A közösségnek joga volt arra, hogy mindenféle megegyezést az iszlámmal és sariával elhárítson. Mindazoknak a muszlimoknak, akik ezt a világszemléletet nem tudják elfogadni, és nem érzik jól magukat Kanadában, azt tudjuk mondani, hogy a világon 57 csodaszép muszlim ország van, a legtöbbjükben népességhiány van, és készek arra, hogy a szegényeket a sariával összhangban szeretettel fogadják. Ha önök a hazájukat Kanadával és nem valamelyik muszlim országgal cserélték fel, akkor ez azért volt, mert a kanadai élet kellemesebb mint bárhol másutt. 
Tegyék fel egyszer maguknak a kérdést: Miért jobb itt, Kanadában mint ott, ahonnan jöttek? A válaszunk: egy menza disznóhússal. 
(Ethos 05/15 - FB) 

 

 
MENEKÜLT-ÜGYI MEGOLDÁS...(a nagy gödör) - Facebook