Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 5., vasárnap

21.869 - Botka László polgármester, Szeged: a sikeres fejlesztéspolitika nemzeti ügy


Feladó: mszp.hu 
Dátum: 2017. február 4. 0:37
Tárgy: Matolcsy a mi adónkból romantikázgat
 

Botka: a sikeres fejlesztéspolitika nemzeti ügy

Botka László kijelentette, alapvető nemzeti ügy, hogy Magyarország a következő időszakban fel tudja használni a rendelkezésére álló európai uniós forrásokat. A folyamatban lévő 104 fejlesztési projekt mellett újabb 19 indulhat hamarosan, köztük a déli híd és a lézerközpont melletti tudományos ipari park.

 

Molnár Gyula oroszul üzent az oroszoknak

Molnár Gyula felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy Oroszországgal szemben is legyen ugyanolyan határozott, mint az Európai Unióval, amivel gyakorta még akkor is szembeszáll, ha azzal nem hazánk érdekeit szolgálja. Oroszul üzent az oroszoknak: „lehetünk barátok, kell tudnunk együttműködni, de új alapokon".

Jogerős: alaptalan volt a Hiszékeny-vád

Az a dolgunk, hogy ne féljünk. Így is nagyon sok ember fél ebben az országban, aminek egyszer és mindenkorra véget kell vetni. Ennek az első lehetséges módja 2018 lesz – Gőgös Zoltán a lejárató hadjáratról, amely során egy büntetett előéletű emberrel akarta bajba sodorni az ügyészség Hiszékeny Dezsőt, sikertelenül.

 
Matolcsy a mi adónkból romantikázgat

Matolcsy ne a magyar emberek adójából utaztassa körbe a szeretőjét a világban! Fizesse vissza az elromantikázott pénzt és mondjon le!

 
 
Így mulat egy orosz és egy magyar úr

Dalban mondjuk el az Orbán-Putyin találkozó lényegét. Hanggal az igazi!