Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 4., csütörtök

19.296 - ​MAGYAR KIRÁLYI SZENT LÁSZLÓ LOVAGREND 2014.08.15.SZÁMÚ RENDKÍVÜLI GYORSJELENTÉSE !!!

Feladó: Szemák Mihály
Dátum: 2014. szeptember 4. 6:28
Tárgy: 
2014.08.15.SZÁMÚ  RENDKÍVÜLI GYORSJELENTÉSE !!!
Címzett: 
​Kutasi József Antal​
,

 

 

​​
 

​​
MAGYAR  KIRÁLYI  

SZENT LÁSZLÓ LOVAGREND 

2014.08.15.SZÁMÚ  RENDKÍVÜLI GYORSJELENTÉSE !!!

JÁN OROSCH NAGYSZOMBATI ÉRSEK  2014. AUG.20. ELÉ IDŐZÍTETT TITKOS LÉPÉSÉRŐL.

 

Három  órával ezelőtt  került nyilvánosságra az a hír, hogy a budapesti Szent István napi ünnepi / aug.20 / szentmisére  Dr.Erdő Péter magyar bíboros érsek úr által szónokként meghívott  nagyszombati tót érsek,  Ján Orosch a Nagyszombati érsekségtől teljesen független Magyar Bencés Kongregációhoz tartozó Révkomáromi Rendház  minden vagyonát a Révkomáromi Telekkönyvi hivatalnak adott titkos rendelkezésével /!/   a saját  Nagyszombati Érsekségének a nevére iratta a tegnapi napon  mindenfajta bírósági  vagy hatósági döntés nélkül  !!!

 

Dr. Szalay György a Rendház jogi képviselője,aki teljesen véletlenül értesült e  botrányos és  tudatosan augusztus 20. elé időzített  törvénytelen érseki akcióról  döbbenetének adott kifejezést e titkos  vagyonfosztó akció miatt.

 

Dr. Várszegi Asztrik pannonhalmi bencés főapát azonnal tiltakozó levelet juttatott el Ján Orosch  nagyszombati tót érsekhez ,akit azután neveztek ki az érsekség élére ,miután elődje , a magyar barát Bezák érsek botrányos pénzügyi manipulációkat leplezett le az érsekségnél. Úgy a szlovák,mint a magyar hívek élesen tiltakoztak Bezák érsek elmozdítása miatt. Úgy tűnik, hogy a hiányt most Jan Orosch érsek a magyar vagyon eltulajdonításával óhajtja pótolni! Elképesztő pimaszság ez úgy, ahogy van!

 

Elvárjuk, hogy Dr. Erdő Péter bíboros érsek úr azonnal hatálytalanítsa Ján Orosch tót érsek szónoki meghívását és ünnepi szónoknak  a meghívottnál ezerszer méltóbb magyar embert Dr. Bábel Balázs érsek urat kérje fel

ezen állami, nemzeti és egyházi ünnepünkön örömet okozó szónoknak. A mi nagy ünnepünk nem fulladhat látványos botrányba  egy ilyen időzített arcátlanság miatt.  

Kérjük a Püspöki Kar azonnali összehívását. Ebben a helyzetben csak ők képviselhetik döntésükkel az egyetemes magyar  és egyházi érdekeket, senki más.

 

Másolatban  kapja:

Dr. Erdő Péter prímás érsek úr hivatali címén  ( egyházi részről ) , érsekek és püspökök tájékoztatásul.

Dr. Orbán  Viktor Magyarország miniszterelnöke. ( állami részről )

Lovagrendek  és neves értelmiségiek  ( társadalmi részről )

 

Budapest 2014.augusztus 15-én , Nagyboldogasszony nagy ünnepén 16 óra 05.perckor.

 

 

A fentiek hiteléül kiadmányozta:

​​
Dr. Nagy László

Rendi kormányzó