Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 23., csütörtök

21.938 - ​ORSZÁGOS PÁLYÁZAT TÖBB SZOBÁS, ÖSSZKOMFORTOS LAKÁSRA!


Feladó: Friss nagyon jó pályázatok
Dátum: 2017. február 22. 23:41
Tárgy: Szuper pályázatok nyíltak meg!
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Fantasztikus hírt jelentettek be! Ingyen laptopot, számítógépet kaphatnak a nyugdíjasok:

65 ÉV FELETTIEK FIGYELEM! INGYEN SZÁMÍTÓGÉPET, INGYEN LAPTOPOT AD A KORMÁNY ORSZÁGSZERTE A NYUGDÍJASOKNAK! MUTATJUK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓKAT! Itt tájékozódhat a részetekről!

Kattintson a képre a legfontosabb tudnivalókért >>>>

JÖVŐ HÉTFŐTŐL SZENZÁCIÓS ÁRON VEHETSZ SZEMÉLYAUTÓT, HASZONGÉPJÁRMŰVET!

MOST PÁR EZER FORINTÉRT VEHETSZ AUTÓT, AKÁR MÁR 25-50 EZER FORINTÉRT! OPELEK, SUZUKIK, DAEWOOK, FORDOK, PEUGEOT, FIATOK, MAZDA – ITT A TELJES VÁLASZTÉK! 135 AUTÓ KÖZÜL VÁLOGATHATSZ!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/20/jovo-hetfotol-szenzacios-aron-vehetsz-szemelyautot-haszongepjarmuvet.php


HAMAROSAN JÖN A CSALÁDI PÓTLÉK AZ ÚJ SZABÁLYOK SZERINT! VÁLTOZOTT AZ UTALÁS ÉS A KIFIZETÉS! MÁRCIUSBAN MÁR AZ ÚJ SZABÁLYOK SZERINT ÉRKEZIK A PÉNZ! Érdemes tájékozódni, mert minden családot érint!
Itt olvashatja a legfontosabb részleteket!

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók a VÁLTOZÁSOKRÓL és a KIFIZETÉSEKRŐL, UTALÁSOKRÓL >>>
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/19/hamarosan-jon-a-csaladi-potlek-az-uj-szabalyok-szerint-valtozott-az-utalas-es-a-kifizetes-marciusban-mar-az-uj-szabalyok-szerint-erkezik-a-penz.php


​​
ORSZÁGOS PÁLYÁZAT TÖBB SZOBÁS, ÖSSZKOMFORTOS LAKÁSRA! HA NEHÉZ HELYZETBEN VAGY ITT EGY FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG!
Egyszerűen, és teljesen ingyen tudsz rá pályázni. DE SIESS, MERT HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS!
http://palyazatok.info/2017/02/12/osszkomfortos-lakas-palyazat.php


3 TÁMOGATÁS MUNKANÉLKÜLIEKNEK! - ÓRIÁSI SEGÍTSÉG LEHET MINDHÁROM HA NINCS ÁLLÁSOD! Mindenképpen menj be a Munkaügyi Központba és jelentkezz! CSAK AZUTÁN JÁR A 3 TÁMOGATÁS! ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!

Itt olvashatsz róluk részletesen :
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/20/3-tamogatas-munkanelkulieknek.php


HAVI NETTÓ ÖTVENEZER FORINT 2 ÉVIG AZ ÁLLAMTÓL– ELKÉPESZTŐEN JÓ TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ EZ ÉV JANUÁRJÁTÓL! Az egyik legjobb országos támogatás. AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN IGÉNYELHETŐ, TELJESEN INGYEN! Siess, mert fogy a keret!


MOST ÉRKEZETT! 100%-BAN INGYENES BÚTOROK ELVIHETŐK! SAMSUNG TV, GYÖNYÖRŰ SAROKKANAPÉ, HŰTŐSZEKRÉNY, FRANCIAÁGY, KOMPLETT SZEKRÉNYSOR, BŐR FOTELEK STB! ITT A LISTA! Ingyenes faház, ingyenes ágyak, fotelek, szekrénysorok, tv-k, hűtőszekrények és más bútorok között válogathat!

ITT A TELJES LISTA AZ INGYENES BÚTOROKRÓL >
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/20/most-erkezett-100-ban-ingyenes-butorok-elvihetok-samsung-tv-gyonyoru-sarokkanape-hutoszekreny-franciaagy-komplett-szekrenysor-bor-fotelek-stb-itt-a-lista.php

INGYEN ELVIHETŐ FAHÁZAK! 2 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ FAHÁZ TELJESEN INGYEN ELVIHETŐ! Friss! Ingyen elvihetők ezek a faházak !Oszd meg ha teheted, mert nagyon friss a hír és szinte még senki nem hallotta, pedig nagyon sokan örülhetnek neki!

