Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. szeptember 29., kedd

20.470 - ​ Heti pályázat értesítő: ​NEM VEHETIK EL TÖBBÉ A ROKKANT NYUGDÍJAT HA MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY AZ EGÉSZSÉGROMLÁSA VISSZAFORDÍTHATATLAN!


2015. szeptember 28. 4:46
​​
Heti pályázat értesítő írta,
:
Jövőre hatalmas szigorítások jönnek a családi pótléknál! 2016. JANUÁR 1-TŐL ÓRIÁSI SZIGORÍTÁS VÁRHATÓ A CSALÁDI PÓTLÉKBAN! Tíz-húsz ezer forint a tét családonként.
2016 Január 1-től óriási szigorítás várható a családi pótlékkal kapcsolatban.
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/27/2016-januar-1-tol-oriasi-szigoritas-varhato-a-csaladi-potlekkal-kapcsolatban-osszatok-meg.php

OKTÓBER 1-TŐL VÁLTOZIK A SZOCPOL! Komoly változások jönnek, amelyek sokakat érintenek! Szűkülnek az elérés feltételei! Sokaknak nehezebb lesz októbertől hozzájutni az új szocpolhoz, a CSOKHOZ! DE könnyítések is jönnek! Van, aki jól jár az új szabályozással, van, aki viszont lemondhat róla!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/25/friss-oktobertol-modosul-a-csok-szocpol.php

JÓ HÍR ÉRKEZETT - SOK PÉNZ MARADHAT A TÁRSASHÁZBAN LAKÓK ZSEBÉBEN, CSÖKKENHET A KÖZÖS KÖLTSÉG! Ennyit spórolhatnak a társasházak a liftes szabálymódosításon! Nem is hinnénk, mekkora pénzekről van szó! Tudd meg mennyit spórolhattok az új törvénymódosítással!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/25/jo-hir-erkezett-sok-penz-maradhat-a-tarsashazban-lakok-zsebeben.php

FRISS - ÚJ KAZÁNCSERE PROGRAM INDUL - NEM ÁRT IGYEKEZNI! Vadiúj kazáncsere program indul! Sietni kell, mert a hagyományos kazánok eltűnnek a piacról hamarosan.ITT VANNAK A  RÉSZLETEK A  LEHETŐSÉGRŐL:
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/26/kazancsere-program-indul-nem-art-sietni.php

ÍGY KAPHATSZ KÖZGYÓGYELLÁTÁST!
Fontos ellátás beteg embereknek, mely jól jöhet ha beteg vagy! Éves szinten 144.000 Forint támogatást kaphatsz gyógyszereidre! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:
http://palyazatfigyelo.info/2015/05/23/igy-kaphatsz-kozgyogyellatast.php

ELENGEDHETIK A TARTOZÁSA 50 % - ÁT IS! - ÍGY FOG MŰKÖDNI A GYAKORLATBAN A TARTOZÁSELENGEDÉS! A családi csődvédelem egyik legfontosabb eleme (vagy talán a legfontosabb következménye?) a tartozás egy részének elengedése. A csődgondnok akár 50%-os (!) adósságelengedést is kijárhat ÖNNEK IS! ITT VANNAK A RÉSZLETES INFÓK ÉS EGY REMEK PÉLDA :
http://palyazatfigyelo.info/2015/08/21/a-tartozas-elengedese-igy-fog-mukodni.php

PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK, 400 EZER FORINTOS HAVI NETTÓ KERESETI LEHETŐSÉGGEL!
Hosszútávú biztos munkahelyre, keresünk tapasztalt és pályakezdő nemzetközi kamionsofőröket, KIEMELKEDŐ MULTINACIONÁLIS KÖRNYEZETBE! Most a GKI megszerzését is megfinanszírozzuk! Tapasztalt sofőröknek is!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe

5 MEGOLDÁS HA TARTOZÁSOD, ADÓSSÁGOD VAN! - MINDENKI SZÁMÁRA LÉTEZIK MEGOLDÁS! Több helyről kérhetnek segítséget az adósok az adósság mértékétől függően! Azoknak is van megoldás, akik nem rendelkeznek semmilyen rendszeres jövedelemmel! ITT VAN az 5 MEGOLDÁS, melyek egyike NEKED is garantáltan megoldás lehet!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/18/tobb-megoldas-is-letezik-adosok-szamara-ezekrol-a-helyekrol-kerhetnek-segitseget.php

