Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 4., péntek

14.753 - Itt már kérheted az árfolyamrögzítést: friss lista

Feladó: RP Híradó

Dátum: 2012. május 4. 0:23
Tárgy: Kutasijozsef1956 - Itt lehet kérni az árfolyamrögzítést,Új debreceni stadion,Gyermekek mozgása
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>


Ilyen lesz az új debreceni stadion! + képek

Hivatalos keretek között bemutatták Debrecenben a Loki új stadionjának látványterveit. A beruházás menetrendje szerint az OTP Bank Liga jelenlegi listavezetője 2014 tavaszán veheti majd birtokba új, 20 ezer férőhelyes, az UEFA negyedik kategóriájába sorolt otthonát.
bõvebben>>>

Itt már kérheted az árfolyamrögzítést: friss lista

Mától a nem közszférában dolgozó devizahitelesek is kérhetik az új árfolyamrögzítést. Az nagyobb bankok közül az OTP, MKB, Erste, CIB és az FHB Bankkövetve a Bankszövetség ajánlását és befogadják a nem közszolga devizahiteles ügyfeleik árfolyamrögzítési kérelmét is, bár fennakadás esetén a közszolgák igényei élveznek elsőbbséget.
bõvebben>>>

Mozgás kultúra fejlődése a gyermekek tekintetében

Az utóbbi néhány évben számos kutatási eredményt, megannyi orvos, rengeteg szülő egyöntetű véleményét olvasva Én magam is kialakíthattam egy sajátos teóriát a gyermekek fejlődésével, mozgáshoz, sporthoz való hozzáállásukkal kapcsolatosan.
bõvebben>>>

Hogyan fejleszthetjük vállalkozásunk, alternatív módszerekkel

Amikor vállalkozásunk fejlesztésén gondolkozunk, hajlamosak vagyunk a telephely, az üzlet építését, felújítását és új eszközök, berendezések vásárlását érteni alatta. A tapasztalt cégvezetők tudják, hogy a vállalkozás igazi motorjai azok a munkatársak, akik a napi működést biztosítják. Jó munkaerőt találni nehéz, de a már bevált kolléga megtartása talán még komolyabb kihívás.
bõvebben>>>

Egyre okosabbak és terjednek a hang- és beszédfelismerő szoftverek

Ezek a rendszerek máris kezdik megváltoztatni az ember és környezete egymásra hatásának módját, valamint a technológiáról alkotott elképzeléseinket. Végül is eddig csak egymással beszéltünk. Mi lesz, ha beszélni kezdünk mindenféle géphez is, és azok emberi módon válaszolnak?
bõvebben>>>

Sziget - A magyar dal napja a mínusz második napon

Mínusz második napot is tartanak az idei, 20. Sziget fesztiválon: augusztus 5-én vasárnap az 5. magyar dal napját rendezik meg több mint hetven előadóval, tizenegy órán át.
bõvebben>>>

Pénteken kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák

A nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal pénteken megkezdődnek az idei írásbeli vizsgák. Az idén összesen több mint 137 ezer diák ad számot tudásáról emelt és középszinten, a mostani érettségi szezonban 181 tárgyból lesz középszintű és 65 tárgyból emelt szintű érettségi vizsga.
bõvebben>>>

Vágtázó Életerő: dupla koncert és VHK-dokumentumfilm az A38-on

Dupla koncertet ad május 25-26-án az etno-punk legenda VHK-t idéző Vágtázó Életerő a fővárosi A38 hajón; az eseményhez kapcsolódva bemutatják a Vágtázó Halottkémek történetéről szóló dokumentumfilmet is.
bõvebben>>>

Kapolcson és Taliándörögdön lesz a Művészetek Völgye

Július 27. és augusztus 5. között rendezik meg a XXII. Művészetek Völgyét két településen, Kapolcson és Taliándörögdön - mondta az MTI érdeklődésére Márta István fesztiváligazgató szerdán.
bõvebben>>>

A Vénusz hónapja a Polaris csillagvizsgálóban

Az év csillagászati eseménye lesz a Vénusz június 6-i Nap előtti átvonulása, ennek jegyében előadás-sorozat indul az óbudai Polaris Csillagvizsgálóban, amelynek témája bolygótestvérünk.
bõvebben>>>

Véget ért a fűtési szezon: mit kell tenni ilyenkor?

Sok bosszúságot takaríthat meg magának az, aki a fűtési idény végén megteszi azt a pár mozdulatot, amit a szakemberek javasolnak. Aki hajlandó ennél több figyelmet, esetleg pénzt is áldozni a fűtési rendszerére, annak busásan meg is térül.
bõvebben>>>

Az Akadémiai Könyvtár ősnyomtatványai az interneten

Internetre kerültek a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának (MTAK) ősnyomtatványai, amelyek a MTAK honlapján keresztül így elérhetővé válnak a szakemberek és az érdeklődők számára is.
bõvebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történõ napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bûnt, a pesszimizmust kívánják erõsíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.