ITT VANNAK A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK >>>>
Mindegyik faház ingyen elvihető!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/19/ingyen-elviheto-fahazak-2-millio-forint-erteku-fahaz-teljesen-ingyen-elviheto.php


FILLÉREKÉRT KAPHAT ITT HÁZAT! MUTATJUK HOL VANNAK HÁZAK 1 MILLIÓ FORINT ALATT! BIZTOSAN NEM HALLOTT MÉG RÓLA, PEDIG NAGY SEGÍTSÉG! A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Programja, amiről a magyarok 90%-a még nem is hallott, pedig nagyon sokaknak segíthet! ITT TÁJÉKOZÓDHAT!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/21/fillerekert-vehet-itt-hazat-mutatjuk-hol-vannak-hazak-1-millio-forint-alatt-biztosan-nem-hallott-meg-rola-pedig-nagy-segitseg.php

ITT A FRISS DÖNTÉS! A LEGTÖBB BANKI ÜGYFÉL PÉNZT FOG VISSZAKAPNI! JOGERŐS DÖNTÉS SZÜLETETT! Minden bank pénzt fog visszafizetni az ügyfeleinek, aki tisztességtelenül, egyoldalúan emelte a díjait! ITT TÁJÉKOZÓDHAT!

Itt vannak a részletek >>>>
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/20/a-legtobb-banki-ugyfel-penzt-fog-visszakapni-jogeros-dontes-szuletett.php


EZENTÚL JEGYES CSOMAGOT KAPNAK A HÁZASODNI KÉSZÜLŐK! MUTATJUK MI VAN BENNE!
Részletek itt :
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/19/ezentul-jegyescsomagot-kapnak-a-hazasodni-keszulok-mutatjuk-mi-van-benne.php

Állás pályázatok:

SZEREZZ D JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL BUSZSOFŐR GYŐRBEN az ENYKK ZRT-nél! Országosan keresünk jelentkezőket!
MOST a D JOGOSÍTVÁNYT ÉS GKI-T MEGFINANSZÍROZZUK és hosszútávú biztos munkahelyet nyújtunk Győrben, helyi autóbusz járatokon.
Feltételek: érvényes C jogosítvány, PÁV II vagy PÁV I vizsga!

(Sajnos a PÁVIII vizsgát nem tudjuk elfogadni)
SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/szerezz-d-jogositvanyt-es-legyel-buszsofor-gyorben

ORSZÁGOSAN KERESÜNK HELYI VAGY HELYKÖZI JÁRATOKRA BUSZSOFŐRÖKET GYŐRBE VAGY SZOMBATHELYRE!
Érvényes D jogosítvánnyal, GKI, PÁV II vizsgával Győrbe, helyi járatokra gépjárművezetőt keres az ENYKK Zrt ( Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ Zrt) , azonnali kezdéssel! Amit kínálunk Önnek:

- Ha nincs D jogosítványa és GKI vizsgája, akkor megfinanszírozzuk Önnek, részletek itt vagy telefonon!
- Kollektív szerződés szerinti, időbéren alapuló teljesítményes bérezést
- Cafeteria juttatásokat

SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/helyi-jaratokra-autobusz-vezetoket-keresunk


178 EZER FORINTOS TÁMOGATÁS ÉDESANYÁKNAK, CSALÁDOKNAK! ÍGY VÁLTOZOTT AZ ANYAGI TÁMOGATÁS!
Nagyon sok plusz pénzt jelent rengeteg magyar családnak!
Nagyon sokan örülhetnek neki!

ITT VANNAK A LEGFONTOSABB RÉSZLETEK:
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/18/178-ezer-forintos-tamogatas-edesanyaknak-csaladoknak-igy-valtozott-az-anyagi-tamogatas.php

2 GYERMEKES CSALÁDOK FIGYELEM! ÍGY KAPHATTOK 848 EZER FORINTOS ÁLLAMI TÁMOGATÁST, AMIT SOHA NEM KELL VISSZAFIZETNETEK! A legtöbbeknek fogalmuk sincs erről a kombinált lehetőségről, így közel 850 ezer forinttól esnek el, ami járna nekik! MUTATJUK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, HOGY JUTHAT HOZZÁ! ITT TÁJÉKOZÓDHAT!
http://palyazatfigyelo.info/2017/02/16/ket-gyermekes-csaladok-figyelem-igy-kaphattok-848-ezer-forintos-allami-tamogatast-amit-soha-nem-kell-visszafizetnetek.php

HÍREK NYUGDÍJASOKNAK:
VÁLTOZNAK A RECEPTEK, BEUTALÓK, ORVOSI PAPÍROK NOVEMBER 1-TŐL! MINDENKIT ÉRINT, AKI BÁRMILYEN ORVOSHOZ MEGY! MUTATJUK, AMIT MINDENKÉPPEN TUDNI KELL! Mutatjuk mi változik a receptek felírásánál, kiadásánál!
http://nyugdij.info/2017/02/21/2017-november-1-tol-lesz-e-recept-a-korhazak-jarobeteg-ellatok-haziorvosok-szamara-is-kotelezo.php

MÁTÓL HATALMAS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN, MINDEN HÁZIORVOSNÁL, SZAKORVOSNÁL, KÓRHÁZBAN! Mindenkit érint, aki bármilyen orvoshoz megy ezentúl! MINDENKÉPP TÁJÉKOZÓDJON!
http://nyugdij.info/2017/02/15/matol-hatalmas-valtozas-lepett-eletbe-az-egeszsegugyben-minden-haziorvosnal-szakorvosnal-korhazban.php