​​
NEM VEHETIK EL TÖBBÉ A ROKKANT NYUGDÍJAT HA MEGÁLLAPÍTOTTÁK, HOGY AZ EGÉSZSÉGROMLÁSA VISSZAFORDÍTHATATLAN! Óriás hír ez a rokkant nyugdíjasoknak és most már HIVATALOS! ÍGY VÁLTOZIK A FELÜLVIZSGÁLAT RENDSZERE

http://palyazatfigyelo.info/2015/07/23/nem-vehetik-el-a-rokkant-nyugdijat-ha-megalapitottak-hogy-az-egeszsegromlasa-visszafordithatatlan-oszd-meg-te-is.php

9 TÁMOGATÁS, AMIVEL A MUNKANÉLKÜLIEKET TÁMOGATJÁK - SOK SEGÍTSÉG JÁR MUNKAKERESŐKNEK, MUNKANÉLKÜLIEKNEK! Az állam több támogatást nyújt munkanélkülieknek, mint gondolnád, valószínűleg több olyan támogatás is létezik, amelyekről nem is tud az emberek nagy része! ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/08/09/rengeteg-segitseg-jar-a-munkanelkulieknek-valoszinuleg-a-nagy-reszet-nem-is-ismered.php

MINDEN ISKOLAI SZÜNETBEN INGYEN KAPNAK ENNI A RÁSZORULÓ GYEREKEK! Kiterjesztik az ingyenes étkezést a téli és a tavaszi szünetre is.A nyári gyermekétkeztetést is kibővítik!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/25/a-tanevkozi-szunetekben-is-lesz-ingyenebed.php

FIGYELEM - ÚJ SZABÁLYOK JÖNNEK A PARKOLÁSBAN! - EZEKRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNED! Változnak a parkolási szabályok! ÍGY NEM BÜNTETHET MEG A PARKOLÓŐRÖK, másra viszont tényleg érdemes lesz odafigyelni!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/27/figyelem-igy-valtoztak-a-parkolas-szabalyai.php

KISNYUGDÍJASOK FIGYELEM - KIVÉTELES NYUGDÍJEMELÉS KÉRELEM - ÍGY EMELTETHETI MEG A NYUGDÍJÁT TÖBB EZER FORINTTAL! Sokan nem tudnak a lehetőségről, pedig csak igényelni kell! Kisnyugdíjasoknak jó lehetőség! NEM jár automatikusan, mindenképpen igényelni kell! HIVATALOS INFORMÁCIÓK!
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/17/ha-kisnyugdijas-igy-igenyelhet-kiveteles-nyugdijemelest.php

KIEMELT CSALÁDSEGÍTŐ PROGRAM! - ÓRIÁSI SEGÍTSÉG LEHET HA BETEG GYERMEKED VAN!! Igénybe veheted ha gyermeked beteg vagy speciális nevelési igényű! Felnőtteknek is segítséget jelenthet! Megbízható és felkészült segítséget kaphatsz! ITT VANNAK A RÉSZLETES INFORMÁCIÓK A LEHETŐSÉGRŐL
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/26/kiemelt-csaladsegito-program-oriasi-segitseg-lehet.php

OKTÓBER 15-TŐL ÚJABB REZSICSÖKKENTÉS JÖN!
Október 15-től újabb rezsicsökkentés jön!
ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/23/oktober-15-tol-ujabb-rezsicsokkentes-jon.php

TÍZEZREKET KAPHAT VISSZA, AKI LAKTÓZÉRZÉKENY! A hatályos törvények szerint minden laktózérzékenynek jár a kedvezmény! ITT VAN, AMIT MINDENKÉPPEN TUDNOD KELL :
http://palyazatok.co/2015/02/17/allami-tamogatasok-es-kedvezmenyek-laktozerzekenyeknek.php

3 NŐKET ÉRINTŐ KEDVEZMÉNY, AMIRŐL NEKED IS TUDNOD KELL! Ha van már családod, vagy most vársz gyermeket mindenképpen érdemes beleolvasnod! Sok szülőket, családokat érintő családbarát változás nem ismert eléggé az érintettek körében. Ezen próbálunk most segíteni.ITT VAN, AMIT MINDEN SZÜLŐNEK ÉRDEMES TUDNI
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/16/3-noket-erinto-kedvezmeny-amit-onnek-is-erdemes-megismerni.php

