Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. február 23., csütörtök

21.939 - ​Péteri Attila Árpád: ​Az olimpiai pályázatunk lemondása indokaiként!​


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2017. február 22. 22:56
Tárgy: OLIMPIA - ELKÉPESZTŐ HANDABANDÁZÁS ÉS ÖNLELEPLEZŐ MELLÉBESZÉLÉS!
Címzett:


ELKÉPESZTŐ HANDABANDÁZÁS ÉS ÖNLELEPLEZŐ MELLÉBESZÉLÉS hallható a hírekben!

​​
Az olimpiai pályázatunk lemondása indokaiként!

A kormányfő, a MOB vezetőjével, valamint a főpolgármesterrel karöltve, azzal indokolják -ma közzé tett hírükben- az olimpiai pályázattól való visszalépést, hogy az ellenzék elárulta a politikai, más szóval a nemzeti egységet!


Hát bátorkodunk fölébreszteni a mától sokunk által kevésbé tisztelt nevezetteket, hogy a döntés a magyar nép többségét illette volna, pontosan fogalmazva illeti meg! Akik adóforintjaikkal hozzájárulva, a NOB AGENDA 2020 Program, az EU lehívható együttes tőkéjéből, közösen valósíthatta volna /valósíthatja/ meg, a 2024-es budapesti olimpiát. Az ellenzéki pártok nyavalygásának, ellenzésének ehhez semmi köze. Irreleváns, hogy mit mondanak!

Azt sem a kormány, sem pedig a Főváros vezetése, nem köteles figyelembe venni! Hisz ők csak egy szűk réteg rosszhiszemű tagjai.

Nem az ő véleményük a fontos e kérdéskörben, hanem a többségi akaratot képviselő embereké. A kormánnyal, a T. Ház többségével, a Fővárosi Közgyűlés  és a 8 és fél milliós szavazópolgár megfelelő szavazatarányának együttes akarat kinyilvánításával egyetemben. Utóbbiak megkérdezése után eldöntve, maradunk e a pályázat benyújtását megerősítve, vagy tényleg visszalépünk?

Ezért van szükség az országos népszavazásra, hogy kiderüljön, mit akar a magyar NÉP? Függetlenül attól, mit mondott korábban a Kúria! Ez nincs kőbe vésve, a hatalommal élők, bármikor fölülírhatják, villámgyors, rendkívüli törvénymódosítással. Mely szerint az érdemi döntésre való felhatalmazás , bármilyen -országos jelentőségű- kiemelt témában, a T. Ház akaratán, többségi szavazata alapján érvényesíthető!  A NEMZET ÉRDEKÉT ALAPUL VÉVE!
ÉBRESZTŐ, helyzetben lévők! Ne adjátok föl idő előtt, hisz több, mint 100 éve vár a sportszerető polgárok többsége e nagy ívű sporteseményre! Miért kell ez elé gátat szabni, idő előtti kimeneküléssel? Mondvacsinált indokokkal! Mellébeszélésekkel! Hát ki van a kormányrúdnál, ki van többségben úgy a T. Házban, mint a Fővárosi Közgyűlésében?!


Az ország lakosságának megkérdezése előtt, akik a terheket megosztva viselik, amióta a társadalmunk működőképes. Az letagadhatatlanul, nem más, mint a dolgozó nép szorgalma, teljesítményének eredménye! Ne alázzátok meg őket mondvacsinált indokokkal, lebecsülve több évtizedes munkájukat, nyugodtan leírhatjuk, amit a II. VH után letettek az asztalra. Nagyszüleinkkel, szüleinkkel és a jelenben is munkálkodókkal együtt!

Felhívjuk hát szíves figyelmeteket, hogy sürgősen gondoljátok át eddigi hozzáállásotokat s maradjatok földön járó, olimpia pártolók! Megismétlem, a költségek megoszlanak, minden gond nélkül meg tudjuk rendezni 7 év múlva, a sportágak legnagyobb világeseményét!

Ezt minden hozzáértő szakember, már többször bebizonyította!

Hajrá magyarok!

/

​​
Péteri Attila Árpád/

nyugdíjas népművelő

   MJB elnökségi tag

MJB = Magyar Justitia Bizottság