Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 4., csütörtök

19.297 - ​Nemzeti Fejlesztési Minisztérium > Energetikai államtitkár: a kormány számol a bányászattal---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium <noreply@kormany.hu>
Dátum: 2014. szeptember 4. 17:43
Tárgy: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele 2014-09-04
​​
Energetikai államtitkár: a kormány számol a bányászattal

A kormány számol a bányászattal, ezért kiemelt hangsúlyt fektet a fejlődési lehetőségek vizsgálatára, a tervek között szénbánya nyitása is szerepel - mondta Aradszky András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energetikáért felelős államtitkára csütörtökön Oroszlányban, a 64. Bányásznap központi ünnepségén.

Könyvvizsgáló szakemberek is segítik a jövőben a kormány jogalkotási munkáját

A kormány számára kiemelt ügy az átlátható vagyongazdálkodás, annak szabályos és hatékony működése – mondta Hegmanné Nemes Sára vagyonpolitikáért felelős államtitkár a Magyar Könyvvizsgálói Kamara XXII. Országos Könyvvizsgálói Konferenciáján 2014. szeptember 4-én, Visegrádon, ahol aláírta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Kamara közötti stratégiai partnerségi megállapodást.

Magyarország versenyképessége nem fokozható a vasút nélkül

A kormány kulcsszerepet szán a vasútnak - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter szerdán Debrecenben.

Külsejében is megújul a hatvani kórház

A hatvani Albert Schwitzer Kórház-Rendelőintézet csaknem félmilliárd forintos külső felújításával egy négy évvel ezelőtti ígéret válik valóra - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára.

Az a nemzet lesz versenyképes, amely tudásra alapozza fejlődését

Az a nemzet lesz versenyképes, amely tudásra alapozza fejlődését - hangoztatta a nemzeti fejlesztési miniszter az Óbudai Egyetem és Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű felsőoktatási intézmények ünnepi tanévnyitóján, hétfőn a fővárosban.