INGYENES LESZ AZ ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY ÉS AZ ADÓIGAZOLÁS! A kormány már elfogadta a közigazgatási díjak mérsékléséről szóló, 107 törvény módosítását! Nagyon sok embernek lesz segítség! ITT VANNAK A TOVÁBBI RÉSZLETEK:
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/26/ingyenes-lehet-az-adoigazolas-es-az-erkolcsi-bizonyitvany.php

TOVÁBB KELL EMELNI A NYUGDÍJKORHATÁRT, MINT HITTÜK!
Várhatóan még inkább ki kell tolni a nyugdíjkorhatárt Magyarországon! A nyugdíjkorhatár felemelését nem lehet megúszni! Nem sok kiutat látnak a helyzetből a szakértők sem ! ITT VANNAK A SZOMORÚ RÉSZLETEK :

http://palyazatfigyelo.info/2015/07/17/tovabb-kell-emelni-a-nyugdijkorhatart-mint-gondoltuk.php


ÍGY JUTHATSZ TE IS INGYEN WIFIHEZ, KÖZÖSSÉGI INTERNETHEZ EGÉSZ EURÓPÁBAN! Megmutatjuk hogyan használhatod Te is ingyen a lehetőséget! Ez országszerte 200 ezer, Európában pedig több millió új csatlakozást jelenthet.ITT VANNAK A RÉSZLETEK.
http://palyazatfigyelo.info/2015/07/09/igy-juthatsz-te-is-ingyenes-wifihez-egesz-europaban.php


FIATALOKNAK ÉS TÖBBGYERMEKESEKNEK JÁRÓ ÁLLAMI LAKÁSTÁMOGATÁS! Állami támogatás, lakásépítésre vehető igénybe! Önkormányzati lakásban élők, házastársak és élettársak is igényelhetik! RÉSZLETES INFÓK ITT:
http://palyazatfigyelo.info/2015/07/20/fiatalok-valamint-tobbgyermekesek-kamattamogatott-kolcsone.php

HIHETETLEN! ITT VAN A VÁROSŐRSÉG!Ők azok, akik ellenőrzik, hogy nincs-e rendetlenség az udvarodban, hogy rendesen nyírod-e a füvet, rendben tartod-e a járdát a házad előtt! Ha nem teszel eleget felszólításuknak, akkor FIZETNED KELL! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:
http://palyazatok.co/2015/05/04/itt-van-a-varosorseg-jonnek-szankciok-ha-nem-nyirod-rendesen-a-fuvet.php


BÁRKI ÚJ SZAKMÁT TANULHAT INGYEN - ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!! Szeptembertől még többen kaptak esélyt arra, hogy 2 nagyon jó, piacképes szakmát szerezzenek! MOST BÁRKI TELJESEN INGYEN TANULHAT, ÁLLAMI FORRÁSBÓL, ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL!
ITT VANNAK A RÉSZLETEK :
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/17/barki-uj-szakmat-tanulhat-ingyen-eletkortol-fuggetlenul.php

BELESZÁMÍT A GYES A NYUGDÍJBA!
ITT van a HIVATALOS ítélet, melyet a Kúria adott ki! ITT TALÁLOD A RÉSZLETEKET :
http://palyazatok.co/2015/03/25/megszuletett-a-kuria-dontese-beleszamit-a-gyes-a-nyugdijunkba.php

EBBEN A 3 ESETBEN NEKED IS ALANYI JOGON JÁR A BÉREMELÉS! - Bizonyos helyzetekben nemcsak jogod van fizetésemelést kérni, de a munkaadódnak kötelessége is emelni a béreden. ITT VAN MIKOR JÁR A BÉREMELÉS ALANYI JOGON NEKED IS :
http://palyazatfigyelo.info/2015/09/23/3-helyzet-amikor-alanyi-jogon-jar-a-beremeles-neked-is.php

Váltósofőr, fix 250 ezer forintos, havi nettó bérrel. Beugrós, alkalmi munkára belföldi váltó gépjárművezetőt keres a Waberer's- Szemerey Logisztika Kft, ponyvás vagy hűtős szerelvényekre. Budapest Bilk logisztikai központi telephelyre!
Feltételek:
- Érvényes E jogosítvány, GKI, PÁV, legalább  egy éves belföldi gépjárművezetői tapasztalat!
Érdeklődni lehet a 0630-3000-386 os telefonszámon, munkaidőben 9-17 óra között!
http://soforallas.net/2015/09/25/belfoldi-valtosofort-keresunk-hetelos-munkara.php