Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 4., péntek

14.769 - A végső idők jelei: microchip-ek A MOTOROLA cég gyártotta mikrochip. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából.

www.nemzetihirhalo.hu *************

Eljött az Antikrisztus kora? 
2011/02/24 NIF 

Az alábbi írást egy olvasói levél figyelemfelkeltése alapján találtam. A levél arra figyelmeztet, hogy beültetett bio-chipekkel már alkalmazható az emberek tévedhetetlen és nyomon követhető megkülönböztetése, azonosítása. Így kezdtem el keresgélni, s találtam erre az írásra, ami egyesek számára talán nevetséges, de mindenképp megszívlelésre ajánlom, mert létező technikát és alkalmazást mutat be. A bibliai idézetek korrektek, s láthatóan nem fölöslegesek. Bátran ajánlom olvasóink szíves figyelmébe. (Híradmin, NIF) 

A végső idők jelei: microchip-ek 
A MOTOROLA cég gyártotta mikrochip. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából. 

A TRANSPONDER: 

 
Transponder_chip
egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A "bio chip" mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizsszem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően. Emlékezz erre a cég névre, és a logóra: MONDEX. Több, mint 250 részvénytársaságot, és 20 országot foglal magába a MONDEX-en osztozók száma az egész világon, és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: 
Great Britian, Canada, U.S.A., Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaysia, Philipines, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazil. 
A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át. Akkor most kérdezd meg magadtól: végül is, mit tehet az velem? Több, mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a "BIO-chip" behelyezhető.Két megfelelő, és hatékony helyet találtak - A FEJEN, a haj alatt a homlokon, és a KÉZFEJEN, egészen pontosan a jobb kézen. 

"És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma." (Jelenések könyve 13:16-17.) 

 
Bio-chip a kézben
Nem túl sok egy kicsit a véletlen? Egybillió "bio-chip" termelődik egy évben a MONDEX által. 

Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető. Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy-két év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben. Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT, behelyezni a "bio-chipet" a jobb kézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.*) A (Global Positioning System) GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területileg illetékes hatóságot. Jegyezd meg! 

A MONDEX annyit jelent: "Pénz van a jobb kezeden." MON=MONetary=pénz. DEX=DEXter=Jobb-kéz. 
*A fordító megjegyzése: "Ekkor hallottam, hogy a szentélyből egy hatalmas hang így szólt a hét angyalhoz: "Menjetek el, és öntsétek ki Isten haragjának hét poharát a földre!" Elment az első, kiöntötte a poharát a földre, és csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik az ő képmását imádták." (Jelenések könyve 16:1-2) 
Komolyan veszed? Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz... Meg lesznek (az emberek) "bélyegezve"... 

A következő mákszemnyi apróság az RFID (Radio Frequency ID) chip. Mellette egy rizsszem. 

 
Rádiófrekvenciás azonosító chip
Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a www.google.com-ra. Keresd a következő szót "VERICHIP" és olvassd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a "MONDEX SMARTCARD" szóval is. Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban! Most az információért felelős vagy. 

Emlékeztetőül: 
AZ UTOLSÓ IDŐKRE NÉZVE HÉT FÉLE JELET FIGYELHETÜNK MEG: 

1./ A természet jeleit. 
2./ A társadalom jeleit /mint Noé idejében/ 
3./ A technológia jeleit. 
4./ A gyülekezet jeleit. 
A hamis New Age = Új Korszak! - tanításait, melyek be akarnak lopakodni a közösségekbe is. 
5./ Izráel jeleit 
6./ A világpolitika jeleit. Az egy világigazgatási rendszer előkészületeit. 
7./ A próféciák jeleit. Amelyek már beteljesedtek, és amelyek még ezután fognak megtörténni. 
(...) 
http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/02/24/eljott-az-antikrisztus-kora/